- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
Canım hamile olduğunu bilmiyordum,çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsinkullandığın hap fitil olarak kullanılıyor. sanırım aynı ilacı biriniz fitil olarak birini hap olarak kullanıyorsunuz. sağlıkla kucağına alırsın inş.
teşekkür ederim canım. büyük sıkıntılardan sonra prensesime rabbim nasip ederse kavuşuyorumCanım hamile olduğunu bilmiyordum,çok sevindim. Allah kucağına almayı da nasip etsin
eşinizin alması yeterli diye biliyorumKızlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun
Sizlere sorum var tup bebek rapor aşamasındayız ağustos başı gibi tedaviye başlıyoruz
Sgk gün sayılı hizmet dökümü belgemiz kaldı
Ben emekli sandigi eşim sgk na bağlı çalışıyoruz
Her ikimiz de bu belgeyi almalı miyiz
Ve ben sadece hizmet dökümü ve görev yeri belgesi alabiliyorum gün sayısı filan yazmıyor sorun olur mu 6 yıllık sigortam var
Teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın:)eşinizin alması yeterli diye biliyorum
İnşallah canım.senle benzer şeyler yaşadık. Çok şükür kızımı kucagima aldım ben .darısı sanateşekkür ederim canım. büyük sıkıntılardan sonra prensesime rabbim nasip ederse kavuşuyorum
Merhaba canım, sana bir şey daha sormak istiyorum kusura bakma ama çok ihtiyacım var bir şeyler duymayaMerhaba canım. Benim 15. Haftada çok yoğun bir kanamam oldu. ( haSonrasında 1 ay da lekelenme olarak devam edip geçti. 24. Haftada bir kanama daha oldu. Bu kez daha hafif olarak, bir kaç günde geçti ve çok şükür bir daha olmadı. Plesenta da 20-22. Hafta civarlarında yukarı çıktı. Şuan 36. Haftadayım ve bir sıkıntım yok çok şükür.
Çok can sıkıcı ama sana tavsiyem keyfini kaçırmamaya çalış. Kanama olduğunda bolca dinlenmelisin ama geçtiğinde ufak tempo ile, kendini zorlamadan normal hayatına dönmeyi tavsiye ediyor doktorlar.
Estf. Canım ne rahatsızlığı, olur mu öyle şey. Evet benim de 4, 5 gün boyunca sadece wc ye gittikçe kanama olarak geliyordu. O günleri tamamen yatak ıstırahati ile geçirmelisin. Bu çok önemli. Yemeğini bile ayağını uzatarak yemelisin. Sıcak duş falan önermiyorlar hiç. 4, 5 gün sonra rengi kahverengiye dönüp lekelenme olarak gelmeye başladı ve dediğim gibi nerdeyse 1 ay sürdü bu. Canını sıkma, seninki de böyle olup geçecektir. Kahverengiye dönüp azaldığında ufaktan ayağa kalkmaya başlayabilirsin ama kesinlikle ev işi yapmak, uzun süre gezme, yürüme şeklinde değil.Merhaba canım, sana bir şey daha sormak istiyorum kusura bakma ama çok ihtiyacım var bir şeyler duymaya3. Gün oldu kanama devam ediyor pede akmıyor wc ye oturunca baya bi akıyor pede çok az lekelenme şeklinde oluyor senin de böyle oldu mu
Çok teşekkür ederimEstf. Canım ne rahatsızlığı, olur mu öyle şey. Evet benim de 4, 5 gün boyunca sadece wc ye gittikçe kanama olarak geliyordu. O günleri tamamen yatak ıstırahati ile geçirmelisin. Bu çok önemli. Yemeğini bile ayağını uzatarak yemelisin. Sıcak duş falan önermiyorlar hiç. 4, 5 gün sonra rengi kahverengiye dönüp lekelenme olarak gelmeye başladı ve dediğim gibi nerdeyse 1 ay sürdü bu. Canını sıkma, seninki de böyle olup geçecektir. Kahverengiye dönüp azaldığında ufaktan ayağa kalkmaya başlayabilirsin ama kesinlikle ev işi yapmak, uzun süre gezme, yürüme şeklinde değil.
teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin.Teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın:)
Hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. seni ne zaman oldu. ne kadarlık bebeğinİnşallah canım.senle benzer şeyler yaşadık. Çok şükür kızımı kucagima aldım ben .darısı sana
bol su iç bide. şuan ki içtiğnden daha çok iç. plesanta yukarı çıkıo o zman. bnm 18. hfta bitti kanamalarım.Çok teşekkür ederimiçim çok rahatladı
Hatırladım canım seni maşallah :) Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinMerhaba arkadaslar bende bu gruba üyeyim gecen sene bu vakitlerde bende tup bebek tedavisi goruyordum ve burada destek oluyorduk birbirimize cok sukur kızım doğdu şu an 3 aylik.Allah isteyen herkeze versin insallah tedavi goren arkadaslar icin de dua edicem.Iyi gunler kendinize iyi bakin.
Sagol canim, sana da Allah hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin inşallah canimHatırladım canım seni maşallah :) Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Gozunaydin canim. Maşallah buyumus bile prenses. Adını ne koydunuz.Biraz gec oldu ama yinede yazayim bende dogum yaptim cnm kizim 3 aylik :)emily07
O zaman bi kontrol yapıldı ama sayı felan söylemedi doktorum. Normal demişti herşey.kızlar reglin 2-3 gününde yapılan antral folikül sayımında kaç folikül olmalı, yada sizlerde bakıldı mı?
Adını Selin koyduk canımGozunaydin canim. Maşallah buyumus bile prenses. Adını ne koydunuz.
7. Günüm gebelik testi yaptım oncomed marka negatif çıktı.