Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun 3.gun ve merkezi arayip bilgi aldim 3.gun embriyomdan 3ü kaliteli oldugu icin hemen dondurulmuş, digerleri yola dev ediyomus 5.gune kadar gitmesine gore dondurulcak sanirm. Taze transfer olmayacagim anlayacaginiz. Degerim yuksek cikmis biraz. Bide benim şiskinligim geviyo ama hala agrilarim var nasil gecer acaba ne yiyi0 icmem lazm. Surekli gaz cikariyorum karnim gurluyor. Hareket ederken agriyor filan.
OHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal.

OHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal.
benim de tek embriyom var dün 3, gündü kalitesi iyi diyip dondurdular. başkada döllenme olmadı zaten. bende de şişlik var arada leklenme oluyor cmtesi opu olmasına rağmen asistan doğal dedi ama tekrar soracağım size de yazarım. rahim dinlendirme bana da olacak dün söylediler adetin 1-2. günü gidecekmişim. aynı gün mü yapacaklar acaba size ne denildi dinlendirme sonrası transfer tarihi için

Canım hayırlarla atlat opu nu ınsaallah 🤲🏼

Şhayırlarla gırıp çık canım bende geçmiş tedavılerım de ıkı kere olmustum narkozu attıktan sonra agrın sızın olmaz allahın ıznıyle ınsaallah 🤲🏼

Hakkında hayırlı olsun canım az stresle geçirirsin günlerini gereklı sayıda ve kalıtelı yumurtaların olsun inşaallah 🤲🏼
İnşallah canım, cok tesekkür ederim ❤️🤗
X xnobodyx kuzum sabah Rabbim kolaylık versin ❤️Sağlıklı yumoşlar olsun inşallah ❤️
Sohrab Sohrab harika haberrrr😘
Aslında ikinci deneme, ama ilki kadar heyecanlıyım 🥰
Ben aşı vurdum benim adetlerim daha düzenli oldu artık her ay 12 de geliyorlar 😂😂😂daha önce hep değişiyor bi erken gelirler bi geç gelirler.bana aşı iyi geldi)))
Cok ıyıymıs ☺️ ben de yumurta toplamadan sonra aşı olcam, ikinci dozdan en az 15 gun sonra transfer yaparız dedı, tabı adet durumuna da baglı transfer bıraz

X