- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.781
Kızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben düşünüyorum canım micky mouse konseptli elbisemizi bile aldımbirde fotoğrafında ayrı çekim yaptrcam inşallah sen düşünüyormusunKızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Aile içinde ufak bir şey yapacağız canım. Balon falan öyle küçük bir şey. Bayram sonrası hem doğum günü için hem fotoğraf çekimi için güzel bir kıyafet bulmam lazım. Stüdyoda fotoğraf çekimi istiyorum. Babamızın memleketi deniz kenarında Ağustos gibi oraya geçince dış çekim de istiyorum. Bakalım bana kalırsa çok şey istiyorum daKızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Tek uykuyu ne kadar sürede oturttu canım senin oğlun. Benimkiler de tek uykuya geçmeye çalıyor. İki uykuya geçmeleri tam iki hafta almıştı ve çok zorlanmistik. Şimdi yine aynı şekilde benimkiler uyku sayısını azalttikca daha erken uyuyorlar 7.20 de uyudular da on defa ingiliya ingilaya .Ben düşünüyorum canım micky mouse konseptli elbisemizi bile aldımbirde fotoğrafında ayrı çekim yaptrcam inşallah sen düşünüyormusun
Seninkiler sabh kaçta uyanyr canımTek uykuyu ne kadar sürede oturttu canım senin oğlun. Benimkiler de tek uykuya geçmeye çalıyor. İki uykuya geçmeleri tam iki hafta almıştı ve çok zorlanmistik. Şimdi yine aynı şekilde benimkiler uyku sayısını azalttikca daha erken uyuyorlar 7.20 de uyudular da on defa ingiliya ingilaya .
6 7 arasında uyanıyorlar canımSeninkiler sabh kaçta uyanyr canım
Gerçekten mı bugün ikiside tek uyku yaptı ama diş adına belirti yok yanı zaten oğlumun üst azi dişleri kaldı bir. Kafam çok karıştı biraz araştırma yapayım canım dediğin çok iyi oldu.Tek uykuya geçmedik canım sakın geçirme doktora sormuştum ben çok erken izin verme dişten öyle yapyrdr yada 9_12 ay arası uyku gerilemesi oluyor ondndr dedi gerçktende öyleymiş bir hafta tek uyku yptı tekrar iki uykuya döndük şükür. 13. Aya kadar en erken iki uyku dedi
Bizim oğlana hiç bişi yapamadım canım ne mevlut ne de sunneti için dua. Doğum gününde düşünüyorum nasipse. Vakalarda iyice azalır bahcemızde hem yemek hem mevlüt hem doğum günü diye düşünüyorum bakalım hayırlısı kıyafet arayışındayım. Yardımcı olur musun bana da? Sen nereden aldın? Suan net bi konsept yok ama ucan balon düşünüyorum. Konsepte uygun olmasına gerek yok kıyafetın ya şık farklı bişiler olsa yeterBen düşünüyorum canım micky mouse konseptli elbisemizi bile aldımbirde fotoğrafında ayrı çekim yaptrcam inşallah sen düşünüyormusun
Biz 6 aylıkken de cekılmıstık yaşında da istiyorum bende bi foto. Guzel kıyafet önerilerine acıgım canım ınstadan fılan alısverıs yapıyor musunuzAile içinde ufak bir şey yapacağız canım. Balon falan öyle küçük bir şey. Bayram sonrası hem doğum günü için hem fotoğraf çekimi için güzel bir kıyafet bulmam lazım. Stüdyoda fotoğraf çekimi istiyorum. Babamızın memleketi deniz kenarında Ağustos gibi oraya geçince dış çekim de istiyorum. Bakalım bana kalırsa çok şey istiyorum da
Yok canım ben yapmıyorum ne kendime ne bebeklere bir şey almadim. Öneri olarak bakıyorum sadece. Bulursam atarımBiz 6 aylıkken de cekılmıstık yaşında da istiyorum bende bi foto. Guzel kıyafet önerilerine acıgım canım ınstadan fılan alısverıs yapıyor musunuz
Benimkide aynı da çok erken gelyr bana6 7 arasında uyanıyorlar canım
Evet canım şuan düzeldi çok şükür. Bebekler çok hassas canım diş, büyüme atağı herşey uykuyu bozuyor maalesef şimdilik zorlama ben hiç zorlamdm uyumak istemiyordu sonra kendi kendine 2 uykuya döndüGerçekten mı bugün ikiside tek uyku yaptı ama diş adına belirti yok yanı zaten oğlumun üst azi dişleri kaldı bir. Kafam çok karıştı biraz araştırma yapayım canım dediğin çok iyi oldu.
Canım çok iyi düşünmüşsün sünnet için mevlid bende düşünüyorum memlekete gidince inşallah. Canım melon bebe var hem instgram sayfası hemde kendi siteleri var ben genelde oğluma hep ordan alıyorum çok tatlı şık şeyler var ve çok kaliteli ürünleriBizim oğlana hiç bişi yapamadım canım ne mevlut ne de sunneti için dua. Doğum gününde düşünüyorum nasipse. Vakalarda iyice azalır bahcemızde hem yemek hem mevlüt hem doğum günü diye düşünüyorum bakalım hayırlısı kıyafet arayışındayım. Yardımcı olur musun bana da? Sen nereden aldın? Suan net bi konsept yok ama ucan balon düşünüyorum. Konsepte uygun olmasına gerek yok kıyafetın ya şık farklı bişiler olsa yeter
Aslında tam olması gereken canım ben razıyım erkene. İnşallah benimkilerde döner bugün kızi yatırdım yarım saat uyudu oğlum on dakika. En azından öğleden sonra bir uyku daha varBenimkide aynı da çok erken gelyr bana
Biz daha aile içi hariç birşey yapmadık ama aile içinde yarım yaş diş buğdayı arada ay kutlamaları herşeyi balonlarla uygun elbiselerle kutluyoruz maksat anı kalsın bize doğum günü yapacağım ama yaklaştığında vaka sayılarına bağlı karar veririz muhtemelen. Yenidoğan stüdyo konsept çekim yaptırmıştık bir yaş içinde dış çekim ayarladık Dış çekim kıyafetlerini fotoğrafçı ayarlıyor zaten. Doğum günlerine doğal müslin tulum yada takımlardan düşünüyorum. Mesire alanında yaparız bi masayı süsleyip.Kızlar doğum günü yapmayı düşünüyor musunuz aklınızda var mı bir şeyler
Teşekkür ederim canımHemşire olan arkadaşlar vardı gününüz kutlu olsun kızlar
Oh masallah Kıyafete karar verirsen bizimle de paylaşırsan sevınırım canımBiz daha aile içi hariç birşey yapmadık ama aile içinde yarım yaş diş buğdayı arada ay kutlamaları herşeyi balonlarla uygun elbiselerle kutluyoruz maksat anı kalsın bize doğum günü yapacağım ama yaklaştığında vaka sayılarına bağlı karar veririz muhtemelen. Yenidoğan stüdyo konsept çekim yaptırmıştık bir yaş içinde dış çekim ayarladık Dış çekim kıyafetlerini fotoğrafçı ayarlıyor zaten. Doğum günlerine doğal müslin tulum yada takımlardan düşünüyorum. Mesire alanında yaparız bi masayı süsleyip.
Hemen. Bakıyorum canım sağ olCanım çok iyi düşünmüşsün sünnet için mevlid bende düşünüyorum memlekete gidince inşallah. Canım melon bebe var hem instgram sayfası hemde kendi siteleri var ben genelde oğluma hep ordan alıyorum çok tatlı şık şeyler var ve çok kaliteli ürünleri