Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun 3.gun ve merkezi arayip bilgi aldim 3.gun embriyomdan 3ü kaliteli oldugu icin hemen dondurulmuş, digerleri yola dev ediyomus 5.gune kadar gitmesine gore dondurulcak sanirm. Taze transfer olmayacagim anlayacaginiz. Degerim yuksek cikmis biraz. Bide benim şiskinligim geviyo ama hala agrilarim var nasil gecer acaba ne yiyi0 icmem lazm. Surekli gaz cikariyorum karnim gurluyor. Hareket ederken agriyor filan.

Sağlıklı embriyolarınız olur inşallah. Dondurulmuşlarda başarı oranı daha yüksek oluyormuş. İlla taze olmasına gerek yok. Şişkinliğiniz için bol bol su içip yürüyüş yapın. Bende baya etkili olmuştu.

troid mi demek istedin

benimde eşim asker sürekli yanımda olamıyor o yüzden spermlerini dondurttuk o olmasa bile ben adet görünce istediğimde tedaviye başlayabiliyoruz size de tavsiye ederim cnm yoksa diğer şekilde bir türlü denk gelmiyordu izniyle vesaire çok zaman kaybetmiştik

Dun sadece baskilayici igneyi ve saat 8 de de ovitrelle yaptim. Gonalf son dozu yapmadim. Iyiyim hafif yorgunum ve ağrılar var biraz yarin sabah 8 de Opu
Canım hayırlarla atlat opu nu ınsaallah
Ben yarın sabah hsg ye gideceğim ins.dayanirim açılımı acısıymış göreyim bakalim
Şhayırlarla gırıp çık canım bende geçmiş tedavılerım de ıkı kere olmustum narkozu attıktan sonra agrın sızın olmaz allahın ıznıyle ınsaallah
An itibariyle oldum persembe baslarız Allahın izniyle ınsallah
Hakkında hayırlı olsun canım az stresle geçirirsin günlerini gereklı sayıda ve kalıtelı yumurtaların olsun inşaallah

ben de geçtiğimiz cmtesi yumurta topladı. rahim dinlendirme yapacağız reglin 1 yada 2. günü gelsin demiş asistana. adetliyken mi transferi yapıyorlar şimdi pek anlamadım. bide asistan ilaç falan kullan demedi unuttu mu acaba size önerilen bişey oldu mu ?

Yok canım adetliyken yapılmıyor, kullanacağın ilaç varsa o zaman başlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…