- 7 Şubat 2014
- 2.004
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.841
Uykumuz iyi çok şükür canım. Evet canım kendisi uyuyor bazen diş skntı vryr o zamn kucgmda uyumak istyr güğsüme ytıp uyuyor. Sizin uykunuz düzeldimiCanım uyku durumu nasıl? Kendı mı yatıyor ondan beri mi düzeldi uykunuz
Ben parka çıkamıyorum seni gözlerinden öpüyorumKızlar biz Karadeniz turuna çıktık dün şimdilik çok güzel gidiyor bakalım
bizde eve sokamıyoruz evden çıkanın ardından ağlıyolarBen parka çıkamıyorum seni gözlerinden öpüyorumseneyede biz düşünüyoruz inşallah
Benimkilerde dışarı çıkarın diye gidenin peşine ağlıyor aşırı derecede seviyorlarbizde eve sokamıyoruz evden çıkanın ardından ağlıyolar
Yok canım biz hala sallamaya devam. Uyuyalım dedigimde yuz üstü basını koyuyor ama 1 dakıka olmadan kalkıyor.Uykumuz iyi çok şükür canım. Evet canım kendisi uyuyor bazen diş skntı vryr o zamn kucgmda uyumak istyr güğsüme ytıp uyuyor. Sizin uykunuz düzeldimi
Oh masallah canım cocuklar gezmeyi sevıyor sıkıntı olmaz inşallahKızlar biz Karadeniz turuna çıktık dün şimdilik çok güzel gidiyor bakalım
Benimkilerde dışarı çıkarın diye gidenin peşine ağlıyor aşırı derecede seviyorlarÇ
Bizde evimize geldık. Bahceli evimiz içeri sokamıyoruz. Hepsi aynı demek kibizde eve sokamıyoruz evden çıkanın ardından ağlıyolar
bizde hobi bahçesi gibi bişey bakıyoruz zor oluyor böyle park falan pandemideBizde evimize geldık. Bahceli evimiz içeri sokamıyoruz. Hepsi aynı demek ki
Benimkiler de öyle yastığa ellerini vurup eeee eeee diyorlar. Uzanıyorum sivazliyorum üç saniye sürmeden kalkıyorlar sonra tekrar desteksiz uyumak istiyorlar bence. Ayakta istemiyorlar oğlan beşikte hâlen kundak ile kız battaniye onu ne beşik ne ayak imkanı yokYok canım biz hala sallamaya devam. Uyuyalım dedigimde yuz üstü basını koyuyor ama 1 dakıka olmadan kalkıyor.
Bu aralar kızım da öyle.Bazen yiyor bazen hiç yemiyor. Ayda 250 Gr kadar anca alıyor. 8.470 olmuş 1 yaşındaKızlar ya oğlum ek gıda yemk istemiyor sürekli emmek istiyor bu ay hiç kilo almamış sizde nasıl yeme kilo durumları
HahaBen parka çıkamıyorum seni gözlerinden öpüyorumseneyede biz düşünüyoruz inşallah
Evet canım aynı benim oğlan 9300 oda bazen güzel yiyor bazen yemiyor ama çokk hareketli hiç oturmazBu aralar kızım da öyle.Bazen yiyor bazen hiç yemiyor. Ayda 250 Gr kadar anca alıyor. 8.470 olmuş 1 yaşındaçok hareketli.
Ay valla canım sallamayı filn bıraktı ya çok büyük nimet iş inşallah seninkine bırakır. Gece kaç saatte bir uyanıyor pekiYok canım biz hala sallamaya devam. Uyuyalım dedigimde yuz üstü basını koyuyor ama 1 dakıka olmadan kalkıyor.
Evet canım bayıldı karadenizeOh masallah canım cocuklar gezmeyi sevıyor sıkıntı olmaz inşallah
İyi olmanıza sevindimMerhaba kızlarrrrr nasılsınız? Uzun zamandır takip edemiyorum. İki gün sonra 1 yaşına giriyor kızım. Zaman ne kadar hızlı akıp gitmiş. Daha dun gibi burda konuştuklarımiz.hepinizin kuzularini öpüyorum
Bizim o gün gelsin çikolata dagitacam çocuklaraAy valla canım sallamayı filn bıraktı ya çok büyük nimet iş inşallah seninkine bırakır. Gece kaç saatte bir uyanıyor peki
Evett tam 1 ay var aralarındaİyi olmanıza sevindimbenimkilerle tam bir ay var senin fıstığın sağlıklı olsunlar kilo olur ilerde durulurlar inşallah bence tüp bebek ile olan çocuklar hareketli ya seçilmişler iki tanede bende var evi başımıza geçirmeleri an meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?