Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Evet cok şükür büyüdüler artık başlamadan önce kısa aralıklarla dışarıya çık canım yavaş yavaş alıştır birden uzun süre ayrı kalmasınlar bence

Bizde bıdır bıdırız maşallah lazımlık aldım yavas yavas alışsın istiyorum ne zaman oturtsam yapıyor şükür baska bir değişiklik yok

Masallah canım hareketliler ama yapacak bişi yok erken kesmişsin canım ben 2 yasını beklıyorum. Süreç nasıl oldu anlatır mısın biraz

Aslında bende 2 yaşa kadar diye düşündüm, ama bu son 3 aydır geceleri sadece emzik tutar gibi emiyordu, yani sabaha göğsüm süt dolardı. Gece de yanından kalkamazdım, hemen uyandırdı kendi kendine uyuyan bir cocukken sadece artık ağzında emzik tutar gibi göğsümü tutar oldu . Gün içinde sadece uyku öncesi emzirirdim onun dışında kendi de istemezdi yani gayet iyiydik.
Ilk önce gün içinde uykusunu 1e indirdim, 1bucuk 2 saat en az uyuyor. Emzirme den uyutmak için de yanina uzaniyorum, hafif piş pişliyorum ilk zamanlar göğüsüme yakın uyuya kalıyordu artık arkasını dönüp uyuyor uyku arkadaşı ve uyku melodisi oluyordu bide.
Emmek istediği zaman olmadığını anlatım şu şekil yaptım diyebilirm tabi biraz miz miz etti ama kabul etti artık istediği zaman ilk sütün olmadığını anlattığımda kesinlikle israrci olmadı. Tabi ağrı vs olmaması için o istediği zaman değil de, ben kendim teklif ettiğimde karar verdiğim gün 1 kere 3. Gün bir kere ve 4. Gün de 1 kere cift taraflı emzirdim. Bide 2 güne bir masaj yaptım tarakla tarar gibi, herkesde aynı olmaz yinede bende işe yaradı hiç rahatsız olmadım.
Cok şükür korktuğumdan kolay oldu. Ve iyiyiki şimdi bıraktık, çünkü ilerde daha da herşeyi anlıyorlar. Bağımlı olmasından cok korkuyordum. Etrafımda çünkü öyle cocuklar gördüm. Yani benim oğlum artık doymak için değil bana Bağlı olduğunu hissetmek için emerdi. Bunu fark ettiğim için öyle karar verdim. Bide oğlum elhamdülillah herşeyi yer
Darısı sana cnm sen nezaman kendini ve oğlunu hazır bulursan ozaman bırakırsın inşallah kolaylıkla

Bizde bıdır bıdırız maşallah lazımlık aldım yavas yavas alışsın istiyorum ne zaman oturtsam yapıyor şükür baska bir değişiklik yok
Bende kıza düşündüm vazgeçtim çok erken geldi korkar vazgeçerse diye beklemeye geçtim. Yaza doğru bakacağım bı yapıyor söylüyor. Bazen yapmadan diyor kaka bakıyorum yok beş dakika geçmiyor yapıyor. 2.5 yaş öneren uzmanların sayısı bayağı fazla olsada öncelikli çocuk hazırsa 1.5 yaşta olur diyenlerin sayısı da artıyor. Kızdan korkum yok ne zaman kendimi hazır hissetsem o zaman geçeriz de benim olay oğlan da bitiyor

Ah canım bana kalsa bende kesecegım ama cesaretım yok aklı kestikçe daha da düşüyorlar kesinlikle. Gündüz hava guzel olunca ıstemıyor pek dısarda oynuyor kafası dagılıyor ama kış şımdı hep edeyız canı sıkıldıkca ıstıyor uyuyor dıyorum aglıyor Nasıl kesecegımı bılsem istiyorum ama bilemiyorum

Ben bezi bıraktırmadım canım Lazımlıga alıssın diye evde oldugumuz zamanlar oturtuyorum. Zamanı gelınce korkmasın dıye iyi oluyormus

Kızlar aranızda diyet yapan var mı?
70 le doğuma girmiştim suan 71.5 Hamileligime kadar cok zayıftım ve hayatımda hıc dıyet yapmadım. İşe yarayan kürler filan var mı? Önerebileceğiniz başka bir şey ?

Vallahi ben zayıflamak istiyorum ama hiçbir şey yapmadan bebeklere yardımcı desteği ile evde bakiyorum. Şükür göç bitti ilk geldiğim de 5 kilo verdim bu kadar. 88.4 um evlendiğim kiloya inmek gibi bir hedefim var 68 olsam yeterli. Okula başlayacağım on kilo da öyle versem diyorum. 78 olsam bayağı motive olacaktır. Oruçla da 68 olurum herhalde işte destek almasam tığ gibi olurumda bebeklerime kıyamıyorum. Biraz çok kişi ile bakıma alıştılar ikiz bebek zorluğu görmediler. Tek bebek gibi bakımı aldılar. Yoksa bir ayda gitmiştim eriyip. İkinci dönem eşimle ters devre bakalım diyoruz artık 20 aylık olmuş olacaklar falan diyoruz ama bakalım. Umudum okul acılinca da vermek

Canım bnde bugün başladım diyet değil ama kalori saymaya diyetkolik program var

Hmm anladım canım 5 kilo yıne ıyı vermişsin. Vki nasıl yaptın bende yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…