Kan testı verın, idrara guvenmeyın bazen deger kucuk baslayabılır9. Günüm bugün 3. Gün embriyosu
Kan testı verın, idrara guvenmeyın bazen deger kucuk baslayabılır
Yaa oyle dusunme, bak test gününü bosuna belırlemıyorlar, aynı gun dollenme olan kısılerde bıle hcg farklı miktarda salgılanıyor, kişinin boyu kilosu, hormon degerleri etkiliyor bunları.. Bosuna umut vermek de istemem ama, suan üzülmek için erken.. Belkı Yerlesme uzun sürdü, cuma idrar testi yaptım negatif desen tamm da,simdi erken.Cumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
Aynen öyle inş bir sıkıntı çıkmazOlsun cok kurcalama, boylesı daha hayırlı belkı debenım de buyuk ıhtımal agustos adetınden sonra olacak transfer yanı 2 ay beklemıs olcaz
İnşallah canım inşallah öyledir bekliycem artık napayım negatif olduğunda ne kadar zaman sonra başlatıyorlar tekrar tedaviyeYaa oyle dusunme, bak test gününü bosuna belırlemıyorlar, aynı gun dollenme olan kısılerde bıle hcg farklı miktarda salgılanıyor, kişinin boyu kilosu, hormon degerleri etkiliyor bunları.. Bosuna umut vermek de istemem ama, suan üzülmek için erken.. Belkı Yerlesme uzun sürdü, cuma idrar testi yaptım negatif desen tamm da,simdi erken.
Dün 5. Gündü birşey çıkmadı canım. Bir de cuma yaparım.C Capanin Gururu Teyom canım test yaptın mı ?
X xnobodyx kuzucum şimdiden geçmiş olsunağrısn sızın olmasın inşallah. Ayrıntılarını bekliyorum burada nasıl felan anlat .
Kuzum senin 3.gün embriyosu. Testin erken gebelik değildiyse çıkmaz zatenCanım ben şimdi idrar testi yaptım malesef negatif
Erken gebelik testi yaptımKuzum senin 3.gün embriyosu. Testin erken gebelik değildiyse çıkmaz zaten
2.adette tekrar baslatabılırler.. Benım de nisanda bir negatıfım var, 3.adetimi oluyorum suanİnşallah canım inşallah öyledir bekliycem artık napayım negatif olduğunda ne kadar zaman sonra başlatıyorlar tekrar tedaviye
Kuzu bende de dün çıkmadıCumartesi test günüm zaten canım o gün vercem ama ne bilim herkeste çıkınca insanın morali bozuluyor bide tek embriyo o yüzden umudum yoktu zaten
Diğer topikte testleri negatif olup kanda pozitif olan vardı. İnşallah bizim de öyle olurErken gebelik testi yaptım
İnşallah canım tek olunca insan korkuyor işteDiğer topikte testleri negatif olup kanda pozitif olan vardı. İnşallah bizim de öyle olur
O arkadaşın da tekti, benim de tek.İ
İnşallah canım tek olunca insan korkuyor işte
Ben hissetmiyorum, sen de mi öyleBelirtilere takilmiyorum canım. Hissetmek vardır ya ona takılıyorumyarın ak koyun kara koyun çıkar ortaya
Sağol canım benim, hayırlısı hakkımızdaHayalimsin3803 C Capanin Gururu Teyom @Alvaro morte heyecanla beklıyorum haberlerinizi X xnobodyx saat kaçta demiştn hatıırlayamadım ama şimdiden geçmiş olsun canım umarım iyi geçmştir opu n
anladım cnm hayırlısı olsunHayırlı olsun canım benim 2.denemedd esimden mikrotese ameliyatı ile sperm elde edildi doktor senle işimiz kalmadı yurt dışına gidebilirsin dedi eşim gitti ben tedaviye başladım yumurta toplams günü eşimi istediler dedim hayırdır niye eşinizin spwrm vermesi lazim dediler uyide ameliyat ile sperm alibdi dedim evet onlar yetrrsiz sperm lazim dediler saka gibiydio yüzden öyle bi riski alamam cnm spermler az ve kalitesiz bu denemede de tese ameliyati dedi doktor o yüzden eşim olmadan baslayamam spermler o kadar sıkıntılı olmasaydı çok büyük rahatlık o gidince ben başlardim da bizde sıkıntı senin adına da sevindim hayırlı olsun tedavin inşallah
Genellikle tek embriyo da tutma olasılığı daha düşük o yüzden olasılığı arttırmak için 2 embriyo transfer etmek istiyorlar. Benim de gelişimi geriden gelen tek embriyom vardı. 5. Güne kadar geldi. Bana da dondurmayı teklif ettiler ama ben bir şans vermek istedimne güzel benim tek embriyom var o yüzden korkuyorum 3. gün dondurdu geliişti dedi. acaba 5. güne gitmez diye mi dondurdu anlamadım
OHSS riski icin takip altinda misiniz? Doktorunuzla bunu konuşun lütfen. Bunun disinda bolca lifli gidalar alin progesteron bagirsak kaslarinin dogal haraketlerine engel oldugu için siskinlik yapar cok normal