- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.321
Seviyorlar suyu ya nereye gittinz canımBizde haftasonu termale gittik oğlum bayıldı normal havuzda vardı çıkaramdk havuzdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyorlar suyu ya nereye gittinz canımBizde haftasonu termale gittik oğlum bayıldı normal havuzda vardı çıkaramdk havuzdan
Bilgiler kısmından canım. Bilgilerimizi girdiğimiz yerde kilo da varHmm anladım canım 5 kilo yıne ıyı vermişsin. Vki nasıl yaptın bende yapayım
Bende götüreceğim galiba bir gece kalacağız benim oğlan atki bere şapka örtmuyorBizde haftasonu termale gittik oğlum bayıldı normal havuzda vardı çıkaramdk havuzdan
Kırşehir armas termal canımSeviyorlar suyu ya nereye gittinz canım
Gidin canım güzel oluyor nereye gtceksinizBende götüreceğim galiba bir gece kalacağız benim oğlan atki bere şapka örtmuyor
Yaşadığımiz yerde hemen canım. Şehir dışına çıkmayacağızGidin canım güzel oluyor nereye gtceksiniz
Sanırım vardı okumuştum bi yerde ama ben artık takip etmiyorum Bizim köpek dişerin biri cıktı onun cıkma asamasında uykumuz karısmıstı sımdı ıyı bakalım diger dişlerde ne olacak1.5 yaşta uyku gerilemesi var mıydı kızlar 4 gündür gece uykuları garip oldu. Gündüz geç uyanmaya başladılar. 8 8.30 arası .öğlen uykusu ve akşam uykusu aralarını açmaya çalışıyorlar ama ben yer miyim öğlen uyandırıyorum akşam 9 9.30 arası uyumuş oluyorlar. Öğlen uykusundan sonra tam 7 saat durmadan uyumuyorlar. Kafayı tamamen kırdılar
Biz sorunu bulduk. Haftasonu dışarı çıkarmayinca o da faturayı haftaici uykusuna yazmış. cumartesi pazar çıktık çok güzel iki gece geçtiSanırım vardı okumuştum bi yerde ama ben artık takip etmiyorum Bizim köpek dişerin biri cıktı onun cıkma asamasında uykumuz karısmıstı sımdı ıyı bakalım diger dişlerde ne olacak
Ben bugün işe başladım zor oldu benim için ama genel anlamda yolunda gitti. Onun dışında tatili bekliyoruz babaannelerine gideceğiz şehir dışına. Çok şükür ikiz bebekle yeni rahatlama dönemine giriş yaptık. dışarda yemeğe çıkabiliyoruz artıkKızlarrrr nerelerdesiniz çok sessiz kalmış burası
Siz nasılsınız?Kızlarrrr nerelerdesiniz çok sessiz kalmış burası
4 bana bakma ama bence ben çok veriyorum bu yaza kadar daha devam edeceğim sonra ikindi de kalkacak. Sabah 9 9.30 kahvaltı 3 saat sonra öğlen yemeği 12 12 30 gibi. Saat 13 13.30 gibi uyku 14.30 da kesin uyanış. Uyanmasalarda ben uyandırıyorum. 15 15.30 gibi çorba veriyorum. Hani öğün ama çorba.evde yapılmış kek börek,meyve peşine veriyorum. Kek börek hergun değil arada veriyorum ikindiyi çorba olacak şekilde seçiyorum. Akşam da yemek veriyorum. İkindi de muz veriyorum yada öğlen akşam 8 de elma püresini seviyorlar püre şeklinde sevdikleri için veriyorum yoksa dilim de yiyorlar. Bu şekilde bizim.Kizlar yavrulariniz kaç öğün besleniyor? Belki konusulmustur ama okuyamadim tek tek. Boyle atistirmalik meyve falan degil de yemek seklinde kaç öğün veriyosunuz
Kaç haftalık oldun?Kizlar yavrulariniz kaç öğün besleniyor? Belki konusulmustur ama okuyamadim tek tek. Boyle atistirmalik meyve falan degil de yemek seklinde kaç öğün veriyosunuz
3 öğün canı sabah 8-8buçuk arası kahvaltı 12-1 arası öğlen yemeği uyku sonrasında ara öğün akşamda yemek ve kapanış :)Kizlar yavrulariniz kaç öğün besleniyor? Belki konusulmustur ama okuyamadim tek tek. Boyle atistirmalik meyve falan degil de yemek seklinde kaç öğün veriyosunuz
Ay masallah sana ikindi yese de yemese de aksam yemek istemiyor benimki oyle olunca yatmadan acikiyor4 bana bakma ama bence ben çok veriyorum bu yaza kadar daha devam edeceğim sonra ikindi de kalkacak. Sabah 9 9.30 kahvaltı 3 saat sonra öğlen yemeği 12 12 30 gibi. Saat 13 13.30 gibi uyku 14.30 da kesin uyanış. Uyanmasalarda ben uyandırıyorum. 15 15.30 gibi çorba veriyorum. Hani öğün ama çorba.evde yapılmış kek börek,meyve peşine veriyorum. Kek börek hergun değil arada veriyorum ikindiyi çorba olacak şekilde seçiyorum. Akşam da yemek veriyorum. İkindi de muz veriyorum yada öğlen akşam 8 de elma püresini seviyorlar püre şeklinde sevdikleri için veriyorum yoksa dilim de yiyorlar. Bu şekilde bizim.
24 oldu. İzne ayriliyorum artik çok şükür. Cinsiyeti bilmiyorum daha pazartesi ogrencez insallahKaç haftalık oldun?
Ben de bu şekilde deniyorum da aksami cok yemek istemiyor. Aksamdan once cok biseyler vermedim acıksın diye yine yemiyor bir iki lokma sadece. Yatmadan acikiyor o zaman yiyor o da rahatsiz eder yiyip yatinca diye icime sinmiyor3 öğün canı sabah 8-8buçuk arası kahvaltı 12-1 arası öğlen yemeği uyku sonrasında ara öğün akşamda yemek ve kapanış :)
çorba içir o zaman akşama ılık ılık mideside rahatsız olmaz sindiremeyeceği et tarzı şeyler değildeBen de bu şekilde deniyorum da aksami cok yemek istemiyor. Aksamdan once cok biseyler vermedim acıksın diye yine yemiyor bir iki lokma sadece. Yatmadan acikiyor o zaman yiyor o da rahatsiz eder yiyip yatinca diye icime sinmiyor