• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlarrr dün karın ağrısı ile kadın doğuma gitmiştim enfeksiyon var sanırım diye alttan baktılar ve hamileymiş ben şok oldum neye uğradığımı şaşrdım. Ama kese var bebek daha yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben coronadan geçrdim üstüne birde adette oldum nasıl oldu hiç anlamdım
Sevindim baya surpriz olmustur 🥰🥰

İnanmicaksiniz ama gitmedim daha gidemedim daha dogrusu burda kadin dogumcular yok diger ile de gidemeedim daha haftaya insallah randevum. Bulantılarım falan basladi coktan ama bakalim insallah her sey yolundadir
Ooo tamam belirtiler başlamış canım rabbim kucağına almayı nasip etsin ezan okunuyor şuan senin için dua ediyorum. Çok yakışıklı bir de oğlusun olsun inşallah 🤲🤲

Ooo tamam belirtiler başlamış canım rabbim kucağına almayı nasip etsin ezan okunuyor şuan senin için dua ediyorum. Çok yakışıklı bir de oğlusun olsun inşallah 🤲🤲
Ay insallah ya Allah razi olsun biz de tabi en basta saglikli olsun ama erkek istiyoruz bi de onun tadına bakalim tabi Rabbim bilir hayirlisini 🥰🥰

Kızlarrr dün karın ağrısı ile kadın doğuma gitmiştim enfeksiyon var sanırım diye alttan baktılar ve hamileymiş ben şok oldum neye uğradığımı şaşrdım. Ama kese var bebek daha yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben coronadan geçrdim üstüne birde adette oldum nasıl oldu hiç anlamdım
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir minnoşun 😊

Nasıl farklılık vardı canım adette. Bende bu ay farklı oldum korkuyorum 😬
Sağol canım😀göğüslerin 5 gün zonkladı resmen canım aslında hissettim oğlumda da böyleydi adetim 3 gün geçti kesin hamileyim dedim sonra adet olunca değilmişim dedim😀

Ben doktora gitmedim daha da kendimiz dogumhanede baktik arkadaslarla ultrasonla benim bebis kipir kipir masallah. Ya siz de gebe olsaniz burdan devam ederdik diger topikler keyif vermiyor ☹️☹️😊
Allah isteyene fazla fazla versin canım biz o defteri kapattık :)

Back