- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #1.501
Evet elma iyi geliyor bende yiyorum bulantım cok oluyorElma ve armut bende bulantıya iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet elma iyi geliyor bende yiyorum bulantım cok oluyorElma ve armut bende bulantıya iyi geldi
Dr temizliyomuş diye okumuştm burda ama ben bakınırken sanki hissetti gibi döküldü doktora gözükmeden inşallah seninde dökülür gidene kadarBen de aynı durumu yaşıyorum canım hatta perşembe vajinal ultrasonla bakacak doktor onu düşünmeye başladım o alet nasıl girecek acaba
Özelden atiyorumCok israr ettimde vermedi canim rica etsem resmini atabilirmsn canim bebeginin
Ekşi elma ben de yiyorum ama çok kısa süreli çözüm oluyor. Armutu denemedim ama deneyeceğim çok teşekkür ederim tavsiyen için Şimdi doktoruma yazdım whatsaptan Zofer adında bir bulantı hapı vermişti bana ohss olduğumda onu içebileceğimi bir zararının olmadığını söyledi. İnşallah hap biraz rahatlatır.Elma ve armut bende bulantıya iyi geldi
Dr temizliyomuş diye okumuştm burda ama ben bakınırken sanki hissetti gibi döküldü doktora gözükmeden inşallah seninde dökülür gidene kadar
Buraya da dosya ekleyemiyorum.neden acabaCok israr ettimde vermedi canim rica etsem resmini atabilirmsn canim bebeginin
Tesekkur ederim canim sistemde mi hata var acabaBuraya da dosya ekleyemiyorum.neden acaba
Olmaz olmaz inşallah icini ferah tut pozitif enerjiyle gitAyy evet inşallah dökülür kendiliğinden☺ En son 3 gün önce büyük bir parça olarak çıkmıştı. Zaten yeterince heyacanlıyım ultrason için bir de temizlik vs olup da beni germez inşallah
Canım ayva derler çok ince dilim dilim yap bulantıyı bastırır.Az önce onu da denedim canım ince bir dilim taze zencefili sıcak suda demleyip içtim biraz rahatlattı ama kısa süreli.
Anladım canım ikili taramayı doktor kendisi mi yapıyor cihazı ile? Ya bana da bir arkadaşım gereksiz yaptırma demişti11-14 haftaları arasında ikili tarama oluyor canım kan veriyorsun down sendromuna bakılıyor ama ben güvenilir oldugunu düşünmüyorum o yüzden yaptırmıcam. Bu zamanda önemli olan ultrasonda ense kalınlıgı ve burun kemiğinin oluşup oluşmadıgı... doktorun daha acıklayıcı anlatır tabi ki benden ufak bir bilgi
Gereksiz dediği büyük bir ihtimal kan tahlili. Ama diğer dediklerime zaten bakıyor doktor ultrasonla canımAnladım canım ikili taramayı doktor kendisi mi yapıyor cihazı ile? Ya bana da bir arkadaşım gereksiz yaptırma demişti
Anladım canım ben ikili taramayı farklı bir cihaza gideceğiz o cihazla farklı bir doktor bakacak diye sanıyordum demek doktor kendisi yapıyor ikili taramayı anladım canım çok teşekkür ediyorumGereksiz dediği büyük bir ihtimal kan tahlili. Ama diğer dediklerime zaten bakıyor doktor ultrasonla canım
Aynen canim tabii soylerse benim doktorum illa supriz olcak dye demedi gicik oldumYaaa demek ki 12. Haftadan sonra artık cinsiyet öğrenilebiliyo doktor söylerse o zaman ne güzel
Rica ederim canım her zamanAnladım canım ben ikili taramayı farklı bir cihaza gideceğiz o cihazla farklı bir doktor bakacak diye sanıyordum demek doktor kendisi yapıyor ikili taramayı anladım canım çok teşekkür ediyorum
6+0 demek 6 haftan dolmus artik 7 haftadasın demek 6+6 da 7 haftanin son günü bir gun sonra 8. Haftana basliycan demek bende 6+1 suan banada kesede 5+5 dedi hesabımdan 4 gun buyuk cikti ama dun tam 6+0 dedi yani bu seferde 4 gun geri geldi benim ilk hesabımaBide 6+0 - 6+6 arası 7 haftalık mi olmuş oluyor?
6+0 demek 6 haftan dolmus artik 7 haftadasın demek 6+6 da 7 haftanin son günü bir gun sonra 8. Haftana basliycan demek bende 6+1 suan banada kesede 5+5 dedi hesabımdan 4 gun buyuk cikti ama dun tam 6+0 dedi yani bu seferde 4 gun geri geldi benim ilk hesabıma
Tabi canim benim sata gore olmasi imkansiz 5 ekim sat 6 kasim transferYa çok karışık bende buna çok takılıyorum. Bide senin sat baya bi gerideydi degilmi transferin nezaman olmuştu