Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ya bizim obur bebiş tok tutmasa da onların tadını aldı şimdi mama yemek istemiyo uyumadan mama vermeye çalıştık yok yemedi bir saat ağladı en son yoğurda kendi mamasından koyduk yedi birazda uyudu zorla
Benimki mama değiştik onu beğenmemis hanımefendi. Bebelac Gold aldı eşim daha iyi diye onda şeker daha fazla. Kizim tatlı sevmiyor dedi buymuş. Yağmur çamur babasi gidip düz Bebelac aldi geldi

Benimki mama değiştik onu beğenmemis hanımefendi. Bebelac Gold aldı eşim daha iyi diye onda şeker daha fazla. Kizim tatlı sevmiyor dedi buymuş. Yağmur çamur babasi gidip düz Bebelac aldi geldi
canım aslında düz bebelac 2 de maltodekstrin var ve zararlı bir madde diye biliyorum, bebelac gold 2 de sadece laktoz var. birde su için alıştırma bardağı denemediysen dene istersen bizim bücürlerden biri biberondan su içmeyi sevmedi onunla daha iyi içiyo

Kaşıkla mı versem dedim boğulur gibi oldu su biraz farklı boğdu hemen aman suyuna şekerine 7 ay ömrümden 17 yıl götürdü ben bu kafayla çok yaşamam 50 yi görsem şükür
Valla kuzum benim oglan varya ucuzlere bedel bugun sabhladik cildircam artik psikologa gitmeyi dusunuyorum artik

Canım bugün dediğin gibi yaptım 40 CC Su içti

Evet canım gayet iyi masallah şu sıralar idrar bezlerımız azaldı kilo almayacak yine gibi duruyor

Kızlar kilo durumlarınız nedir? Verebildiniz? Uyguladığınız tarifler varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…