- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.281
8 veya 9 olması lazım saglık ocagında rutın yapılıyordu pandemi öncesi şimdi bazı yerler yapmıyor. Zaten yapılacaktı diyip ben doktora götürdüm. Saglık ocagında sadece kan degerlerıne bakılacaktı ama doktorda vitamin degerlerine de bakıldı. Bir kere canı yansın dıye doktora götürmüştğm ben. Tarihlerin yakın olması lazım ama 1 haftayı geçmemesi lazım dıye bılıyorum yoksa sistemden görünmüyor ve tekrar almamız gerekıyor dıyor hemsıreBu rutin kanlari kim aliyor asiya gittiginizde aile sagligi merkezi mi yoksa cocuk doktoruna mi gidiyorsunuz kendiniz
Konuşması hareketleri nasıl peki canımYok bizim kapanmadı o tedirgin ediyor beni de 1.5 parmak var daha
Cok hareketli bi bebek zaten canım konusması da masallah gayet ıyı ık kelımelere gectıKonuşması hareketleri nasıl peki canım
Bizim aile hekimi hic almadi dogdu dogali. Aşı yap gonder sadece onu yaptilar. Arada ben kendim kanlarini alip bakmistim hastanede8 veya 9 olması lazım saglık ocagında rutın yapılıyordu pandemi öncesi şimdi bazı yerler yapmıyor. Zaten yapılacaktı diyip ben doktora götürdüm. Saglık ocagında sadece kan degerlerıne bakılacaktı ama doktorda vitamin degerlerine de bakıldı. Bir kere canı yansın dıye doktora götürmüştğm ben. Tarihlerin yakın olması lazım ama 1 haftayı geçmemesi lazım dıye bılıyorum yoksa sistemden görünmüyor ve tekrar almamız gerekıyor dıyor hemsıre
O zamn korkma canım. Sizin kilo durumunuz nasıl canımCok hareketli bi bebek zaten canım konusması da masallah gayet ıyı ık kelımelere gectı
Normal persentilde canım bayadır tartmıyorumO zamn korkma canım. Sizin kilo durumunuz nasıl canım
Benimki bu kadar hareketli olmasa kilosu iyi olacak. Yemesi masallah guzel ama yerinde bir dakika durmuyoO zamn korkma canım. Sizin kilo durumunuz nasıl canım
Evime geçtim canım on gün oluyor. Bende bebeklerde adapte olmaya çalışıyoruz. 16 ay göçebe gibi yaşayınca:) bebişler hava değişiminden hasta oldular ev bayağı soğuktu. İlk geldiğimiz gün soğuk yediler. Şükür toparladık. Onun dışında aynı bolca yaramazlık yapıyorlar. Hayat onlara güzelKızlar neler yapıyorsunuz bebişler nasıl?Minnaklarimm nerelerdesin canım hiç görünmüyorsun
Ben işe başladım canım oğlumda annem bakıyor iyi çok şükür. Bu arada memeden tamamen kestim canım bir hafta oldu. Kesmek zorunda kaldım sinovac aşısı olmuştum çocuğa dokundu iki gün beni emip kustu. Emmediği sürece sıkıntı olmadıKızlar neler yapıyorsunuz bebişler nasıl?Minnaklarimm nerelerdesin canım hiç görünmüyorsun
Hadı ya gecmıs olsun kolay gelsın sana da canımEvime geçtim canım on gün oluyor. Bende bebeklerde adapte olmaya çalışıyoruz. 16 ay göçebe gibi yaşayınca:) bebişler hava değişiminden hasta oldular ev bayağı soğuktu. İlk geldiğimiz gün soğuk yediler. Şükür toparladık. Onun dışında aynı bolca yaramazlık yapıyorlar. Hayat onlara güzel
Hmm anladım canım hayırlısı olsun. Nasıl oldu peki kesme sürecın? Zor oldu muBen işe başladım canım oğlumda annem bakıyor iyi çok şükür. Bu arada memeden tamamen kestim canım bir hafta oldu. Kesmek zorunda kaldım sinovac aşısı olmuştum çocuğa dokundu iki gün beni emip kustu. Emmediği sürece sıkıntı olmadı
Sağol canım. Yok zaten aşı sütün tadını bozmuş oğlum istemedi çok şükür umduğum gbi zorlnmdım. Sen devam ediyorsun dimi?Hmm anladım canım hayırlısı olsun. Nasıl oldu peki kesme sürecın? Zor oldu mu
Evet canım emiyor hala kolay olmasına sevindim darısı bana inşallahSağol canım. Yok zaten aşı sütün tadını bozmuş oğlum istemedi çok şükür umduğum gbi zorlnmdım. Sen devam ediyorsun dimi?
Seni tebrik ediyorum. Ben mamayı kesemiyorumSağol canım. Yok zaten aşı sütün tadını bozmuş oğlum istemedi çok şükür umduğum gbi zorlnmdım. Sen devam ediyorsun dimi?
Bizde iyiz bir ay oldu eve geleli. Şükür alıştık tekrardan evimizeKızlar napıyorsunuz cok sessiz kalmış buralar
Masallah canım hareketliler ama yapacak bişi yokzuzu3838 selam cnm, biz iyiyiz elhamdülillah oğlum abisi gibi yerinde durmayan aktif bir çocuk. Geçen hafta sütten kestim tam 17 ayliken 23.11.2021 boşuna korkmușum, cok iyi atlattık bu durumu Bir kaç kelime de söylüyor zaman du gibi geçti.
Sizler nasılsınız ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?