- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.461
Sağlık ocağında kan tahlili almadılar. 5 yaş üstüne yapıyoruz dediler. Bizde bir haftalık kontrol doktoruna götürdük. Benimkiler kavak ağacı gibi boyuna veriyor kilo tartı farklılığı var onu anlamam için burda aynı yere üst üste götürmem lazım haftaya sağlık ocağına kilo için giderim ki anlayayim. Tahlilleri verdik eşim biraz önce gitti. Hamileyken ast alt değerlerim yükselmişti bebeklerinde onlar yüksek çıkmış. Çok değil ama yinede değer aralığında değil. Takip edeceğiz bitkisel ilaç dâhi vermeyin dedi arada kuru öksürük oluyor diğer doktor bitkisel ilaç vermişti onu bazen veriyordum. Onun dışında şekerleri falan normal. Hormonlara bakılmış normal çok şükür . TLF soracaklarimi sordum iki bebek ile o an soramadim. Su içmiyorlar dedim kaşıkla ver dedi yada mama yi biraz sulu yap dedi yazın isteyeceklerdir dedi. Ek gıda benim kafada doktor ben biraz yavaş gitme taraftarıyım dedi. Baklagiller haftada bir defa mercimek ver ben yaşından sonra verilse daha iyi olur dedi soğan sarımsak içinde aynısını dedi tam buğday unu mısır unu ver korkma çok olmaz dedi. Şükür iyidi