- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.241
Ay inşallah canım yaYok canım ya nerden geliyor aklına içini ferah tut oglunla kardeşinin sesini duymaya gideceğin güne odaklan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah canım yaYok canım ya nerden geliyor aklına içini ferah tut oglunla kardeşinin sesini duymaya gideceğin güne odaklan
İnşallah canım ya ederim tabiiHer şey cok güzel olacak canım kalbini ferah tut bizi de haberdar et ınsallah göreceksiniz bebişi
Haha yap benceHmm anladım canım. Oğlum başka bir çocuğa kardeş diyip duruyor yapasım var
Sevindim baya surpriz olmusturKızlarrr dün karın ağrısı ile kadın doğuma gitmiştim enfeksiyon var sanırım diye alttan baktılar ve hamileymiş ben şok oldum neye uğradığımı şaşrdım. Ama kese var bebek daha yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben coronadan geçrdim üstüne birde adette oldum nasıl oldu hiç anlamdım
İnanmicaksiniz ama gitmedim daha gidemedim daha dogrusu burda kadin dogumcular yok diger ile de gidemeedim daha haftaya insallah randevum. Bulantılarım falan basladi coktan ama bakalim insallah her sey yolundadirKardiyakarrest90 sen naptın canım kalp atışını duydunuz mu?
Ooo tamam belirtiler başlamış canım rabbim kucağına almayı nasip etsin ezan okunuyor şuan senin için dua ediyorum. Çok yakışıklı bir de oğlusun olsun inşallahİnanmicaksiniz ama gitmedim daha gidemedim daha dogrusu burda kadin dogumcular yok diger ile de gidemeedim daha haftaya insallah randevum. Bulantılarım falan basladi coktan ama bakalim insallah her sey yolundadir
Ay insallah ya Allah razi olsun biz de tabi en basta saglikli olsun ama erkek istiyoruz bi de onun tadına bakalim tabi Rabbim bilir hayirlisiniOoo tamam belirtiler başlamış canım rabbim kucağına almayı nasip etsin ezan okunuyor şuan senin için dua ediyorum. Çok yakışıklı bir de oğlusun olsun inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir minnoşunKızlarrr dün karın ağrısı ile kadın doğuma gitmiştim enfeksiyon var sanırım diye alttan baktılar ve hamileymiş ben şok oldum neye uğradığımı şaşrdım. Ama kese var bebek daha yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben coronadan geçrdim üstüne birde adette oldum nasıl oldu hiç anlamdım
Nasıl farklılık vardı canım adette. Bende bu ay farklı oldum korkuyorumYok canım adet oldum yani Herzamnki gbi değildi ama 4 gün sürdü bizde korunuyorduk güya canımİnşallah bebeği görürüz
Nerelerdesin nasılsın canım yoktun bayadırNasıl farklılık vardı canım adette. Bende bu ay farklı oldum korkuyorum
Benim kız baya hareketli bir sey oldu.Hayat kosturmacasi zaman su gibi akop gidiyor 24 saat yetmiyor bile. Buralara bakmak pek mümkün olmuyor. İyiyiz şükür sizler nasılsınız?Nerelerdesin nasılsın canım yoktun bayadır
Sağol canımgöğüslerin 5 gün zonkladı resmen canım aslında hissettim oğlumda da böyleydi adetim 3 gün geçti kesin hamileyim dedim sonra adet olunca değilmişim dedimNasıl farklılık vardı canım adette. Bende bu ay farklı oldum korkuyorum
Bizde iyiyiz canım zaman yetmıyor dedıgın gibiBenim kız baya hareketli bir sey oldu.Hayat kosturmacasi zaman su gibi akop gidiyor 24 saat yetmiyor bile. Buralara bakmak pek mümkün olmuyor. İyiyiz şükür sizler nasılsınız?
Ne zaman gideceksin canım kontroleSağol canımgöğüslerin 5 gün zonkladı resmen canım aslında hissettim oğlumda da böyleydi adetim 3 gün geçti kesin hamileyim dedim sonra adet olunca değilmişim dedim
Allah isteyene fazla fazla versin canım biz o defteri kapattık :)Ben doktora gitmedim daha da kendimiz dogumhanede baktik arkadaslarla ultrasonla benim bebis kipir kipir masallah. Ya siz de gebe olsaniz burdan devam ederdik diger topikler keyif vermiyor
Bizde ancak bir beş yıl sonra doğal yolla olursa çok şükür iki evlat nasip etti Rabbim. Allah herkesin kucağını doldursunAllah isteyene fazla fazla versin canım biz o defteri kapattık :)
Allah isteyene fazla fazla versin canım biz o defteri kapattık :)
Nasip kismet tabi ikiz annesi degilim zorlugunu bilmiyorum Allah isteyen herkese versinBizde ancak bir beş yıl sonra doğal yolla olursa çok şükür iki evlat nasip etti Rabbim. Allah herkesin kucağını doldursun
Zor canım hele hareketlilerse daha zor. Ama inşallah iki üç yıla iyiki ikizlermis diyeceğizNasip kismet tabi ikiz annesi degilim zorlugunu bilmiyorum Allah isteyen herkese versin
hahahha öyle mi dersinZor canım hele hareketlilerse daha zor. Ama inşallah iki üç yıla iyiki ikizlermis diyeceğiz