rabbim gönlüne göre versinbu testi yarim saat önce yaptim bunun gibi on tane test yaptim hepsi pozitif, yarin kadin doktorum tatilden dönüyor ve doktorun da bana test yap dedigi tarih yarin.. yarin dananin kuyrugu kopar..
Hadi inşaAllah yarin bana yaz merak ederim :)ohhhh bana moral verdin tuana insallahhhh rabiim nasip eder :)
buyrun birşey mi olduSlm kimse yokmu biri bana baksin
sakin ol canım yerleşme kanamasıdır adetten fazla kanama olmadıkça korkmaTup bebek yaptim yarın test gunumheyecanla ama şimdi boyle penbeye benzer lekelenme oldu sağ kasikta çok ağrim var korkuyorum
canım ya bu jeli sen dolaptamı dışardamı tutuyorsunHayir olsun ?
Sende tup bebek yaptim mi benim çok ağrim varsakin ol canım yerleşme kanamasıdır adetten fazla kanama olmadıkça korkma
evet benimde çarşamba günü test günüm. bu ağrılar normal hepimizde var. hatta gebelikdede devam ediyor bir süreSende tup bebek yaptim mi benim çok ağrim var
Sence bu kanama normalmi çok korkuyorumevet benimde çarşamba günü test günüm. bu ağrılar normal hepimizde var. hatta gebelikdede devam ediyor bir süre
kanama devam ediyormu. kaçıncı gün embriyosu ve yarın transferden sonra kaçıncı gün. benim önceki denememde transferden sonra 7. gün kahve olarak az bir kanamam olmuştu. ama uzun sürmediSence bu kanama normalmi çok korkuyorum
13 gun yarin hif kanama var pembe senin birincisi tutmadimikanama devam ediyormu. kaçıncı gün embriyosu ve yarın transferden sonra kaçıncı gün. benim önceki denememde transferden sonra 7. gün kahve olarak az bir kanamam olmuştu. ama uzun sürmedi
benim bu 3. denemem 2. denememde tutdu 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim. kanaman az olduysa korkma bana doktorum adetten çok kanaman olmazsa korkma umut var demişti. idrar testi hiç yaptınmı.13 gun yarin hif kanama var pembe senin birincisi tutmadimi
Yok yapmadim ama çok korkuyorum bu benim ilk denemem 13 gun bu kanama nerden ciktibenim bu 3. denemem 2. denememde tutdu 10 haftalıkken bebeğimi kaybettim. kanaman az olduysa korkma bana doktorum adetten çok kanaman olmazsa korkma umut var demişti. idrar testi hiç yaptınmı.
iyide idrarda bile gebelik sonucun çıkar senin. benim 11 gün kopkoyuu kırmıız iki çizgi çıkmıştı. nasıl sabrettin bu zamana kadarYok yapmadim ama çok korkuyorum bu benim ilk denemem 13 gun bu kanama nerden cikti
Bilmiyorum ama çok korkuyorumiyide idrarda bile gebelik sonucun çıkar senin. benim 11 gün kopkoyuu kırmıız iki çizgi çıkmıştı. nasıl sabrettin bu zamana kadar
korkma hakkında hayırlısı olsun. verende alanda rabbim. nasibinde varsa olacak. hangi ildesinBilmiyorum ama çok korkuyorum
Almanyadayimkorkma hakkında hayırlısı olsun. verende alanda rabbim. nasibinde varsa olacak. hangi ildesin
27 | |
28 | |