- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.261
Kızlarrr bugün gittik kontrole bebek yok boş kese boş gebelik malesef.. Doktorum geçirdiğin corona İn etkisi dedi hayırlısı rabbim çok büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani korona olduğun için mi bebek gelişmemiş boş kese. Hayırlısı canım gebe kalabiliyorsun en azından durum o kadar umutsuz değil oğlun biraz daha büyür 6 ay kadar tekrar denersin.Kızlarrr bugün gittik kontrole bebek yok boş kese boş gebelik malesef.. Doktorum geçirdiğin corona İn etkisi dedi hayırlısı rabbim çok büyük
Hadı ya hayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim hayırlı zamanda nasip etsın ınsallahKızlarrr bugün gittik kontrole bebek yok boş kese boş gebelik malesef.. Doktorum geçirdiğin corona İn etkisi dedi hayırlısı rabbim çok büyük
Evet canım tabii herşeyi hayırlısıNasıl yani korona olduğun için mi bebek gelişmemiş boş kese. Hayırlısı canım gebe kalabiliyorsun en azından durum o kadar umutsuz değil oğlun biraz daha büyür 6 ay kadar tekrar denersin.
Öyle canım zaten hep hayırlısı için dua egmiştimHadı ya hayırlısı olsun canım üzme kendini Rabbim hayırlı zamanda nasip etsın ınsallah
Üzüldüm ya insallah tekrar nasip olur sagliklaÖyle canım zaten hep hayırlısı için dua egmiştim
İnşallah canım hayırlısıÜzüldüm ya insallah tekrar nasip olur saglikla
Ben 15 ayda yaptırdım ama 9 aydaki kadar ayrıntılı olmamış. 18 de tekrarlatacagimKızlar 18 Ay aşısında rutin kan tahlilleri i de yapıyorlar mı?
1 yaşda detaylı vermiştik kan ve idrar sanırım 18 dede varKızlar 18 Ay aşısında rutin kan tahlilleri i de yapıyorlar mı?
Bizde 12. Ayda baktırmıştık bir daha 18. Ayda gideceğizKızlar 18 Ay aşısında rutin kan tahlilleri i de yapıyorlar mı?
Kapanmak üzere dedi doktor geçen hafta canım sanırım 18 aya kadar kapanması gerekiyormuşKızlar bıngıldakları ne durumda bebişlerin?
Evet 18 e kadar kapanması lazım bizim 1.5 parmak var hala sen ölçtün mü hiçKapanmak üzere dedi doktor geçen hafta canım sanırım 18 aya kadar kapanması gerekiyormuş
Benimkilerin kapandı canım. 12 aylıkken tamamen ikisininde kapanmistiKızlar bıngıldakları ne durumda bebişlerin?
Ölçmedim ya yakın zamanda bakmadım da hiç doktor bakıyor her kontroldeEvet 18 e kadar kapanması lazım bizim 1.5 parmak var hala sen ölçtün mü hiç
Bizimki çoktan kapandı canım seninki?Kızlar bıngıldakları ne durumda bebişlerin?
çocuk doktorumuz istiyor 4. ay ve 1 yaş hariç sağlık ocağına hiç gitmedik o aşılarda hastanede eksikti maalesefBu rutin kanlari kim aliyor asiya gittiginizde aile sagligi merkezi mi yoksa cocuk doktoruna mi gidiyorsunuz kendiniz
Yok bizim kapanmadı o tedirgin ediyor beni de 1.5 parmak var dahaBizimki çoktan kapandı canım seninki?