Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım oğlum 85 cm 13.5 kilo. Ayy sen bakma millete yaa gayet iyi seninkileri gelişimi daha ne olsun
Bebişlerim çok hasta oldular iki haftadır pertiz. İlk defa bu kadar uzun sürdü en fazla iki bilemedin üç gün içinde tamamen normale donerdik. Oğlum için covid şüphesi var. Önce kızım hasta oldu onu topladık oğlanda çıktı. Salgın var kanda enfeksiyon çıktı ateş vardı. Kızım iğne ile iyileşti üç iğne sıra oğlumda bugün o da vuruldu. iştah dışında bugün daha iyidi en azından ateş Yok. Ailelerden uzak çok zorlu geçti uykuya hasret kaldık. Hasta olmasınlar başka bir şeyde gözüm yok

Çok geçmiş olsun canım bizde 3 hftaönce covit gçrdk oğlumda ciğerine inmişti şükür 3 iğneyle topladı rabbim şifa versin inşallh bebişlerine.

geçmiş olsun canım bizde covid olduk 2 hafta önce çocuklarda sadece 2 şer gün ateşle geçti

geçmiş olsun canım bizde covid olduk 2 hafta önce çocuklarda sadece 2 şer gün ateşle geçti
İğne çok iyi geldi canım. İlk iğne ile ateş hemen düştü. Bugün ilk defa deliksiz uyudu. Bizde tabiki. Bu sefer biz değil onlar oldu galiba gerçi doktor bu iğne etki etmezse covid büyük ihtimalle dedi de etkisi hemen oldu. Bebekler hasta olmasın sizede çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım bizde 3 hftaönce covit gçrdk oğlumda ciğerine inmişti şükür 3 iğneyle topladı rabbim şifa versin inşallh bebişlerine.
Hemen hemen aynı süreci yaşamışız sizlerle hepimiz için geçmiş olsun canım bebişler hasta olmasın rabbim hepsini korusun inşallah

Kızlaaar hıc ses soluk yok neler yapıyorsunuz anlatın hele

Elhamdülillah bugünlere şükürler olsun diye başlıyım ben..
Büyük oğlumla küçüğüm artık bir olup yaramazlık yapıyor. Oyunlar oynuyorlar. Küçüğüm de kendisini ifade etmeye çalışıyor teke tük kelimeler de çıkıyor. Abi diye evi inletiyor. Kısmetse bu yaz bezi biraktiracam. Anne sütünü de 18 ayliken kestim, yemegi iyi olduğu için artık emmeyi oyalanma amaçlı yaptığını gördüm. Geceleri kötü geçerdi sürekli emzik gibi tutmak isterdi. Gündüzleri de aramazdi ben vermedikçe. Şükür bırakması kolay oldu, iyikide 2 yaşını beklemedim. Sünnetimizi 4 ayliken olmuştuk. 2 yaş doğum gününde akike kurbanını ve sünnet mevlidini yapmayı düşünüyorum. Büyük oğluma da öyle yapmıştım hepsi bir arada güzel olmuştu
Onun dışında çocuk büyütmekle meşgulüm.
Benim de sorum var sizlere, eşinde sorun olup tüp bebek den sonra doğal yolla gebelik yaşayan oldu mu

Masallah canım ıyı dusunmussun bende 1 yas dogum gununde yapmıstım mevluduyle bırlıkte. Bende 10 gün oluyor memeden keseli. Bır aylık bezımız var ondan sonra bende alıstırmayı düşünüyorum ınsallah kolay olur yaz geldi bizde sürekli bahcedeyiz bisiklet sürüp duruyor benimde eşimde sorun vardı bende de pcos bır hafta once hamile oldugumu öğrendim 12 gün gecmıstı ama maalesef düşük yaptım 3 gun önce. 6 hafta 3 günlüktü. Kalitesiz embriyo olusuyor heralde. Tüp bebekten once de 2 düşüğüm vardı. Çok zor ağrısı Rabbim kimseye yaşatmasın.

Bebiş mi düşünüyorsunuz canım

Çocukların arasında kaç yaş var? Nasıl yaş aralıgı sence canım? Bende seneye donmuslardan denemek istiyorum da doğana kadar 3 bucuk yas olacak aralarında

zuzu3838 Rabbim gönlüne göre versin cnm. Benim büyük oğlum 2 yaşına bastığı ay transferim olmuştu küçüğüm de erken geldi sağolsun, yani aralarında 2 buçuk yaş yok büyüğüm 4 yaşında ekimde 5yasina basiyor küçüğüm de haziran da 2 yaşına basiyor. İlk başta biraz zor olmuştu çünkü büyük oğlumun tam öğrenme ve ilgi istediği zamandi. Bebekle düzen bir süre olmadığı için zorlandım, ama ilk aylardan sonra daha bi kolay oldu, ve şuan 2 arkadaş gibi oyunlar oynuyorlar. Kıskanma VS hiç olmadı çok. Şükür. Iyiyiki çok beklememișim diyorum
Aslında bi çocuk daha düşünmüyorum, ama doğal yolla olursa Tabiki. Çok seviniriz..

Amin canım cok saol. Arayı acınca kıskanclık oluyor heralde bakalım hayırlısı olsun ınsallah

Kızlaaar hıc ses soluk yok neler yapıyorsunuz anlatın hele
23 Haziran bebekleri büyüyorlar desenize kızlar benimkilerin gece uykusu bayağı rayına girdi halen Bir mama yiyorlar ama geceleri artık desteksiz uyuyorlar. Gündüz tek uyku ile devam. Uykudan yana çok şükür rahatladim. Birbirleri ile oynuyorlar ama oğlum rahat vermiyor. Saç cekme olayı çok azaldı ama kıskançlık var işe başladım alıştık şükür üç ay oldu. Artık beni anlıyorlar en güzeli galiba bu yapma dediğim an yüzüme bakıp yaptıklarını bırakmaları müthiş bir his. Büyüdüklerini en net o zaman anlıyorum. Oğlumda bazı davranışlar vardı çok şükür iki aydır dilinin açılmasıyla, farkındalığının artmasıyla azalmaya başladı. Tuvaleti bende yazın bı deneyeceğim ama zorlamayacagim. Kızdan umutluyum da oğlan inşallah şaşırtır beni

İkiz zor gercekten aynı anda mutlu etmek Allah yardımcınız olsun. Evet anlamaları iletişim kurmaları benim de cok hosuma gidiyor. Hele beraber sohbet etmeye bayılıyorum ikisi de öğrenir inşallah çabucacık

zuzu3838 Yadee kızlar nasılsınız? Tuvalet eğitimine başladınız mı ? Kızıma yavaş yavaş başlıyorum. Bir kez kaka iki kez çiş yaptık. Oğlum daha tam kendini ifade edemiyor onun için onu 6 ay sonra deneyecem. Olmazsa seneye yaza kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…