Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim bugün keseyi gören doktor direk kız olcak kese şeklinden belli yuvarlak dedi

Benimki tam yuvarlak değildi (yani simetrik olarak )ama dediğiniz şekillerden yuvarlağa benzeyeniydi.yuzde 90 kız diyor doktor.

Ay cinsiyeti öğrenmiş gibi sevindim inanirmisin. Sonuçta bunu bir doktor dedi değil mi? Senin ki yüzük gibi yuvarlak miydi?
Valla ben erkek hissediyordum eşimler 4 erkek kardeş cinsiyet geni de babadan geliyormuş aklımda erkek vardı ama bugün dr kız deyince şok oldum. Doğurunca dersin dedi bana siz demiştiniz diye yanıma gel hatta dedi baya yuvarlak benimki evet top gibi miniminnak

Canm bence tam tersi kucuk olan erkektir dieri kiz. Benm esmde ikiz ve ikizi kiz. Dogdklarnda ve ilkokula kadar hep kiz kardesi iriyms. Smdi tabi erkek olarak esim daha uzun ve iri. Keseler farkliysa senin 1 kiz 1 erkek bencede
Gerçekten mi küçük olan kesem yukarıda diyoruz abisi küçük düşmesin diye onu korumaya almış kendi kendimize yaşıyoruz Nirvana ya az kaldı eşimle

Eşimin ailesi de 2 erkek 7 kız eltimin 2 oğlu var 3.yolda. Benim de bir oğlum var.

Valla canim benim yuvarlakti doktorum cinsiyeti gordu ama kesinlessin dycem dedi ama kime gosterdiysem nubunu erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…