- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.801
Teşekkür ederim canımHemşire olan arkadaşlar vardı gününüz kutlu olsun kızlar
Okurken ben bile heyecanlandimBiz daha aile içi hariç birşey yapmadık ama aile içinde yarım yaş diş buğdayı arada ay kutlamaları herşeyi balonlarla uygun elbiselerle kutluyoruzmaksat anı kalsın bize doğum günü yapacağım ama yaklaştığında vaka sayılarına bağlı karar veririz muhtemelen. Yenidoğan stüdyo konsept çekim yaptırmıştık bir yaş içinde dış çekim ayarladık Dış çekim kıyafetlerini fotoğrafçı ayarlıyor zaten. Doğum günlerine doğal müslin tulum yada takımlardan düşünüyorum. Mesire alanında yaparız bi masayı süsleyip.
Benimki daha sünnet olmadı.Canım çok iyi düşünmüşsün sünnet için mevlid bende düşünüyorum memlekete gidince inşallah. Canım melon bebe var hem instgram sayfası hemde kendi siteleri var ben genelde oğluma hep ordan alıyorum çok tatlı şık şeyler var ve çok kaliteli ürünleri
Çok büyük bir rahatlık canım yaa hemencecik iyileşmişti bizimBenimki daha sünnet olmadı.Hep niyetlendik vaka arttı yasak araya girdi bakalım okula başlamadan pandemi biterse bizde kestirip kurtulalım
Kesinlikle canım hemn yptrBenimki daha sünnet olmadı.Hep niyetlendik vaka arttı yasak araya girdi bakalım okula başlamadan pandemi biterse bizde kestirip kurtulalım
Hayırlı bayramlar canımİyi bayramlar dilerim kızlar
Amin amin canım hepimizin melekleriOkurken ben bile heyecanlandimnice yaşlar alsınlar çok şükür
Ada çayı falan mı birşey içiliyordu ama hatırlayamadımKızlar 17 gün gecikmiştim. 3-4 gündür de kahverengi geliyor. Adet söktürücü evde neler yapabilirim?
Aa yaptırmadınmı dahaBenimki daha sünnet olmadı.Hep niyetlendik vaka arttı yasak araya girdi bakalım okula başlamadan pandemi biterse bizde kestirip kurtulalım
Aklımda güzel şeyler var bakalımOh masallahKıyafete karar verirsen bizimle de paylaşırsan sevınırım canım
Canım test vrdnmi kan?Kızlar 17 gün gecikmiştim. 3-4 gündür de kahverengi geliyor. Adet söktürücü evde neler yapabilirim?
Yok vallahi kıyamadım daha var nede olsa sıcaklar geçsin kestirip kurtulalım bizdeAa yaptırmadınmı daha1,5 aylıkken yaptırdık kurtulduk iyiki yaptırmışız
Bence önce test ver canım?Kızlar 17 gün gecikmiştim. 3-4 gündür de kahverengi geliyor. Adet söktürücü evde neler yapabilirim?
Yok canım yapmadımCanım test vrdnmi kan?
Cesaret edemedimBence önce test ver canım?
Ya varsa. Bu kadar niye geçsin. İkinci denemede histereskopi olmuştum gecikmişti doktor bir şurup verdi o gün oldum. Eczaneden sorabilirsin pazartesi açılınca. Ama bence önce ne olur olmaz test yaptır. Korunuyorsunda zaten bebek değildir ama emin olman iyidirCesaret edemedim
Pazartesi tahlil veririm artıkYa varsa. Bu kadar niye geçsin. İkinci denemede histereskopi olmuştum gecikmişti doktor bir şurup verdi o gün oldum. Eczaneden sorabilirsin pazartesi açılınca. Ama bence önce ne olur olmaz test yaptır. Korunuyorsunda zaten bebek değildir ama emin olman iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?