- 27 Haziran 2021
- 69
- 98
- 44
Tamam canım ben 4. GünündeyimSorda banada söyle canım bugün transferimin 8. Günü benim sen hangi aşamadasın?
peki ne zaman yapılır ortalamaYok canım adetliyken yapılmıyor, kullanacağın ilaç varsa o zaman başlanıyor.
peki ne zaman yapılıradetten sonra
Ben aşı vurdum benim adetlerim daha düzenli oldu artık her ay 12 de geliyorlarKorona gecırdıgın ıcın mı gecıkti 26 gun
OHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal.Kizlar bugun 3.gun ve merkezi arayip bilgi aldim 3.gun embriyomdan 3ü kaliteli oldugu icin hemen dondurulmuş, digerleri yola dev ediyomus 5.gune kadar gitmesine gore dondurulcak sanirm. Taze transfer olmayacagim anlayacaginiz. Degerim yuksek cikmis biraz. Bide benim şiskinligim geviyo ama hala agrilarim var nasil gecer acaba ne yiyi0 icmem lazm. Surekli gaz cikariyorum karnim gurluyor. Hareket ederken agriyor filan.
benim de tek embriyom var dün 3, gündü kalitesi iyi diyip dondurdular. başkada döllenme olmadı zaten. bende de şişlik var arada leklenme oluyor cmtesi opu olmasına rağmen asistan doğal dedi ama tekrar soracağım size de yazarım. rahim dinlendirme bana da olacak dün söylediler adetin 1-2. günü gidecekmişim. aynı gün mü yapacaklar acaba size ne denildi dinlendirme sonrası transfer tarihi içinOHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal.
ne güzel benim tek embriyom var o yüzden korkuyorum 3. gün dondurdu geliişti dedi. acaba 5. güne gitmez diye mi dondurdu anlamadımBugün 11 de hastaneye çağırdılar. Detaylı anlatacaklar 5 güne kim kalmiş3 günde 4 embriyo vardi . Çok heyecanlıyım
aşı ne zaman oldunuz? benim 15 gün sonra transfer var şimdi aşı olsam olur mu acabaBen aşı vurdum benim adetlerim daha düzenli oldu artık her ay 12 de geliyorlardaha önce hep değişiyor bi erken gelirler bi geç gelirler.bana aşı iyi geldi)))
aşı oldunuz mu transfer öncesi covıd aşısıArkadaşlar 25 haziranda transferim oldu kaç gündür bağırsak problemi yaşıyordum bugünde ishal gbiyim acaba bi sıkıntı falan olur mu
İnşallah canım, cok tesekkür ederimCanım hayırlarla atlat opu nu ınsaallah
Şhayırlarla gırıp çık canım bende geçmiş tedavılerım de ıkı kere olmustum narkozu attıktan sonra agrın sızın olmaz allahın ıznıyle ınsaallah
Hakkında hayırlı olsun canım az stresle geçirirsin günlerini gereklı sayıda ve kalıtelı yumurtaların olsun inşaallah
Aslında ikinci deneme, ama ilki kadar heyecanlıyım
Cok ıyıymısBen aşı vurdum benim adetlerim daha düzenli oldu artık her ay 12 de geliyorlardaha önce hep değişiyor bi erken gelirler bi geç gelirler.bana aşı iyi geldi)))
Kan vermeyi düşünüyor musunSorda banada söyle canım bugün transferimin 8. Günü benim sen hangi aşamadasın?
2. De olsa tekrar umut ve heyecan oluyor canımİnşallah canım, cok tesekkür ederim
Aslında ikinci deneme, ama ilki kadar heyecanlıyım
Cok ıyıymısben de yumurta toplamadan sonra aşı olcam, ikinci dozdan en az 15 gun sonra transfer yaparız dedı, tabı adet durumuna da baglı transfer bıraz
Güzel haberlerle dön canım inşallahBugün 11 de hastaneye çağırdılar. Detaylı anlatacaklar 5 güne kim kalmiş3 günde 4 embriyo vardi . Çok heyecanlıyım
Ben evde de yapmadan pazartesi kanı bekleyeceğim sanırımKan vermeyi düşünüyor musun
Bugün 5. Günün değil mi canımBen evde de yapmadan pazartesi kanı bekleyeceğim sanırım
6 canımBugün 5. Günün değil mi canım
Ay evet sonradan hesapladım ben de6 canım
tamam, onu biliyorum kuzum ama bizimkiler donduruldu sonradan çözüp hücre aldılar ve gönderdiler. acaba çok mu riskli diye merak ettimDondurulmadan önce biyopsi yapılıp gönderiliyor genetige 5. Güne gelenleri sonrasında dondurma işlemi yapılıyor iki defa yaptırdık biz
İğneyi dün ben de denedim, etkisi gitmiş canım. Ama kanı gününde veririm sanırımAy evet sonradan hesapladım ben debenim 7. Gün. Sabah ucuz testle yaptım,iğnenin etkisi için,12. Gündü. Temiz çıktı. Belki yarın kan veririm. Mutlaka bir fikir verir.