Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bizde bunu dış çekim olarak ayarladık aile çekimiyle birlikte 900 lira. Ayrıca doğum günüde yapcaz kısmetse

Bizde bunu dış çekim olarak ayarladık aile çekimiyle birlikte 900 lira. Ayrıca doğum günüde yapcaz kısmetse
Aile çekimini hediye olarak verecekler. Yarın konuşacağım bı eşim burda değil ayarlama yapmam lazım. Doğum günü küçük bir pasta keserek yeter zaten kardeşim eşi oğlu dışında kimse yok diyeceğim. Bir yıl geçti vallahi bogrumu deldi geçti

Ben hem kutlama hem konsept çekim istyrum canım daha fiyat sormadım bakıyım

Kızlar ya oğlum ek gıda yemk istemiyor sürekli emmek istiyor bu ay hiç kilo almamış sizde nasıl yeme kilo durumları

Kızlar ya oğlum ek gıda yemk istemiyor sürekli emmek istiyor bu ay hiç kilo almamış sizde nasıl yeme kilo durumları
Haftaya gideceğiz bı bakalım kiloları ne durumda. Aşırı hareketliler kilo vermediler. Birde covid olduk o ara bi verdiler sanki. İki haftadır annemdeyiz aldılar kilo. Toparladık bizim uykuda sorun var. Uykuya direnç sorunu var. Çok şükür yemeleri yerinde.

Çok şükür bizde uykuda yok yemekte var canım. Ay yok canım ne alsam karar veremdm ben

Babalar günü için bir düşüncesi olan var mı? Sanırım ben forma arkasına üçünün adını yazdıracagim.
Hala sütü olan yada saklayanlara süt taşı bileklik önerebilirim ama sdnin sütün ve bebeğin saçından bileklik kolye falan yapıyorlat geçen sene evlilik yıl dönümünde yaptırmıştım ben eşim çok beğenmişti

Aslında güzel ama eşim bileklik takmaz. Taksa saçtan çok hoşmuş. Forma en kolayı

Fiyat cok iyiymiş canım zaten suan anlamıyorlar ileriki zamanlarda cok daha guzel kutlanır bence. Biz mevlitte aradan cıksın dıye yapıyoruz yoksa bence bu yasta abartmaya gerek yok ben zaten bi masa hazırlıcam ınsallah o kadar. Bizim sehırde konsept ceken hıc yok

Yeme durumları karısık canım bi yemek istiyor bi istemıyor anlamadım gitti zorlamıyorum bende. Demek ki suan emmeye ihtiyacı var canım öyle düşün ana yüreği yesin istiyor tabi. Kilo alımı bizde 5. Aydan beri az son zamanlar durakladı hatta

Aynen fiyat iyi canım. Dediğin doğru akılları kesip arkadaşlari olunca daha keyifli olur.

Benimkiler gece beslenmesini neredeyse bıraktıklar üç gündür gece bir defa mama kabul ediyorlar o da çok az 90 CC falan. Bebeklerimiz büyüyorlar

Benimkiler gece beslenmesini neredeyse bıraktıklar üç gündür gece bir defa mama kabul ediyorlar o da çok az 90 CC falan. Bebeklerimiz büyüyorlar
Masallah canım senın yerınde olsam gün gün cc azaltır bıraktırırdım. Gece beslenmesine hıc gerek yok ama eşimi bu konuda ikna edemiyorum ben. Emdiği için de zor olur bıraktırması tek basıma. Bizimde azaldı ama yıne de cok

İki gündür yeni . gündüz ek gıdayi artırdım özellikle öğleden sonra ona bağlıyorum. Sanırım tam doyuyorlar artık yoksa oğlum imkanı yok. Babalarına diyorum imkanı yok Ömer yemeden uyumaz diyor. Ama oluyormus işte bakalım şimdi besledim. Şöyle bir şey var uyanıyorlar yinede mama istemiyorlar. Uyanma alışkanlık herhalde inşallah zamanla kesintisiz uyurlar ne diyim bitirdi beni uykuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…