Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Gunaydin arkadaslar benimde 30 temmuzda transferim oldu sali gunu test gunum hic bi belirtim yok ama bu yuzden umutsuzum biraz zor beklemek:KK43:
boşuna umutsuzluğa kapılma benimde bir önceki denememde hiçbir belirtim olmadı ve pozitif oldu. hakkında hayırlısı olsun

selam kizlar keske bu topigi erken görseydim almanyada yasiyorum 35 yasindayim bes yildir evliyim ve sebepsiz cocugum olmadi.. ben daha önce yumurta toplma islemi yaptirdim iki tanesi döllendi.. o günlerde transfer olamadigi icin donduruldu.. 25 temmuzda transfer yurt disinda yapildi.. doktor bana 8 agustos ta test yap demisti ama ben dayanamadim transferimin altinci yedinci sekizinci günü testi yaptim pozitif.. ama dokuzuncu gün kanda görülmedi... doktor bebeek yok dedi cok üzüldüm..

ama isin enteresani bugün on ücüncü gün simdiye kadar defalarca idrar testi yaptim hepsi pozitif. degisik marka degisik model testler hatta clear blue bile iki haftalik gebe gösteriyor.. yarin doktorun dedigi test günüm bakalim ne olcak.. ayrica adet güünüm de iki gün gecti.. bugün karnim epey agriyor aslinda.. bakalim ne olcak dua edin kizlar benim icin

Merhaba cnm, bende almanyadanim. Kan testini kliniginde mi yaptirdin ? Hangi eyalettensin ? Benimde 25nde oldu transferim ama maalesef dünden beri damla damla kanamam var. Senin kist sorunun varmis sanirim, testlerin kistlerden dolayi positif cikabilir diye geldi aklima. Keske sorsaydin hcg degerim kac diye

Evet Can'ım donduruldu.ben bahçeci umutta tedavi oluyorum doktorum Selen hanım.genelde dondurup sonraki ay transfer yapıyorlar.progesteron hormonun biraz Yüksek çıkmış.kısmetse haziranda transferim olacak
Mrb acaba size kaça mal oldu öğrenebilirmiyim bende düşünüyorum bahçeciyi

Mrb acaba size kaça mal oldu öğrenebilirmiyim bende düşünüyorum bahçeciyi
6.500+ilaç ıvır zıvır derken 8.500 e mal olmuştur.benim dondurmaya embriyom kalmadı , dondurma fiyatı 1.400 müş.benim sonuç negatif oldu:KK43:

ya ben onu arastirdim nette baya, hic öyle bisey yazmiyor yani kist varligi pozitif gösterir demiyor, üstelik ben üc yil endometriose kisti vardi o dönemde de günüm cok gecti hic ama hic teste pozitfi cikmadi

bugün icim sikintim var , yarin gidip test yapcam n eolur dua edin.. allah hepimizin yardimci olsun insallah

Test yapacak arkadaşlar hepinize bol şans. Bu arada bende sonunda adet oldum yarın Arıcam bakalım merkezi Allah'ın İzniyle bu ay ben de yavr(lar)ıma kavuşurum inşallah :dua::dua:

IMG_0418.JPG

Vucutta kist varligi da idrarda pozitif veriyor. Insallah oyle bir durum yoktur.

Can'ım bildiğim kadarıyla yurt dışında belli bir değerin altına negatif diyorlar bence sen hamilesin sen yine kan ver

bu testi yarim saat önce yaptim bunun gibi on tane test yaptim hepsi pozitif, yarin kadin doktorum tatilden dönüyor ve doktorun da bana test yap dedigi tarih yarin.. yarin dananin kuyrugu kopar..

X