Allah yardımcın olsun canım.Kizlar opu ya gidiyorum dua edin ne olur
Onceki 2 denemede yapmamistim sasirdim birazevet bende vuruldum menopur. biraz yakıyor. orgalutran yerine Cetrotide vuruldum ben.
yarın sabah eşim işe gitmeden ilk idrarla yaparım. çıkarmı çıkmazmı bilmiyorum. huzursuzum
günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun
benimde 1 ve 2 denememde menopur vermemişti. diğerini vurulmak zorundasın yumurtalar çatlamasın diye diğer iğnen.Onceki 2 denemede yapmamistim sasirdim biraz
Cok sagol hayrini goruruz insallahbenimde 1 ve 2 denememde menopur vermemişti. diğerini vurulmak zorundasın yumurtalar çatlamasın diye diğer iğnen.
inşallah canım. hakkında hayırlısı olsun.Cok sagol hayrini goruruz insallah
mutlaka bize haber ver güzel haberlerini bekliyoruz. dualarım seninleGünaydin kizlar, kan testine gidiyorum. Hic umudum yok ama belki bi mucize? Benim icin dua edin
Hic belli olmaz. Belki de olacak. Umuyorum guzel haberle don.Günaydin kizlar, kan testine gidiyorum. Hic umudum yok ama belki bi mucize? Benim icin dua edin
malesef cnm değer 40a düşmüşShinSeGi canım sen naptın bugün test günün değil mi
canım çok üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun. inşallah bundan sonrakinde sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.malesef cnm değer 40a düşmüşlistede bana kimyasal gebelik yazabilirsin. insallah sizlerinki saglikli gebelik olurda bana da moral olur
27 | |
28 | |
Cnm hakkında hayırlısı olsun inss yaşadığın son olumsuzluk olsun cnmmalesef cnm değer 40a düşmüşlistede bana kimyasal gebelik yazabilirsin. insallah sizlerinki saglikli gebelik olurda bana da moral olur
malesef cnm değer 40a düşmüşlistede bana kimyasal gebelik yazabilirsin. insallah sizlerinki saglikli gebelik olurda bana da moral olur
umarım bebişin seninledirGünaydin kizlar, kan testine gidiyorum. Hic umudum yok ama belki bi mucize? Benim icin dua edin
çok üzüldüm canım umarım bu son negatifin olur sonraki denemende bebişine kavuşursunmalesef cnm değer 40a düşmüşlistede bana kimyasal gebelik yazabilirsin. insallah sizlerinki saglikli gebelik olurda bana da moral olur
Iyi haberler alirsiniz insallahGünaydin kizlar, kan testine gidiyorum. Hic umudum yok ama belki bi mucize? Benim icin dua edin