boşuna umutsuzluğa kapılma benimde bir önceki denememde hiçbir belirtim olmadı ve pozitif oldu. hakkında hayırlısı olsunGunaydin arkadaslar benimde 30 temmuzda transferim oldu sali gunu test gunum hic bi belirtim yok ama bu yuzden umutsuzum biraz zor beklemek
Ayyy bende o pozitif sonuclari gorebilcemmi acabaaaboşuna umutsuzluğa kapılma benimde bir önceki denememde hiçbir belirtim olmadı ve pozitif oldu. hakkında hayırlısı olsun
görürsün canım inşallah. nasipte varsa zamanını bekliyoruz. ben pozitifi gördümde ne oldu bebeğimi kaybetim. rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. dualarımda hepiniz varsınızAyyy bende o pozitif sonuclari gorebilcemmi acabaaa
selam kizlar keske bu topigi erken görseydim almanyada yasiyorum 35 yasindayim bes yildir evliyim ve sebepsiz cocugum olmadi.. ben daha önce yumurta toplma islemi yaptirdim iki tanesi döllendi.. o günlerde transfer olamadigi icin donduruldu.. 25 temmuzda transfer yurt disinda yapildi.. doktor bana 8 agustos ta test yap demisti ama ben dayanamadim transferimin altinci yedinci sekizinci günü testi yaptim pozitif.. ama dokuzuncu gün kanda görülmedi... doktor bebeek yok dedi cok üzüldüm..
ama isin enteresani bugün on ücüncü gün simdiye kadar defalarca idrar testi yaptim hepsi pozitif. degisik marka degisik model testler hatta clear blue bile iki haftalik gebe gösteriyor.. yarin doktorun dedigi test günüm bakalim ne olcak.. ayrica adet güünüm de iki gün gecti.. bugün karnim epey agriyor aslinda.. bakalim ne olcak dua edin kizlar benim icin
Iyi haberlere vesile olur insallahbenim kasıklarıma ve belimde sanki ağrı başladı
Bende 2 gundur fena canim.benim kasıklarıma ve belimde sanki ağrı başladı
Mrb acaba size kaça mal oldu öğrenebilirmiyim bende düşünüyorum bahçeciyiEvet Can'ım donduruldu.ben bahçeci umutta tedavi oluyorum doktorum Selen hanım.genelde dondurup sonraki ay transfer yapıyorlar.progesteron hormonun biraz Yüksek çıkmış.kısmetse haziranda transferim olacak
Arkadasım hıc sorun yapma bende kendımı cok yıprattım..hıcbir belirtim yoktu ..cok şükür pozıtıf cıktıGunaydin arkadaslar benimde 30 temmuzda transferim oldu sali gunu test gunum hic bi belirtim yok ama bu yuzden umutsuzum biraz zor beklemek
çok aşırı bir ara değil ama ara ara hafif karın ağrısı bel ağrısı var. birde çok wc ye gidiyorum. halsizim bilemedim umutlanmakda istemiyorum. yarın test yapsam mı acabaBende 2 gundur fena canim.
Ben de ayni durumdayim canim. Yapsana simdi bi test :))çok aşırı bir ara değil ama ara ara hafif karın ağrısı bel ağrısı var. birde çok wc ye gidiyorum. halsizim bilemedim umutlanmakda istemiyorum. yarın test yapsam mı acaba
6.500+ilaç ıvır zıvır derken 8.500 e mal olmuştur.benim dondurmaya embriyom kalmadı , dondurma fiyatı 1.400 müş.benim sonuç negatif olduMrb acaba size kaça mal oldu öğrenebilirmiyim bende düşünüyorum bahçeciyi
Vucutta kist varligi da idrarda pozitif veriyor. Insallah oyle bir durum yoktur.
Can'ım bildiğim kadarıyla yurt dışında belli bir değerin altına negatif diyorlar bence sen hamilesin sen yine kan ver
Bu kadar koyu bir test nasil kanda cikmamis bilmiyorum. Keske sonucunu ogrenseydin. En azindan baska bir yerde bir daha yap bence.
yarın yapayım diyorum 7. günüm yarın. bugün erken gibi. ağrım bugün başladı biraz hareket edince kasıklarımda ağrı oluyorBen de ayni durumdayim canim. Yapsana simdi bi test :))