Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

emily07

Şükürler olsun seni bana verene ♡pamuğum♡
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
6.836
10.345
Arkadaşlar 2 denemeden sonra tekrar 8 haziranda tüp bebeğe başlayacağım. Bu aylarda yaptıracak olan arkadaşlarla bu süreci beraber geçirmek isterim. Birbirimize destek olalım öğrendiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım. Zor bir süreç ve kimse ile konuşulmuyor.

BUDA LİSTEMİZ

27
28
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD] KÜRTAJ [/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] NEGATİF [/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimsayal gebelik [/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimyasa gebelik [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD] NEGATİF [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]NEGATİF [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD] DÜŞÜK YAPTI [/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD]
[TR][/TR][TR]

[TD]25[/TD]

[TD]kuzuma hasretim[/TD]

[TD]31[/TD]

[TD]pko[/TD]

[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR]

[TD] 26 [/TD]
[TD] yumiti [/TD]
[TD] -- [/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD] HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TD] Esrel [/TD] [TD] 27 [/TD] [TD] Amh Düşüklüğü [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedaviyi Bekliyor [/TD][TD][/td] [TD]
[TD] Nessslhn [/TD] [TD] 29 [/TD] [TD] Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Bahçeci umut [/TD] [TD] 3[/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TD] [TR] [TR][/TR][TR][/tr] [TD] 29 [/TD]
[TD] Vegabund [/TD]
[TD] 35 [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] Almanya [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [/TD][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] 30 [/TD]
[TD] Denizatidenizyildizi [/TD]
[TD] 24 [/TD] [TD] Erkek infertilite [/TD] [TD] Umuttepe Fakültesi [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TR] [TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [/TR][/td] [/tr][/TR]
[TR][TR][TR][TD][/td][/tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Benimde ilk denemem.opu oldu 2 hafta sonra transferim olacak.sizde durum nedir

Benimde ilk denemem.opu oldu 2 hafta sonra transferim olacak.sizde durum nedir
Rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Ben 2 deneme yaptım. ikincide bebeğim tutundu ama 7 haftalıkken gelişimi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 ay oldu. 8 haziranda tekrar başlıyacağım. Bakalım bu sefer beni neler bekliyor.

Hayırlı olur ve olumlu sonuçlanır inşallah Can'ım bu tedavin.nerede tedavi görüyorsun.sorun neydi

Evet Can'ım donduruldu.ben bahçeci umutta tedavi oluyorum doktorum Selen hanım.genelde dondurup sonraki ay transfer yapıyorlar.progesteron hormonun biraz Yüksek çıkmış.kısmetse haziranda transferim olacak

Evet Can'ım donduruldu.ben bahçeci umutta tedavi oluyorum doktorum Selen hanım.genelde dondurup sonraki ay transfer yapıyorlar.progesteron hormonun biraz Yüksek çıkmış.kısmetse haziranda transferim olacak
Benim doktorumda aynı şekilde yapacak. haziranda yumurta toplama olacak. sanırım temmuzda transfer olacak. hakkımızda hayırlısı olsun.

Amin inşallah.sende sıkıntı yapmamaya çalış sebepsiz olunca herşey daha kolay oluyor diyorlar.sizin 2 kere tutmamış bütün araştırmalar yapıldı mı?

Amin inşallah.sende sıkıntı yapmamaya çalış sebepsiz olunca herşey daha kolay oluyor diyorlar.sizin 2 kere tutmamış bütün araştırmalar yapıldı mı?
ikincide tutdu canım. 7 haftalıken gelişimi durdu. evet yapıldı. hatta son olarak genetik kromozon testi yapıldı hem bana hem eşime. şükürler olsun onlarda temiz çıktı. yapılacak bir test kalmadı. sizin sorun neydi

10 yumurta toplandı.3 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Sizin kaç yumurta oluyordu

Her şey temiz çıktıysa o Zaman vakti Zaman'ı vardır Can'ım.yine de şükret bi problem yok

10 yumurta toplandı.3 tane 5.gün embriyosu donduruldu. Sizin kaç yumurta oluyordu
benim 1. de 10 yumurta toplandı 7. si döllendi. 2. de 6 yumurta toplandı 4 ü döllendi. 1. cide hepsi 3 gündü. ikincide 5. gün emriyosuydu oda tutdu

Her şey temiz çıktıysa o Zaman vakti Zaman'ı vardır Can'ım.yine de şükret bi problem yok
rabbim nasip edecek doktorlar yapılması gerekeni yapıyor canı verecek rabbim. isteyen herkese nasip etsin

7 döllenen çok iyi 5.güne beklenirdi aslında.benim 5 tanesi döllendi.3 tanesi 5.güne geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…