- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.041
Kaşıkla mı versem dedim boğulur gibi oldu su biraz farklı boğdu hemen aman suyuna şekerine 7 ay ömrümden 17 yıl götürdüIcmesi gerekiyor canim ek gida aldigi icin yinede doktoruna bir sor
Benimki mama değiştik onu beğenmemis hanımefendi. Bebelac Gold aldı eşim daha iyi diye onda şeker daha fazla. Kizim tatlı sevmiyor dedi buymuş. Yağmur çamur babasi gidip düz Bebelac aldi geldiYa bizim obur bebiş tok tutmasa da onların tadını aldı şimdi mama yemek istemiyo uyumadan mama vermeye çalıştık yok yemedi bir saat ağladı en son yoğurda kendi mamasından koyduk yedi birazda uyudu zorla
canım aslında düz bebelac 2 de maltodekstrin var ve zararlı bir madde diye biliyorum, bebelac gold 2 de sadece laktoz var. birde su için alıştırma bardağı denemediysen dene istersen bizim bücürlerden biri biberondan su içmeyi sevmedi onunla daha iyi içiyoBenimki mama değiştik onu beğenmemis hanımefendi. Bebelac Gold aldı eşim daha iyi diye onda şeker daha fazla. Kizim tatlı sevmiyor dedi buymuş. Yağmur çamur babasi gidip düz Bebelac aldi geldi
Valla kuzum benim oglan varya ucuzlere bedel bugun sabhladik cildircam artik psikologa gitmeyi dusunuyorum artikKaşıkla mı versem dedim boğulur gibi oldu su biraz farklı boğdu hemen aman suyuna şekerine 7 ay ömrümden 17 yıl götürdüben bu kafayla çok yaşamam 50 yi görsem şükür
Niye canım uykusu düzelmedi mi?Valla kuzum benim oglan varya ucuzlere bedel bugun sabhladik cildircam artik psikologa gitmeyi dusunuyorum artik
canım arada sana geceleri yardımcı olacak kimse yokmu dinlendirseler birazValla kuzum benim oglan varya ucuzlere bedel bugun sabhladik cildircam artik psikologa gitmeyi dusunuyorum artik
Dil sıkıntısı olabilir miValla kuzum benim oglan varya ucuzlere bedel bugun sabhladik cildircam artik psikologa gitmeyi dusunuyorum artik
Çok geçmiş olsun canm kuzuların sıkıntısı bizi psikolojik olarak çok cokertiyoGecmis olsun canim benim oglum bu ay hic almadi verdi. Kusma ve asiri gaz var doktor colyaktan suphelndi alerji testine gidecegiz bizde.
Canım bugün dediğin gibi yaptım 40 CC Su içticanım aslında düz bebelac 2 de maltodekstrin var ve zararlı bir madde diye biliyorum, bebelac gold 2 de sadece laktoz var. birde su için alıştırma bardağı denemediysen dene istersen bizim bücürlerden biri biberondan su içmeyi sevmedi onunla daha iyi içiyo
Şifa olsun kuzumaCanım bugün dediğin gibi yaptım 40 CC Su içti
Ömrümü yedi o bıdık öyle bir cadı,Şifa olsun kuzumaakıllı bıdık biberondan su içilmez mama yenir oda biliyor
Yok canim yaNiye canım uykusu düzelmedi mi?
Yok canim esim var oda calisiyor polis oldugu icin nobete gidiyor izinli oldugunda o bakiyor gece sagolsuncanım arada sana geceleri yardımcı olacak kimse yokmu dinlendirseler biraz
Oyle canim vallaÇok geçmiş olsun canm kuzuların sıkıntısı bizi psikolojik olarak çok cokertiyo
Sanirim canim diger disleride geliyorDil sıkıntısı olabilir mi
Allah yardımcın olsun kuzum zor valla zor bebek olunca biride ikisi de zor. Bizimde ne gecemiz ne gündüzümüz kaldı büyüseydi şu sıpalarYok canim esim var oda calisiyor polis oldugu icin nobete gidiyor izinli oldugunda o bakiyor gece sagolsun
Evet canım gayet iyi masallah şu sıralar idrar bezlerımız azaldı kilo almayacak yine gibi duruyorBende bundan korkuyorum . Yani tok tutup mama yememesinden. Bu şekilde kilo almaz . Bende dün tel şehriye ile pirinç aynı anda çorbaya koydum kızım mama yemek istemedi. Bugün tekrar yaptım bakacağım ondan mı diye. Besinlerden kilo alacak kadar verdiğim zaman bunları vereceğim. Yulaf aklımda bulunsun. 500 Gr almaları iyi demi sağlıkçısin daha iyi biliyorsun .
Oyy kıyamam gecmıs olsun size de canım yaGecmis olsun canim benim oglum bu ay hic almadi verdi. Kusma ve asiri gaz var doktor colyaktan suphelndi alerji testine gidecegiz bizde.
Sagol canimOyy kıyamam gecmıs olsun size de canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?