- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.481
Ben de onu dicektim. Gece hergün uykudan uyandırıyor nasıl bi bulantıysa gündüz biraz az ama gece uyutmuyor. Krakerden gına geldi fayda da etmiyorKızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa
Çoğul gebeliklerde zaten ikili yapılmıyormuş detaylı ultrason bakılıyormuş sadece çoğul gebeliklerde normal gebelere göre daha erken haftalarda gidiliyormuş detaylıyaBende yaptırmayı düşünmüyorum. Arkadaşım yaptırmadı aldırmayı düşünüyor musun demiş doktoru hayır demiş. Onunda normal oldu ama geç oldu neyse rabbin verdiği baş tacı dedi ve üstelik burun kemiğinden doktor down sendromlu düşündü kız yaptırmadı çok şükür bebek turp gibibirde zaten ikizlerde sağlıklı olmuyormuş hangisinin suyu alındı falan çoğul da doktorda yapmıyormuş.
Cok siddetli bsy deil ama rahatsz edio be tedirgin oldmCanim.doktoruna yaz istersen bi dayanamiycak gibiysen bi hastaneye git
evet onu bende okudum erken olduğunu. Rabbim hepsine sağlık versinÇoğul gebeliklerde zaten ikili yapılmıyormuş detaylı ultrason bakılıyormuş sadece çoğul gebeliklerde normal gebelere göre daha erken haftalarda gidiliyormuş detaylıya
Amin inşallahevet onu bende okudum erken olduğunu. Rabbim hepsine sağlık versin
Cok israr ettimde vermedi canimBir ip ucu verseydi barievet canım kız
Canim ben neler cektim 3 gun araliksiz kustum hastanelik oldum su bile icemedim ilac bile fayda etmedi.. en son ilik suya yarim limon skip bolca seker atip ictim o sekilde kusmayi onledim bi dene istersen.Kızlar bu bulantıya bir önerisi olan var mı !!! Öğlen başlıyor, akşam artıyor , gece mahvediyor. Çok kötüyüm, hemşire çubuk kraker önerdi evin her yeri çubuk kraker. Yatak odasından salona oturma odasına ama fayda etmiyor. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu bulantıylaaa
Ikili taramanin sadece olcumunu yaptirdim canim ense kalinligina,bas popo mesafesine,burun kemigi olusmusmu ona bakti hepsi iyi cok sukurKuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancaksen ikili tarama mı yaptırdın? Ense kalınlığini felan nereden yaptı kuzum ? Bence hiç bilmiyorum gidince göreceğim. Senin cinsiyetten emin olamadi ya bence kız kızlardan genellikle emin olamıyorlar ben de inşallah cinsiyetini diyeceğim sizlere Perşembe günü Allah'ın izniyle
Ense kalinligini filan hep ultrasndan olctu canim serviks boyunuda olcturKuzum ben Perşembe gideceğim bir ay dolacak ancaksen ikili tarama mı yaptırdın? Ense kalınlığini felan nereden yaptı kuzum ? Bence hiç bilmiyorum gidince göreceğim. Senin cinsiyetten emin olamadi ya bence kız kızlardan genellikle emin olamıyorlar ben de inşallah cinsiyetini diyeceğim sizlere Perşembe günü Allah'ın izniyle
Hemen deniyorum çok teşekkür ederimCanim ben neler cektim 3 gun araliksiz kustum hastanelik oldum su bile icemedim ilac bile fayda etmedi.. en son ilik suya yarim limon skip bolca seker atip ictim o sekilde kusmayi onledim bi dene istersen.
Aynen kraker görmek istemiyorum. İnternetten araştırdım zencefil demişler eşim gitti marketten taze zencefil aldı bir bardak kaynar suyun içine 1 dilim atıp içtim biraz sakinletti ama kesmedi. Yarın kontrol için İstanbula yola çıkacağız az önce doktora yazdım en azından yolculuk sırasında ilaç mı kullansam diye. Bakalım cevap bekliyorumBen de onu dicektim. Gece hergün uykudan uyandırıyor nasıl bi bulantıysa gündüz biraz az ama gece uyutmuyor. Krakerden gına geldi fayda da etmiyor
Valla hayat kalitem yerle bir oldu tamam bebişlerimiz için katlanacağız ama varsa rahatlatacak yöntem bir ilaç vs hayır diyemiciiimAh canim.ayni dertten muzdarip biri olarak Allhdan yardim diliyorum hepimize önceden derdim yeterki hamile kaliyim bulanti neymis ama oyle olmuyomus mahvetti beni 3 gundur yaa doktoruma soyledim bugün belki ilac verir die ama normal degil mi dedi hamilesin hemsirede zaten mideniz bulansin die buralarda degil misinz dedibise diyemedim hakli
Canım tortu yığılıyor. Bende çok oluyor hatta bugün bayağı döküldü benim.Kızlar bişey danışıcam size ben jeli yaparken 2 gündür cok zorlanıyorum afedersiniz sanki kapanmış gibi canım cok yanıyor sizde de oldu mu böyle bi durum hic lekelenme vs olmadı tahriş etmemeye de cok dikkat ettm ama zorlanıyorum baya
Benimde geçen gün baya dökülmüştü demek geri birikti ondan olduCanım tortu yığılıyor. Bende çok oluyor hatta bugün bayağı döküldü benim.
Kızlar bişey danışıcam size ben jeli yaparken 2 gündür cok zorlanıyorum afedersiniz sanki kapanmış gibi canım cok yanıyor sizde de oldu mu böyle bi durum hic lekelenme vs olmadı tahriş etmemeye de cok dikkat ettm ama zorlanıyorum baya
Insallah sendede ise yarar canim cok zor bi donemHemen deniyorum çok teşekkür ederim
Az önce onu da denedim canım ince bir dilim taze zencefili sıcak suda demleyip içtim biraz rahatlattı ama kısa süreli.Zencefil çayı diyorlar ama ben korkarım zencefil içmeye. Adet gecikmesin de adet söksün diye annem içerdi.
Elma ve armut bende bulantıya iyi geldiHemen deniyorum çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?