- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.341
Onu da denedim de bakalım sorun benim çocukta anlasilan. Bi sekilde çözeceğizçorba içir o zaman akşama ılık ılık mideside rahatsız olmaz sindiremeyeceği et tarzı şeyler değilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da denedim de bakalım sorun benim çocukta anlasilan. Bi sekilde çözeceğizçorba içir o zaman akşama ılık ılık mideside rahatsız olmaz sindiremeyeceği et tarzı şeyler değilde
Maşallah yolu yarilamissin. Kazasız belasız tamamla24 oldu. İzne ayriliyorum artik çok şükür. Cinsiyeti bilmiyorum daha pazartesi ogrencez insallah
Demekki üç ana öğün istiyor canım. Yigenim 4 yaşında olacak senin kızın gibi ara öğün meyve yediğinde ana öğünleri aksıyor annesi de arayı açmakla çözümü buluyor. Benimkiler üç saat üstüne acikiyor. Hepsinin arası bizde 3 saat . Aksam yemeği 7.30 da en geç vermiş oluyorum dediğin durum bizde de oluyor çünkü gece rahatsız olmaAy masallah sana ikindi yese de yemese de aksam yemek istemiyor benimki oyle olunca yatmadan acikiyor
Masallah canım sevındım senın adına. Evet gercekten fark var eskıye gore kolaylastı cogu sey. İyiyiz bizde canım soguk baya karla yaşamaya calısıyoruz.Ben bugün işe başladım zor oldu benim için ama genel anlamda yolunda gitti. Onun dışında tatili bekliyoruz babaannelerine gideceğiz şehir dışına. Çok şükür ikiz bebekle yeni rahatlama dönemine giriş yaptık. dışarda yemeğe çıkabiliyoruz artık
Canım benım oğlum da mümkün degıl öğlen yemek yemez sabah 10 gibi kahvaltı yapar onda sadece bır yumurta bıraz zeytın o kadar. Öğlen bir ıkı kasık o kadar. Aralarda meyve cubuk kraker dut fılan yer ama aksam guzel yer yemegınıAy masallah sana ikindi yese de yemese de aksam yemek istemiyor benimki oyle olunca yatmadan acikiyor
Ayni o zaman öğünler degisiyor bebeğe göreCanım benım oğlum da mümkün degıl öğlen yemek yemez sabah 10 gibi kahvaltı yapar onda sadece bır yumurta bıraz zeytın o kadar. Öğlen bir ıkı kasık o kadar. Aralarda meyve cubuk kraker dut fılan yer ama aksam guzel yer yemegını
maşallah canım çok sevindim biz 1.5 aylıkken yaptırmıştık çok şükür ayaklanmadan bizimkilerde tam 18 aylık oldular 1 ay var aralarındaOğlum bugün sünnet oldu. Tam 19 aylık oldular bugün zaman nasıl geçiyor
Keşke bizde erken yapsaydık. Oğlum çok hareketli tutmak zor oldumaşallah canım çok sevindim biz 1.5 aylıkken yaptırmıştık çok şükür ayaklanmadan bizimkilerde tam 18 aylık oldular 1 ay var aralarında
Allah analı babalı büyütsünBi kızım daha olcakmis saglikla doğsun insallah
Hepimiz inşallah iyi günlerini görürüz canım rabbim hepsini korusun inşallahKardiyakarrest90 hayırlı olsun canım hayırlı evlat ınsallah Minnaklarimm iyi yapmıssınız canım damatlıgını görün inşallah
Bayadır ölçüm yapmıyorum canım ama en son 83 boy 10.5 kıloydu. Benim oğlum 6. Ayından sonra gram gram aldı kıloyu bize cekmıs uzun ince görünüyor. Bu zamanda bu hareketlilikle zaten cok kılo alması beklenemez. Sen annesisin sonucta senden cok kımse düşünemez cocugunu neden boyle baskı yaparlar hıc anlamıyorum bu anneleriKızlar bebeklerinizin boy ve kiloları kaç? 3 aydır tek bakıyorum babaanneleri ve annem pekte kilo almamış diyorlar. Resmen baskı oluşturuyorlar. İkiside ayından hem uzun hem kiloları fazla
İnan Bir dakika oturmuyorum. Okula başladım ev iş arası gidip geliyorum. Düzenlerini bozmamak için yardima gelen ablayla devam ediyorum. Öğlen yemeklerini sabah 6 da yapıyorum. Çok ilginçler cidden. Kendi annem oğlumun fotosunu atıp bak çok yüzü gitmiş diyor. Kaynanam ara tatilde gittik kız burda kendine geldi diyor. Oysa gittik geldik aynı kiloda . Hayırlısıyla birkaç yılı daha geride bıraksak kreş yaşları da gelse rahatlarim. Ailelerde okul ,iş, kreş ancak sistem gidiyor.Bayadır ölçüm yapmıyorum canım ama en son 83 boy 10.5 kıloydu. Benim oğlum 6. Ayından sonra gram gram aldı kıloyu bize cekmıs uzun ince görünüyor. Bu zamanda bu hareketlilikle zaten cok kılo alması beklenemez. Sen annesisin sonucta senden cok kımse düşünemez cocugunu neden boyle baskı yaparlar hıc anlamıyorum bu anneleri
aa ne ilginçler cidden obez mi olsun çocuklar zaten yaşlarından öndeler maşallah. Doktor zaten bu aylarda bir hafta iştahları iyiyse bir hafta kötü olur dedi yemeseler bile sorun yok. Çok biliyolarsa gelip senin evinde baksınlar boşver zaten çocukların için uzun süredir tüm düzenini bıraktın. ayrıca 3 ayde aldıkları toplasan 400-500 gr ancaydı doktor kontrolünde bizimkilerde ayından önde gidiyor 85 cm boyları 12450-12750 kiloları ben zaten çok kilolu olmalarını istemem o kadar harekete kiloda kalmaz benceKızlar bebeklerinizin boy ve kiloları kaç? 3 aydır tek bakıyorum babaanneleri ve annem pekte kilo almamış diyorlar. Resmen baskı oluşturuyorlar. İkiside ayından hem uzun hem kiloları fazla
Demi benimkilerde öyle bazen üst üste iki ay almıyorlar boylari sürekli uzuyor. Ama kilo çok uzun süredir dediğin gibi ilerliyor ve bu normal olanı. Çok hareketliler iyiki de öyleler . Sağlıksız kilo alımdansa böyle çok daha iyi.aa ne ilginçler cidden obez mi olsun çocuklar zaten yaşlarından öndeler maşallah. Doktor zaten bu aylarda bir hafta iştahları iyiyse bir hafta kötü olur dedi yemeseler bile sorun yok. Çok biliyolarsa gelip senin evinde baksınlar boşver zaten çocukların için uzun süredir tüm düzenini bıraktın. ayrıca 3 ayde aldıkları toplasan 400-500 gr ancaydı doktor kontrolünde bizimkilerde ayından önde gidiyor 85 cm boyları 12450-12750 kiloları ben zaten çok kilolu olmalarını istemem o kadar harekete kiloda kalmaz bence
Kızıma zayıf muamelesi yapmaları ayrı bir durum eşim uzun kemikli omuzlu bir adam beni deseniz yine standart ustuyum. Oğlum kızımdan ay olarak büyük duruyor kemiği ağır ikisini gören kız ufak kalmış diyor en yakın tarih cuma günü arkadaşin ikiz oğullari oldu seninkiler gibi bebek görmede. Ya ufak dediğiniz çocuk 90 cm 13.300 Gr bir bebek böyle bakıyorum artık ne desem diye gözlerinde bir sorun mu var milletin topluca ben anlamadım. Hiçbir şey demiyorum. 20 aylık olacaklar ben hâlen ben değilim bütün hayatım alt üst oldu onlar için ordan oraya savruldum durdum. Yeni evimde bir düzen oturtmaya çalışmak üstüne işe dönüş derken günde 1.5 kilo veriyorum onlar bana halen öyle böyle diyor.aa ne ilginçler cidden obez mi olsun çocuklar zaten yaşlarından öndeler maşallah. Doktor zaten bu aylarda bir hafta iştahları iyiyse bir hafta kötü olur dedi yemeseler bile sorun yok. Çok biliyolarsa gelip senin evinde baksınlar boşver zaten çocukların için uzun süredir tüm düzenini bıraktın. ayrıca 3 ayde aldıkları toplasan 400-500 gr ancaydı doktor kontrolünde bizimkilerde ayından önde gidiyor 85 cm boyları 12450-12750 kiloları ben zaten çok kilolu olmalarını istemem o kadar harekete kiloda kalmaz bence
Canım oğlum 85 cm 13.5 kilo. Ayy sen bakma millete yaa gayet iyi seninkileri gelişimi daha ne olsunKızlar bebeklerinizin boy ve kiloları kaç? 3 aydır tek bakıyorum babaanneleri ve annem pekte kilo almamış diyorlar. Resmen baskı oluşturuyorlar. İkiside ayından hem uzun hem kiloları fazla