Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bu rutin kanlari kim aliyor asiya gittiginizde aile sagligi merkezi mi yoksa cocuk doktoruna mi gidiyorsunuz kendiniz
8 veya 9 olması lazım saglık ocagında rutın yapılıyordu pandemi öncesi şimdi bazı yerler yapmıyor. Zaten yapılacaktı diyip ben doktora götürdüm. Saglık ocagında sadece kan degerlerıne bakılacaktı ama doktorda vitamin degerlerine de bakıldı. Bir kere canı yansın dıye doktora götürmüştğm ben. Tarihlerin yakın olması lazım ama 1 haftayı geçmemesi lazım dıye bılıyorum yoksa sistemden görünmüyor ve tekrar almamız gerekıyor dıyor hemsıre

Bizim aile hekimi hic almadi dogdu dogali. Aşı yap gonder sadece onu yaptilar. Arada ben kendim kanlarini alip bakmistim hastanede

Kızlar neler yapıyorsunuz bebişler nasıl? Minnaklarimm nerelerdesin canım hiç görünmüyorsun
Evime geçtim canım on gün oluyor. Bende bebeklerde adapte olmaya çalışıyoruz. 16 ay göçebe gibi yaşayınca:) bebişler hava değişiminden hasta oldular ev bayağı soğuktu. İlk geldiğimiz gün soğuk yediler. Şükür toparladık. Onun dışında aynı bolca yaramazlık yapıyorlar. Hayat onlara güzel

Kızlar neler yapıyorsunuz bebişler nasıl? Minnaklarimm nerelerdesin canım hiç görünmüyorsun
Ben işe başladım canım oğlumda annem bakıyor iyi çok şükür. Bu arada memeden tamamen kestim canım bir hafta oldu. Kesmek zorunda kaldım sinovac aşısı olmuştum çocuğa dokundu iki gün beni emip kustu. Emmediği sürece sıkıntı olmadı

Hadı ya gecmıs olsun kolay gelsın sana da canım

Hmm anladım canım hayırlısı olsun. Nasıl oldu peki kesme sürecın? Zor oldu mu

Sağol canım. Yok zaten aşı sütün tadını bozmuş oğlum istemedi çok şükür umduğum gbi zorlnmdım. Sen devam ediyorsun dimi?
Seni tebrik ediyorum. Ben mamayı kesemiyorum sabaha doğru olanı kendileri bıraktı da 1 gibi yedikleri zor şuan için Allah'tan memeyi anlamadıkları ve mamaya düşkün oldukları bir zaman da birakmisim. Yoksa oğlum okula gidene kadar isterdi

zuzu3838 selam cnm, biz iyiyiz elhamdülillah oğlum abisi gibi yerinde durmayan aktif bir çocuk. Geçen hafta sütten kestim tam 17 ayliken 23.11.2021 boşuna korkmușum, cok iyi atlattık bu durumu Bir kaç kelime de söylüyor zaman du gibi geçti.
Sizler nasılsınız ne var ne yok

Kızlar napıyorsunuz cok sessiz kalmış buralar
Bizde iyiz bir ay oldu eve geleli. Şükür alıştık tekrardan evimize 23 Haziran bebeleri 1.5 yaşına ulaşti çok şükür gerçekten zaman çok çabuk geçti. Benim için iki bebekle bayağı yıpratıcı geçse de bebeklerim büyüdü işe başlamam yakın bakalım bu kadar baglanmadan sonra bizi ne bekliyor

Masallah canım hareketliler ama yapacak bişi yok erken kesmişsin canım ben 2 yasını beklıyorum. Süreç nasıl oldu anlatır mısın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…