- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.521
Rabbim güzel günlerini göstersinCok gecmis olsun kizlarim olacak benimde onun haberini verecektim rabbim acil sifalar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim güzel günlerini göstersinCok gecmis olsun kizlarim olacak benimde onun haberini verecektim rabbim acil sifalar versin
Amin allah razi olsunRabbim güzel günlerini göstersin
Sağol canım çok şükür hiçbişey olmadı çok korktum amaYaa çok geçmiş olsun ilk dönmeye başlayınca bizde düşürdük doktora götürdük burun kanaması falan yoktu göz kayması kusma varsa direk üniversite çocuk acile götürün dedi çocuk beyin cerrahı orada varmış.
Canım çok geçmiş olsun naptın sonuç çıktımıinşallah bebişlere geçmez kan sulandırıcı kesinlikle kullanınKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı. 9.5 ayda toplasan hastane dışında 9 defa dışarı cikarmamisimdir Çarşamba günü gezelim dedik sanırım orda kaptı. Öğretmen gerçi okullar çok kötü durumda. Büyük ihtimalle Çarşamba günü aldıysa bende oldum ağzımızda sabun tadı var. Tek belirti baş ağrısı dönmesi falanda varda hanı normalde olsa covid demeyiz. Ateş falan yok taşıyıcıyiz sanırım hafif geçireceğiz. Dua edin bebeklerime geçmesin
Birkaç saate çıkacak ilaç verdiler gittiler pozitif olursa başlayacağım. Bebeklerden korkma dedi maske ile elini sık sık yıka yeterli olur dedi. Haber ederim burayaCanım çok geçmiş olsun naptın sonuç çıktımıinşallah bebişlere geçmez kan sulandırıcı kesinlikle kullanın
Dualarım seninle canım bak kan sulndırıcıyı ve c vitamini kesinlikle kullansın eşin bu hastalık kalp damarlarını tıkıyorBirkaç saate çıkacak ilaç verdiler gittiler pozitif olursa başlayacağım. Bebeklerden korkma dedi maske ile elini sık sık yıka yeterli olur dedi. Haber ederim buraya
Şimdi arkadaşıyla konuşuyor kardeşim geçirdi Benim. o attı alıp getirecek.Dualarım seninle canım bak kan sulndırıcıyı ve c vitamini kesinlikle kullansın eşin bu hastalık kalp damarlarını tıkıyor
Çok geçmiş olsun herkes sokakta bişey olmuyor acil şifalar inşallah kuzulara geçmez. Çinko öneriyorlar cnmKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı. 9.5 ayda toplasan hastane dışında 9 defa dışarı cikarmamisimdir Çarşamba günü gezelim dedik sanırım orda kaptı. Öğretmen gerçi okullar çok kötü durumda. Büyük ihtimalle Çarşamba günü aldıysa bende oldum ağzımızda sabun tadı var. Tek belirti baş ağrısı dönmesi falanda varda hanı normalde olsa covid demeyiz. Ateş falan yok taşıyıcıyiz sanırım hafif geçireceğiz. Dua edin bebeklerime geçmesin
Çok şükür canımKızlar sonucum negatif çok şükür
Hadi gözün aydın cnmKızlar sonucum negatif çok şükür
aa çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz bebeklere covis testi yapmıyorlar değil miKızlar eşimin covid testi pozitif çıktı. 9.5 ayda toplasan hastane dışında 9 defa dışarı cikarmamisimdir Çarşamba günü gezelim dedik sanırım orda kaptı. Öğretmen gerçi okullar çok kötü durumda. Büyük ihtimalle Çarşamba günü aldıysa bende oldum ağzımızda sabun tadı var. Tek belirti baş ağrısı dönmesi falanda varda hanı normalde olsa covid demeyiz. Ateş falan yok taşıyıcıyiz sanırım hafif geçireceğiz. Dua edin bebeklerime geçmesin
Yapmıyorlar canım sadece huzursuzluk ve ateş olabiliyor dedi benim için gelen ekip. Çok şükür ikiside yok maske ile eşim dahi yaklasabilir dediler. Dikkat ediyor ben tek olunca mecbur uyutmaya yardım ediyor bakalım ilaçlar Perşembe bitecek.aa çok geçmiş olsun canım nasıl oldunuz bebeklere covis testi yapmıyorlar değil mi
Ayy canım yenı okuyabılıyorum gecmıs olsun nasıl sımdı kuzucukMaaşallh canım ben dün resmen cehennemi yaşadım oğlum artık hamakta uyumuyor sallamayı bıraktık çok şükür bizim yatakta yüzüstü yatıyor bende poposunu pişpişlıyorum uyuyor çok şükür bizim için büyük gelişme. Dün yine uyuduk yanına yastık koydum arkamı döndüm beşiğini hazırlıyım diye pat dye ses geldi tepesi üstüne düştü o görüntü hala gözümün önünde kafası şişti morardı burnu kanıyor öldüm resmen bayılcktım hemn acile götürdük gözetim altında kaldık tomografi radyasyonu dye doktor istemedi çok şükür kusması filn göz kayması filn olmadı şimdilik iyi eve çıkardılar
Canım cok gecmıs olsun nereden geleceği belli değil o kadar vahim durum senin negatif cıkmana cok sevındım en azından bebişlerle ilgilenirsin eşin de tez zamanda atlatır inşallah Rabbim şifa versin tüm hasta olanlaraYapmıyorlar canım sadece huzursuzluk ve ateş olabiliyor dedi benim için gelen ekip. Çok şükür ikiside yok maske ile eşim dahi yaklasabilir dediler. Dikkat ediyor ben tek olunca mecbur uyutmaya yardım ediyor bakalım ilaçlar Perşembe bitecek.
Aynen ev içinde maske iğrenç ötesi öldük . Büyük ihtimalle okuldan kaptı amin canım sağ olasın.Canım cok gecmıs olsun nereden geleceği belli değil o kadar vahim durum senin negatif cıkmana cok sevındım en azından bebişlerle ilgilenirsin eşin de tez zamanda atlatır inşallah Rabbim şifa versin tüm hasta olanlara
Sağol canım çok şükür iyi canım bir sıkıntı olmadıAyy canım yenı okuyabılıyorum gecmıs olsun nasıl sımdı kuzucuk
öğretmenlerin çoğunda var canım kuzenlerimin hepsi geçirdi neredeyse. Ankarada okullar yine uzaktan eğitime geçtiAynen ev içinde maske iğrenç ötesi öldük . Büyük ihtimalle okuldan kaptı amin canım sağ olasın.
Aşı olunacaktı güya risk çok fazla. İlkokul öğretmeni şuan için Bizim kademe Zor kapanır.öğretmenlerin çoğunda var canım kuzenlerimin hepsi geçirdi neredeyse. Ankarada okullar yine uzaktan eğitime geçti