• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Biz daha aile içi hariç birşey yapmadık ama aile içinde yarım yaş diş buğdayı arada ay kutlamaları herşeyi balonlarla uygun elbiselerle kutluyoruz😂 maksat anı kalsın bize🤗 doğum günü yapacağım ama yaklaştığında vaka sayılarına bağlı karar veririz muhtemelen. Yenidoğan stüdyo konsept çekim yaptırmıştık bir yaş içinde dış çekim ayarladık😊 Dış çekim kıyafetlerini fotoğrafçı ayarlıyor zaten. Doğum günlerine doğal müslin tulum yada takımlardan düşünüyorum. Mesire alanında yaparız bi masayı süsleyip.
Okurken ben bile heyecanlandim 😅😅 nice yaşlar alsınlar çok şükür 🤲❤️

Canım çok iyi düşünmüşsün sünnet için mevlid bende düşünüyorum memlekete gidince inşallah. Canım melon bebe var hem instgram sayfası hemde kendi siteleri var ben genelde oğluma hep ordan alıyorum çok tatlı şık şeyler var ve çok kaliteli ürünleri
Benimki daha sünnet olmadı. 🥴 Hep niyetlendik vaka arttı yasak araya girdi bakalım okula başlamadan pandemi biterse bizde kestirip kurtulalım 😅😅😅

Cesaret edemedim 😢
Ya varsa. Bu kadar niye geçsin. İkinci denemede histereskopi olmuştum gecikmişti doktor bir şurup verdi o gün oldum. Eczaneden sorabilirsin pazartesi açılınca. Ama bence önce ne olur olmaz test yaptır. Korunuyorsunda zaten bebek değildir ama emin olman iyidir 😅

Ya varsa. Bu kadar niye geçsin. İkinci denemede histereskopi olmuştum gecikmişti doktor bir şurup verdi o gün oldum. Eczaneden sorabilirsin pazartesi açılınca. Ama bence önce ne olur olmaz test yaptır. Korunuyorsunda zaten bebek değildir ama emin olman iyidir 😅
Pazartesi tahlil veririm artık

Back