Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

selam almanya weil am rhein dayim.. kisti problemim vardi ama cok tan cözüldü , hatta transferden önce doktor bakti iyi hic kist yok dedi.. ben bu kistten dolayi testin pozitif cikma olayini tek bu sitedde gördüm cünkü benim cikolata kistim vardi tam üc yil ve adetim geciktiginde hamilelik testi yapyiordum bi kere bile pozitif cikmadi, kistten ooldugunu sanmiyorum o yüzden .. bi de tüm sitelere baktim doktorlara falan sordum kisten pozitf cikan görmedim..

haaa belki su olabilir hcg hormonu vurdugumuz igneler ne bilim ilaclar bu hormonu cok gösteriyo olabilir

selam rozerin b:anne:ende almanyadayim, ve yarin benimde test günüm, cok büyük tesadüf :)))
kanamadan korkma rozerin, benim doktorum demistiki eger adet olursan sakin umutsuz olma.. ilaclarini igneni birakma cünkü gec tutunma olabilirmis.. sakin umustuzluga kapilma. bakalim yarin rabbim bize ne nasip etcek.. haydi bismillahhh.....:anne::anne::anne::anne:

Gunaydin hayirli haberler gelir insallah cumartesi doktora gittim 4 gun kullandigim gonalf ignenin disinda menopur ve orgalutran igneleride verdi yani 3 igne gobekten yapicam benim gibi kullanan yada bilgisi olan varmi

Gunaydin hayirli haberler gelir insallah cumartesi doktora gittim 4 gun kullandigim gonalf ignenin disinda menopur ve orgalutran igneleride verdi yani 3 igne gobekten yapicam benim gibi kullanan yada bilgisi olan varmi
evet bende vuruldum menopur. biraz yakıyor. orgalutran yerine Cetrotide vuruldum ben.
Biriyle ayni gun yapmaya ihtiyacim var canim. Senle yaparim muhtemelen.
yarın sabah eşim işe gitmeden ilk idrarla yaparım. çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum. huzursuzum

Ayni seyleri yasiyoruz desem inanir misin? Keske bugun yapsaydin esinden izin alip. Beraber:KK43: cikar zaten artik.
ona kalsaçarşamba kan vermeye gitmeden yapmak istiyor. ben dedim bari salı olsun dedim. yapardımda hakkımı helal etmem dedi. elimi kolumu bağladı. ağrılarım sürekli yok ara ara az oluyor. duygusalım gözlerim doluyor herşeye. belim ağrıyor kasıklarım ağrıdığında. birde çok sık wc ye gidiyorum. bunlar dikkatimi çekti. belkide psikolojiktir.

Bugün kimleri kontrolü var kimler test yapacak kimlerin opu olacak

ona kalsaçarşamba kan vermeye gitmeden yapmak istiyor. ben dedim bari salı olsun dedim. yapardımda hakkımı helal etmem dedi. elimi kolumu bağladı. ağrılarım sürekli yok ara ara az oluyor. duygusalım gözlerim doluyor herşeye. belim ağrıyor kasıklarım ağrıdığında. birde çok sık wc ye gidiyorum. bunlar dikkatimi çekti. belkide psikolojiktir.
Canim ozele baksana.

X