Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar ankete katılır mısınız?

Uykumuz iyi çok şükür canım. Evet canım kendisi uyuyor bazen diş skntı vryr o zamn kucgmda uyumak istyr güğsüme ytıp uyuyor. Sizin uykunuz düzeldimi
Yok canım biz hala sallamaya devam. Uyuyalım dedigimde yuz üstü basını koyuyor ama 1 dakıka olmadan kalkıyor.

Yok canım biz hala sallamaya devam. Uyuyalım dedigimde yuz üstü basını koyuyor ama 1 dakıka olmadan kalkıyor.
Benimkiler de öyle yastığa ellerini vurup eeee eeee diyorlar. Uzanıyorum sivazliyorum üç saniye sürmeden kalkıyorlar sonra tekrar desteksiz uyumak istiyorlar bence. Ayakta istemiyorlar oğlan beşikte hâlen kundak ile kız battaniye onu ne beşik ne ayak imkanı yok

İyi olmanıza sevindim benimkilerle tam bir ay var senin fıstığın sağlıklı olsunlar kilo olur ilerde durulurlar inşallah bence tüp bebek ile olan çocuklar hareketli ya seçilmişler iki tanede bende var evi başımıza geçirmeleri an meselesi

Evett tam 1 ay var aralarında kilo takıntım yok sağlık önemli olan zaten büyüyünce istemeyecek kilo hareketli olanları seçince demekki böyle hareketli bebe oluyorlar. Allah yardımcın olsun ben bir taneyi zor bakiyorum aldigim şeyi yerine bile koyamiyorum, gündüz uykuyu da sevmiyor ev aldı başını gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…