- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.881
Canim sen benim.keseyi gördün yuvarlak mi fasulyemi ben cok anlayamadim bisey
UMUT VE DERİN İSİMLERİNİ DUSUNUYORUZ SİMDİ ESİMLE BİZ
Simdik benim oğlum mu olucak
Nubunu dediğiniz nedir canımValla canim benim yuvarlakti doktorum cinsiyeti gordu ama kesinlessin dycem dedi ama kime gosterdiysem nubunu erkek dedi
Aynen canım kiz olsun erkek olsun farketmez sağlıkla gelsinlerdeKısmet
Allah sağlıkla bize bebekleri kucağımıza alacağımız günü göstersin. Her çocuk özel. Tüp bebek bence mucize.
Kesinlikle katılıyorum kuzum. İsimler karakteri etkiliyor. Şimdi beğendiğim bazı isimleri ögrencilerimdede görünce vazgeçtim. İşimiz zor.Ben Sedef koymak istiyorum. Nayif bir isim arıyorum benim gibi hırçın olmasınisimler karakteri etkiliyor ben buna çok inanıyorum.
Yaa insallah ben basindan beri kiz hissediyorumCanm duzgun bir yuvarlaksa kesnlikle kizdir. Daha ben aksini gormedm☺
Genital bolgesi canim oranin kemik yapisndan anliyor doktorlarNubunu dediğiniz nedir canım ☺
Bende kısmet olurda kızım olursa Gülce düşünüyorum var mıydı öğrencinizKesinlikle katılıyorum kuzum. İsimler karakteri etkiliyor. Şimdi beğendiğim bazı isimleri ögrencilerimdede görünce vazgeçtim. İşimiz zor.
Büyük oğlumun adı kayraBüyük oğlunun adı neydi? Umut ismini beğendim
Büyük oğlumun adı kayra
Yok canım öyle bir öğrenci ile henüz karşılaşmadım. Ama güzel isim. Ömür boyu gülsünBende kısmet olurda kızım olursa Gülce düşünüyorum var mıydı öğrenciniz
Kizlar farkli bir konu acayim grup biraz hareketlensn bir de zaten ben bunun dogrulugunu merak ediyorum. Ilk Kese goruntusu yuvarlak olanlar kiz fasulye gibi olanlarn oglu oluyorms. Ve yuzde 90 orannda da tutuyorms. Benm ki fasulye gibiydi tam yuvarlak degil oval. Bebekelrinin cinsiyetini ogrenem anneneler gercekten dogruluk oayi var mi?
Bize haber verirsinAa öyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum
Benim miniş de fasulye seklindeydi erkek mi olacak acep...
Anneler hisseder derler, hep kız bebek isterdim ama şuan karnımdaki erkek gibi doğuyor içime.
En geç 3-4 haftaya belli olur cinsiyeti bakalım bu kese teorisi doğru çıkacak mi :)
Amin inşallahYok canım öyle bir öğrenci ile henüz karşılaşmadım. Ama güzel isim. Ömür boyu gülsün
Gozun aydin canim ya insallh boyle gider ben 12.haftamdayim hala kusuyorum yiyemiyorumSelam hanımlar. Bende gönül rahatliyla gidip bebeğimi gördüm. Sat ile ultrason arasında 1 gün fark kaldı7+2 ve 11.4mm olduk. Artık kendimi şanslı hamilelerden sayıyorum çünkü 2 3 güne bir halsizlik mide bulantısı beni yokluyor onun dışında gayet normal herşey. Artık vesvese yok inşallah..
Darısı bekleyenlere ❤
Gozun aydin canim ya insallh boyle gider ben 12.haftamdayim hala kusuyorum yiyemiyorum
Aminn canim insallahAllah razı olsunGeçmiş olsun. Inşallah kesilir senin de sende, rahat edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?