Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Emziren annişler gece beslenmesini ne zamn kesmeyi düşünüyorsunuz
En gec 1 yasına kadar kesılmesı gerekıyor onun saglıgı için diye biliyorum canım. Bana kalsa şimdiden kesmek isterdim ama ona gücüm yok olsa bile kilo alımı az oldugu için kesemem suan. Sen kesecek misin

En gec 1 yasına kadar kesılmesı gerekıyor onun saglıgı için diye biliyorum canım. Bana kalsa şimdiden kesmek isterdim ama ona gücüm yok olsa bile kilo alımı az oldugu için kesemem suan. Sen kesecek misin
Ben kesmeyi düşünüyorum canım cnku 2 saate bir uyanıyor doktor emdiği için uyanıyor dedi seninki de uyanıyormu

Yeşillik serbest patates havuç pirinç bunlarla çorba yap meyvede elma armut serbest oluyo sadece bizde kusma ishal hiç olmadı sadece döküntü ve kaşıntı oluyo

Canım gündüzleri çok emiyosa gece kesmen sorun olmaz ama benim oğlum gündüz çok emmedigi için gece de kesmek nasıl olur bilemedim

2 saati öpüp başıma koyuyorum bu ara canım aslında memede uyuma alıskanlıgı yok ama gece alıstı. Gelısmelerı bızede yaz canım
Ay dikkat ettim bu meme emen çocuklar hep böyle arkadaşlarla konuşuyoruz ne zamn gece emmeyi biraktık o zamn duzeldi diyorlar. Bakalım canım eşimle iki gune başlycaz inşallah basedebiliriz iki hafta Cok zor geciyormuş

Ay dikkat ettim bu meme emen çocuklar hep böyle arkadaşlarla konuşuyoruz ne zamn gece emmeyi biraktık o zamn duzeldi diyorlar. Bakalım canım eşimle iki gune başlycaz inşallah basedebiliriz iki hafta Cok zor geciyormuş
İlk 4 gün sabret canım sonrası kolaymıs. Ay hadi inşallah kolay gecer bize de örnek olursun

Canım gündüzleri çok emiyosa gece kesmen sorun olmaz ama benim oğlum gündüz çok emmedigi için gece de kesmek nasıl olur bilemedim
Gündüzleri bi yatarken bide.uyanınca emiyor canım. Kilo alımı iyi olsaydı keserdim ama suan ben kesmek istesem bile eşim razı olmaz kilodan ötürü

Benim kiz bu ara cok istahsiz hicbi sey yemek istemiyor. Ne ek gida ne mama. Aksama kadar bisey vermesem istemeyecek. Ben de aglasa da zorla yediriyorum. Yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ama zaten bu ay kilo almadi dogru duzgun ve çok hareketli. Zorla yiyor aglaya aglaya napım

Benim kızda aynı durumda üç gündür ek gıda yok gibi ben zorladım reflusu vardı kustu iki defa bıraktım birkaç gün onun dediği gibi olsun

Diş olabilirim canım? Daha çok muhallebi tarzı şeyler ver canım dişse o tarz seyler yemk istyr bebekler birazcık da serin olsun yedirdiğin şey yoğurtta mı yemiyor?

Diş olabilirim canım? Daha çok muhallebi tarzı şeyler ver canım dişse o tarz seyler yemk istyr bebekler birazcık da serin olsun yedirdiğin şey yoğurtta mı yemiyor?
Dis daha hic cikmadi ama kabarmis iyice yakın heralde.Yok muhallebiyi de hic yemiyor hicbi sey yemek istemiyor sadece biberonu gorunce seviniyor onu da verince bir ya da iki kere cekip atiyor. En sevdigi sey sutlu irmikli muzlu muhallebi onu bile agzini kilitliyor. Zorluyorum artık

Cok zor biliyorum canım ınsan uzuluyor ama zorlamak aglayarak yemesi filan kötü etkilenir diye düşünüyorum sabret 3-4 gune duzelır ınsallah bizde de su ara iştah az. Bende senin gibiyim sürekli teklif ediyorum. Ama tam acıkmadıgını farkettim dun. Iyıce acıktırıp vericem bugun bakalım yemesı nasıl olacak. Sende iyice acıkmasını bekle bakalım canım.

Günaydın kızlar pazartesi günü 9 ay aşısı aldu oğlum kahvaltıyı yarıda bırakıyor gece 3 4 kez uyanıyor emiyor artık gece Bi kez falan kalkmalı dimi nasıl düzene girecek bu bilemedim alttan 2.dişi geliyor hemen herşey den sıkılıyor beşikte ayağa kalkıyor yanımıza alıyorum mecburen hiç düzene oturan bişey yok heeşwysen çabuk sıkılıyor bağırıyor bizde sizde ne var ne yok

Sıkılmakta haklılar canım ya yaz bebesi oldular üstüne korona sonra kış girdi 9 aydır hapis gibi çok şükür benimkiler.oyun oynamayı çok seviyor ve iki bebek avantaji burda devreye giriyor. Beşiğe bir çözüm bulamadım 3 aydan fazla oldu korkuyoruz gece ikimiz birden uyanıyoruz. Tek Bebek bile uyanmış olsa mama yapana kadar diğeri tutuyor. Mamayi yatak odasına getirdim on saniye bile sorun yani .alt kademede yatsınlar dedik ikisi de orayı istemedi çok aşağı kalıyor benimkiler daralacak şeylere gelemiyor iki saat ağladılar üstüne. Gece benimkiler iki defa uyanıyorlar iki gündür bir defa uyanıyorlar bunun bir çözümü ancak gündüz çok yedir daha öncede dedim gündüz tam doyunca uyanma azalıyor alışkanlık yaptıysa orası zor benim oğlan öyleydi de bir gece terk etti. Bizim aşı yaşında olacak

Angelnursee sana derken benim oğlan yaşına tam takım girecek. Üstte 6 dış birden döktü. Ön ikili bayağı büyük geldi tamamen üstten 4 diş daha çıktı yarıya kadar geldiler
Maaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…