Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
Yaa oyle dusunme, bak test gününü bosuna belırlemıyorlar, aynı gun dollenme olan kısılerde bıle hcg farklı miktarda salgılanıyor, kişinin boyu kilosu, hormon degerleri etkiliyor bunları.. Bosuna umut vermek de istemem ama, suan üzülmek için erken.. Belkı Yerlesme uzun sürdü, cuma idrar testi yaptım negatif desen tamm da,simdi erken.

Yaa oyle dusunme, bak test gününü bosuna belırlemıyorlar, aynı gun dollenme olan kısılerde bıle hcg farklı miktarda salgılanıyor, kişinin boyu kilosu, hormon degerleri etkiliyor bunları.. Bosuna umut vermek de istemem ama, suan üzülmek için erken.. Belkı Yerlesme uzun sürdü, cuma idrar testi yaptım negatif desen tamm da,simdi erken.
İnşallah canım inşallah öyledir bekliycem artık napayım negatif olduğunda ne kadar zaman sonra başlatıyorlar tekrar tedaviye

Hayırlı olsun canım benim 2.denemedd esimden mikrotese ameliyatı ile sperm elde edildi doktor senle işimiz kalmadı yurt dışına gidebilirsin dedi eşim gitti ben tedaviye başladım yumurta toplams günü eşimi istediler dedim hayırdır niye eşinizin spwrm vermesi lazim dediler uyide ameliyat ile sperm alibdi dedim evet onlar yetrrsiz sperm lazim dediler saka gibiydi😏😏o yüzden öyle bi riski alamam cnm spermler az ve kalitesiz bu denemede de tese ameliyati dedi doktor o yüzden eşim olmadan baslayamam spermler o kadar sıkıntılı olmasaydı çok büyük rahatlık o gidince ben başlardim da bizde sıkıntı 🙄🙄🙄senin adına da sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah 🤗
anladım cnm hayırlısı olsun 😍

ne güzel benim tek embriyom var o yüzden korkuyorum 3. gün dondurdu geliişti dedi. acaba 5. güne gitmez diye mi dondurdu anlamadım
Genellikle tek embriyo da tutma olasılığı daha düşük o yüzden olasılığı arttırmak için 2 embriyo transfer etmek istiyorlar. Benim de gelişimi geriden gelen tek embriyom vardı. 5. Güne kadar geldi. Bana da dondurmayı teklif ettiler ama ben bir şans vermek istedim 🍀 bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Ya iste e2 2906ydı sınırdasın demisti. 15 yumurta toplaninca bide zayif oldugum için önlem amaçlı sanirm. Dinlenmen lazim denildi. 11i hemen döllendi 3ü 3.gün donduruldu kaliteliymiş. Diğerleri 5.güne gidecek öyle dondurulcakmiş. Tek korkum kaliteleri düşer mi? Tutmazsa diye.
OHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal

X