- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Vucutta kist varligi da idrarda pozitif veriyor. Insallah oyle bir durum yoktur.selam kizlar keske bu topigi erken görseydim almanyada yasiyorum 35 yasindayim bes yildir evliyim ve sebepsiz cocugum olmadi.. ben daha önce yumurta toplma islemi yaptirdim iki tanesi döllendi.. o günlerde transfer olamadigi icin donduruldu.. 25 temmuzda transfer yurt disinda yapildi.. doktor bana 8 agustos ta test yap demisti ama ben dayanamadim transferimin altinci yedinci sekizinci günü testi yaptim pozitif.. ama dokuzuncu gün kanda görülmedi... doktor bebeek yok dedi cok üzüldüm..
ama isin enteresani bugün on ücüncü gün simdiye kadar defalarca idrar testi yaptim hepsi pozitif. degisik marka degisik model testler hatta clear blue bile iki haftalik gebe gösteriyor.. yarin doktorun dedigi test günüm bakalim ne olcak.. ayrica adet güünüm de iki gün gecti.. bugün karnim epey agriyor aslinda.. bakalim ne olcak dua edin kizlar benim icin
Yaptım Can'ım yarın 10.30 orda olucam ayy çok heyecanlıyım karnım belim biraz ağrıyo sen nasılsınMerhaba cnm yaptın mı çatlama iğneni? Ben dün akşam 21:30 da yaptım yarın sabah 09:30 da toplucaklar, senin saat kaçta ?
Benimde karnım ağrıyo ve acayip çok korkuyorum ilk defa anestezi falan alıcam o yüzden çok korkuyorum cnmYaptım Can'ım yarın 10.30 orda olucam ayy çok heyecanlıyım karnım belim biraz ağrıyo sen nasılsın
Can'ım bildiğim kadarıyla yurt dışında belli bir değerin altına negatif diyorlar bence sen hamilesin sen yine kan verselam kizlar keske bu topigi erken görseydim almanyada yasiyorum 35 yasindayim bes yildir evliyim ve sebepsiz cocugum olmadi.. ben daha önce yumurta toplma islemi yaptirdim iki tanesi döllendi.. o günlerde transfer olamadigi icin donduruldu.. 25 temmuzda transfer yurt disinda yapildi.. doktor bana 8 agustos ta test yap demisti ama ben dayanamadim transferimin altinci yedinci sekizinci günü testi yaptim pozitif.. ama dokuzuncu gün kanda görülmedi... doktor bebeek yok dedi cok üzüldüm..
ama isin enteresani bugün on ücüncü gün simdiye kadar defalarca idrar testi yaptim hepsi pozitif. degisik marka degisik model testler hatta clear blue bile iki haftalik gebe gösteriyor.. yarin doktorun dedigi test günüm bakalim ne olcak.. ayrica adet güünüm de iki gün gecti.. bugün karnim epey agriyor aslinda.. bakalim ne olcak dua edin kizlar benim icin
Her sey cok guzel olacak. Hic kafani takma. Kolay bi islem.Yaptım Can'ım yarın 10.30 orda olucam ayy çok heyecanlıyım karnım belim biraz ağrıyo sen nasılsın
Ben daha önce almıştım da insan Yine de korkuyo ya çok merak ediyorum senin hangi hastanedeydi hangi il ?Benimde karnım ağrıyo ve acayip çok korkuyorum ilk defa anestezi falan alıcam o yüzden çok korkuyorum cnm
Ben Almanyadayım cnm :)Ben daha önce almıştım da insan Yine de korkuyo ya çok merak ediyorum senin hangi hastanedeydi hangi il ?
Saol Can'ım valla bu topik sizler iyili varsınızHer sey cok guzel olacak. Hic kafani takma. Kolay bi islem.
Iceri girerken ne kadar pozitif olursan her sey o kadar pozitif gidiyor.Saol Can'ım valla bu topik sizler iyili varsınız
Hımm anladım Can'ım yarın kendimize geldiğimizde yazalım birbirimize :)Ben Almanyadayım cnm :)
Bazi insanda belirti olmazmis canim. Hatta idrarda falan cikmiyormus sonra birden yukseliyormus. Takma cok.Gunaydin arkadaslar benimde 30 temmuzda transferim oldu sali gunu test gunum hic bi belirtim yok ama bu yuzden umutsuzum biraz zor beklemek
Kesinliklee canım :) :)Hımm anladım Can'ım yarın kendimize geldiğimizde yazalım birbirimize :)
Nedense en başından beri umutluyum çok şükür bi yandan bu kadar umutlu olmiyim diyorum sonuç negatif olursa daha çok etkilenirim diye Allah hayırlısını nasip etsin inşIceri girerken ne kadar pozitif olursan her sey o kadar pozitif gidiyor.
Ne yalan soyleyeyim bu kez ben de oyleyim. Hep pozitif basladim olacak dedim. Dua ettim. Insallah nasip olacak.Nedense en başından beri umutluyum çok şükür bi yandan bu kadar umutlu olmiyim diyorum sonuç negatif olursa daha çok etkilenirim diye Allah hayırlısını nasip etsin inş
InsallahBazi insanda belirti olmazmis canim. Hatta idrarda falan cikmiyormus sonra birden yukseliyormus. Takma cok.
İnşaAllah Can'ım isteyen herkes Hamiş olur inşaAllahNe yalan soyleyeyim bu kez ben de oyleyim. Hep pozitif basladim olacak dedim. Dua ettim. Insallah nasip olacak.
İnşaAllah Can'ım isteyen herkes Hamiş olur inşaAllahsenin sonuç nezaman belli olucak
Persembe gunu canim. Daha 4.5 gunum var :))
İnşallah pozitifi görürsün canım hakkında hayırlısı olsunselam kizlar keske bu topigi erken görseydim almanyada yasiyorum 35 yasindayim bes yildir evliyim ve sebepsiz cocugum olmadi.. ben daha önce yumurta toplma islemi yaptirdim iki tanesi döllendi.. o günlerde transfer olamadigi icin donduruldu.. 25 temmuzda transfer yurt disinda yapildi.. doktor bana 8 agustos ta test yap demisti ama ben dayanamadim transferimin altinci yedinci sekizinci günü testi yaptim pozitif.. ama dokuzuncu gün kanda görülmedi... doktor bebeek yok dedi cok üzüldüm..