- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.501
Ay canım ya Allah korusun ne bilim çok mu stres ediyoruz bende iki bebeği uyutacam diye hem kendim stres oluyorum hem onlar. Tek iyi olsunlar üç gün ayakta sallayalim. Allah korumuş canım ilk 24 saat bir terslik olmadıysa inşallah olmaz. Allah'a emanet olsunlarMaaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar
Çok geçmiş olsun Allah korusun cnm korkma bir gün geçmiş şükür kıyamam kuzuya yastık falan işe yaramıyor artık hep korkuyoruz çok hareketlilerMaaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar
Hiç sorma havalar da düzelmedi ki açık havaya çıkarayım çocugu. En alt kademede beşik ama bugünleri hesap edemedim heraldeSıkılmakta haklılar canım ya yaz bebesi oldular üstüne korona sonra kış girdi 9 aydır hapis gibi çok şükür benimkiler.oyun oynamayı çok seviyor ve iki bebek avantaji burda devreye giriyor. Beşiğe bir çözüm bulamadım 3 aydan fazla oldu korkuyoruz gece ikimiz birden uyanıyoruz. Tek Bebek bile uyanmış olsa mama yapana kadar diğeri tutuyor. Mamayi yatak odasına getirdim on saniye bile sorun yani .alt kademede yatsınlar dedik ikisi de orayı istemedi çok aşağı kalıyor benimkiler daralacak şeylere gelemiyor iki saat ağladılar üstüne. Gece benimkiler iki defa uyanıyorlar iki gündür bir defa uyanıyorlar bunun bir çözümü ancak gündüz çok yedir daha öncede dedim gündüz tam doyunca uyanma azalıyor alışkanlık yaptıysa orası zor benim oğlan öyleydi de bir gece terk etti. Bizim aşı yaşında olacak
Sen ayağı kalkıyor derken düşecek diye mi uykusu açılacak uyumuyor diye mi yanına alıyorsun. Ben düşecek diye korkuyorum. En alttaysa korkma geri yerine koy yanına alıştırirsan işin içinden çıkamazsın.Hiç sorma havalar da düzelmedi ki açık havaya çıkarayım çocugu. En alt kademede beşik ama bugünleri hesap edemedim heraldehem kardeş hem arkadaş oldular ne güzel 12.qyda 3 aşı var dedi hemşiremiz hayırlısı. İnşallah cnm sağol Bi de öyle deneyim bakalım yerse
Ben denedim gündüz çok yediremeyi hatta fazla fazla da emzirdim ama hiç bı işe yaramadı bizimki huy etti sabaha kadar memede uyumayıSıkılmakta haklılar canım ya yaz bebesi oldular üstüne korona sonra kış girdi 9 aydır hapis gibi çok şükür benimkiler.oyun oynamayı çok seviyor ve iki bebek avantaji burda devreye giriyor. Beşiğe bir çözüm bulamadım 3 aydan fazla oldu korkuyoruz gece ikimiz birden uyanıyoruz. Tek Bebek bile uyanmış olsa mama yapana kadar diğeri tutuyor. Mamayi yatak odasına getirdim on saniye bile sorun yani .alt kademede yatsınlar dedik ikisi de orayı istemedi çok aşağı kalıyor benimkiler daralacak şeylere gelemiyor iki saat ağladılar üstüne. Gece benimkiler iki defa uyanıyorlar iki gündür bir defa uyanıyorlar bunun bir çözümü ancak gündüz çok yedir daha öncede dedim gündüz tam doyunca uyanma azalıyor alışkanlık yaptıysa orası zor benim oğlan öyleydi de bir gece terk etti. Bizim aşı yaşında olacak
Çok geçmiş olsun canım kıyamam Miniğe bende bu yatak işinden çok korkuyorum ama benimki de hep bizimle hatta babamız bizden ayrıldı bu yüzden çocuk düşücek yataktan diye salonda yatiyo bende çok korkulu yatıyorum ama mecburiyetten alıyorum işte yanımaMaaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar
Zor koca dana kadar oldular halen değişik huy ve triplerdelerBen denedim gündüz çok yediremeyi hatta fazla fazla da emzirdim ama hiç bı işe yaramadı bizimki huy etti sabaha kadar memede uyumayı
Amin canım öyle valla ya çok şükür 36 saat oldu bir sıkıntımız yok inşallah da olmazAy canım ya Allah korusun ne bilim çok mu stres ediyoruz bende iki bebeği uyutacam diye hem kendim stres oluyorum hem onlar. Tek iyi olsunlar üç gün ayakta sallayalim. Allah korumuş canım ilk 24 saat bir terslik olmadıysa inşallah olmaz. Allah'a emanet olsunlar
Biz yanımızda yatrmıyoruzda bizim ytkta uyuyor canım beşiğin alıyorum o gün nasıl oldu biranda oldu herşey çok dikkat et canım sende çok sağol canım rabbim korusun bebişlerimiziÇok geçmiş olsun canım kıyamam Miniğe bende bu yatak işinden çok korkuyorum ama benimki de hep bizimle hatta babamız bizden ayrıldı bu yüzden çocuk düşücek yataktan diye salonda yatiyo bende çok korkulu yatıyorum ama mecburiyetten alıyorum işte yanıma
Çok sağol canım öyle ya büyüdükçe zorlaşıyor işimizÇok geçmiş olsun Allah korusun cnm korkma bir gün geçmiş şükür kıyamam kuzuya yastık falan işe yaramıyor artık hep korkuyoruz çok hareketliler
Yok cnm düşecek diye alıyorum derin değil beşik yaniSen ayağı kalkıyor derken düşecek diye mi uykusu açılacak uyumuyor diye mi yanına alıyorsun. Ben düşecek diye korkuyorum. En alttaysa korkma geri yerine koy yanına alıştırirsan işin içinden çıkamazsın.
Bizimki derin tövbe mezar gibi çocuklar ayağı kalkınca kafaları dışarda sadece kalıyorYok cnm düşecek diye alıyorum derin değil beşik yani
Ay onasıl beşik ben bile korkarımBizimki derin tövbe mezar gibi çocuklar ayağı kalkınca kafaları dışarda sadece kalıyor
Tam oyun parkı aslında koy git sülalesi gelse çıkamazlarAy onasıl beşik ben bile korkarım
Yaa çok geçmiş olsun ilk dönmeye başlayınca bizde düşürdükMaaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar
Ahahah töbeBizimki derin tövbe mezar gibi çocuklar ayağı kalkınca kafaları dışarda sadece kalıyor
Gecmis olsun canim bol bol zencefilli cay onerirrim.bebegim dha 20 gunluken esimde gecirdi.ama sukur bende yoktuKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı. 9.5 ayda toplasan hastane dışında 9 defa dışarı cikarmamisimdir Çarşamba günü gezelim dedik sanırım orda kaptı. Öğretmen gerçi okullar çok kötü durumda. Büyük ihtimalle Çarşamba günü aldıysa bende oldum ağzımızda sabun tadı var. Tek belirti baş ağrısı dönmesi falanda varda hanı normalde olsa covid demeyiz. Ateş falan yok taşıyıcıyiz sanırım hafif geçireceğiz. Dua edin bebeklerime geçmesin
Cok gecmis olsunKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı. 9.5 ayda toplasan hastane dışında 9 defa dışarı cikarmamisimdir Çarşamba günü gezelim dedik sanırım orda kaptı. Öğretmen gerçi okullar çok kötü durumda. Büyük ihtimalle Çarşamba günü aldıysa bende oldum ağzımızda sabun tadı var. Tek belirti baş ağrısı dönmesi falanda varda hanı normalde olsa covid demeyiz. Ateş falan yok taşıyıcıyiz sanırım hafif geçireceğiz. Dua edin bebeklerime geçmesin
Benim testi yapacaklar canım hissim var yönünde inşallah negatif çıkarim.Gecmis olsun canim bol bol zencefilli cay onerirrim.bebegim dha 20 gunluken esimde gecirdi.ama sukur bende yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?