- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.081
Bünyeyle alakalı birazda demek ki canım ne guzel masallahCanim ben 16 kilo verdim 70 im hamile kaldgmda 68 dim. Valla hicbisey ypmadim yedigim halde verdim oglum cok harektli sanirim ondan artik emeklemeyede basladik
Evet canim ileri gidiyor cok cazgir benim oglan yaaBünyeyle alakalı birazda demek ki canım ne guzel masallahBizde geri geri emekliyoruz cok tatlılar cok şükür nasip edene seninki ileri mi gidiyor
Bende sarkacak kadar yok ama cıkıntı var barizEmziriyor musun canım emziriyorsan doktora danışarak kullan ilacı.senin spora ıhtıyacım yoktur canım ya iki bebek hele bıraz daha hareketlensınler sende verırsın
Hepsi o folik asitler yüzünden olduEvet canim ileri gidiyor cok cazgir benim oglan yaa
Valla bilsem azblok icerdim onlariHepsi o folik asitler yüzünden oldu
Sagol cnm dene Bi zararı yok ferahlatıcı hem. Yag yakıyor. Yav öylede o iki kilo belimi sarıverdi vallaDeniyeyim saol canım. Ayrıca masallah 20 kilo ne demeeeko 2 kıloyu da dert etme ya
Balkabaklı Bi şeyler dene cnm çalıştırıyor bağırsaklarıKızlar ek gıda geçisinde kabızlık yaşayanlar ne yaptınız su içiriyorum zeytinyağı koyuyorum kuru erik falanda verdik yok işe yaramadı. Çocuklar kızarana kadar ıkınıyo benimde içim gidiyor. en son duphalac şurup verdi doktor birinde hala etki göremediksiz neler yaptınız
Yapıyor canım. Oğlum da dediklerin oldu diş çıkaracağı üç gün yaşadı bunu sonra iki dişi birden çıkardı rahatladi.Benim kiz son gunlerde cok istahsiz kizlar. Once ne vercegimi sasiriyodum ortaligi yikardi simdi ne yemek ne mama istemiyor zor veriyorum bir kac kasik ya da 2 olcek. Uyumak istemiyor, yemek istemiyor, surekli miz miz agliyo napcam sasirdim. Diş cikmadi daha o yapar mi boyle huzursuzluk
Diş bekliyoruz ya dişe yoruyoruz hep cnm çıksada rahatlasakBenim kiz son gunlerde cok istahsiz kizlar. Once ne vercegimi sasiriyodum ortaligi yikardi simdi ne yemek ne mama istemiyor zor veriyorum bir kac kasik ya da 2 olcek. Uyumak istemiyor, yemek istemiyor, surekli miz miz agliyo napcam sasirdim. Diş cikmadi daha o yapar mi boyle huzursuzluk
Oy masallah bizimkide 1-2 haftaya anca gider diyorlar.Evet canim ileri gidiyor cok cazgir benim oglan yaa
Gerek yok ilaca desene masallah kuzulara5 aylıkken emzirme bitti canım. Vallahi hareket şuan bile Zirve biri sağa gidiyor diğeri sola asla örümcek almam derken mecbur aldık. Çok yoruyorum yardım edenlere rağmen evde tek bir deri bir kemik kalırım
Denedim dün canım tadı guzel ınsallah faydasını da görürüm saolasınSagol cnm dene Bi zararı yok ferahlatıcı hem. Yag yakıyor. Yav öylede o iki kilo belimi sarıverdi valla
Yok canım vallahi canıma okuyurlar,Gerek yok ilaca desene masallah kuzulara
Rica ederim canım hadi şifa olsun gitsin kilolarDenedim dün canım tadı guzel ınsallah faydasını da görürüm saolasınsana oyle gelıyordur ya 2 kılo ne yapacak
Yiyecekle çözemedik canım biz bu işi balkabağı erik kayısı pırasa armut hepsini denedimBalkabaklı Bi şeyler dene cnm çalıştırıyor bağırsakları
Sağol canım bakayım bendeCanım bizde de aynı durum var. Ikınıyor zorlanıyor baya. 1-2 kere yulaf unundan corba yaptım o etki etti istersen bi arastır
Ocean mikrofer kullanıyorum canım değişen bişey olmadı oğlum doğdugundan beri bagırsakları yavas calısıyor zatenKizlar kan ilaci ne kullaniyosunuz kabizlik yaptimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?