Aslında bende 2 yaşa kadar diye düşündüm, ama bu son 3 aydır geceleri sadece emzik tutar gibi emiyordu, yani sabaha göğsüm süt dolardı. Gece de yanından kalkamazdım, hemen uyandırdı
kendi kendine uyuyan bir cocukken sadece artık ağzında emzik tutar gibi göğsümü tutar oldu . Gün içinde sadece uyku öncesi emzirirdim onun dışında kendi de istemezdi yani gayet iyiydik.
Ilk önce gün içinde uykusunu 1e indirdim, 1bucuk 2 saat en az uyuyor. Emzirme den uyutmak için de yanina uzaniyorum, hafif piş pişliyorum ilk zamanlar göğüsüme yakın uyuya kalıyordu artık arkasını dönüp uyuyor
uyku arkadaşı ve uyku melodisi oluyordu bide.
Emmek istediği zaman olmadığını anlatım
şu şekil yaptım diyebilirm
tabi biraz miz miz etti ama kabul etti artık istediği zaman ilk sütün olmadığını anlattığımda kesinlikle israrci olmadı. Tabi ağrı vs olmaması için o istediği zaman değil de, ben kendim teklif ettiğimde karar verdiğim gün 1 kere 3. Gün bir kere ve 4. Gün de 1 kere cift taraflı emzirdim. Bide 2 güne bir masaj yaptım tarakla tarar gibi, herkesde aynı olmaz yinede bende işe yaradı hiç rahatsız olmadım.
Cok şükür korktuğumdan kolay oldu. Ve iyiyiki şimdi bıraktık, çünkü ilerde daha da herşeyi anlıyorlar. Bağımlı olmasından cok korkuyordum. Etrafımda çünkü öyle cocuklar gördüm. Yani benim oğlum artık doymak için değil bana Bağlı olduğunu hissetmek için emerdi. Bunu fark ettiğim için öyle karar verdim. Bide oğlum elhamdülillah herşeyi yer
Darısı sana cnm sen nezaman kendini ve oğlunu hazır bulursan ozaman bırakırsın inşallah kolaylıkla