Disarida tutulmasi gerekiyormus. Ben taa Mart ayindan kalanlari da kullandim. Hepsini disarida tutmustum. Mantiken iceri soguk bir sey sikamazsinZcanım ya bu jeli sen dolaptamı dışardamı tutuyorsun
Canim sen test yaptin mi ya da yaacak misin ?Günaydın inş güzel haberler alıp vereceğimiz bir hafta olsun
sen ne zaman yapacaksın :)Canim sen test yaptin mi ya da yaacak misin ?
Biriyle ayni gun yapmaya ihtiyacim var canim. Senle yaparim muhtemelen.sen ne zaman yapacaksın :)
Yok cnm idrar yapmayı düşünmüyorum direk kan verecem inş hakkımızda hayırlısı olsunCanim sen test yaptin mi ya da yaacak misin ?
Hakkinda hayirlisi olsun bakalim. Ben yarin emily ile beraber yaparim.Yok cnm idrar yapmayı düşünmüyorum direk kan verecem inş hakkımızda hayırlısı olsun
İnss yarın sizden güzel haber alacağım inanıyorum sonrada ben inşallahHakkinda hayirlisi olsun bakalim. Ben yarin emily ile beraber yaparim.
evet bende vuruldum menopur. biraz yakıyor. orgalutran yerine Cetrotide vuruldum ben.Gunaydin hayirli haberler gelir insallah cumartesi doktora gittim 4 gun kullandigim gonalf ignenin disinda menopur ve orgalutran igneleride verdi yani 3 igne gobekten yapicam benim gibi kullanan yada bilgisi olan varmi
yarın sabah eşim işe gitmeden ilk idrarla yaparım. çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum. huzursuzumBiriyle ayni gun yapmaya ihtiyacim var canim. Senle yaparim muhtemelen.
duygusalım birde 2-3 gündür. tv de birşey görsem gözlerim doluyorHakkinda hayirlisi olsun bakalim. Ben yarin emily ile beraber yaparim.
Ayni seyleri yasiyoruz desem inanir misin? Keske bugun yapsaydin esinden izin alip. Beraberduygusalım birde 2-3 gündür. tv de birşey görsem gözlerim doluyor
ona kalsaçarşamba kan vermeye gitmeden yapmak istiyor. ben dedim bari salı olsun dedim. yapardımda hakkımı helal etmem dedi. elimi kolumu bağladı. ağrılarım sürekli yok ara ara az oluyor. duygusalım gözlerim doluyor herşeye. belim ağrıyor kasıklarım ağrıdığında. birde çok sık wc ye gidiyorum. bunlar dikkatimi çekti. belkide psikolojiktir.Ayni seyleri yasiyoruz desem inanir misin? Keske bugun yapsaydin esinden izin alip. Berabercikar zaten artik.
Canim ozele baksana.ona kalsaçarşamba kan vermeye gitmeden yapmak istiyor. ben dedim bari salı olsun dedim. yapardımda hakkımı helal etmem dedi. elimi kolumu bağladı. ağrılarım sürekli yok ara ara az oluyor. duygusalım gözlerim doluyor herşeye. belim ağrıyor kasıklarım ağrıdığında. birde çok sık wc ye gidiyorum. bunlar dikkatimi çekti. belkide psikolojiktir.
Her sey cok guzel olacak. Icini rahat tut canim. Allah yar ve yardimcin olsun.Kizlar opu ya gidiyorum dua edin ne olur