- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.021
bugün biz avakadoyuda eledikCanım benim ben üç gün kuralı ile gittim. Sadece irmik hurma cici bebe bunları yapmadım . Kızımda döküntü oldu ıspanak iyi gelmedi cici bebe ile ıspanak aynı zamanda verdim onun için hangisi yaptığını bulmak için ara verdim iki besine bugün tekrardan cici bebe verdim. Geçti bizim. Bir şey kullanmadım kaşıntı yapmadı kolların da oldu Bizim. Hurma pekmez irmik cici bebe. Pekmez irmik elendi verdim Bir şey yapmadı bakalım cici bebe mi inşallah o değildir eğer oysa korkarım ki yumurta alerjisi olur. Haber ederim sana
kullandığın deterjan olabilir, inek sütü alerjisi olabilir emiyorsa yada senin yediğin başka bişey. Kendi yediklerinden deneyerek bulmaya çalış canım. biz şöyle yaptık salça, süt ürünleri, baharat, çikolata,yumurta bebek düzelene kadar hepsini kestik. sonra birer hafta ekleyerek gittik. alerjisi olduğu şeylerde tekrar kızardı egzaması ve kusması arttı. ben direk yemeyi kestim bir hafta içinde düzeldi tekrar yeni bir şey ekledim.Evet kremlerde bı kaç gün geçirdi ama dün yine başladı ve ben ek gıdayi on gün önce kestim başka bişey yapiyo sanırım ama bulamıyorum da ne olduğunu
Valla ben yine goturcem doktora şurupta da böyle olmuştu soldu iki üç gün sonra tekrarladı şimdi yine aynı gıdaya değil gibi geldi yedirmedim sonuçta kaç gündürCanım galiba cici bebe solan yerlerde hafif bir kızarma var. Haftaya kahvaltıya başlıyorum. İnşallah yumurta alerjisi olmaz
Bende deterjandan şüphelendim aslında aynı granül sabun ama lavanta kokulu aldk o mu yaptı diyorum ama ben yıkama sonrası tekrar durulama yapıyorum e o kadar ütü yapıyorum bişey kalmaz diye düşünüyorum ama birde alt zıbınlari bezinden çıkınca lekeniyo diye onları önce beyazlarla yıkıyorum sonra sabun tozuyla acaba o mu yapıyo diycem ama bu düzen bayagidir var birde anne sütü demişsin ilk başta yapmayıp sonradan yapabilir mi anne sütü şimdiye kadar yoktu çünkü şu son 15 gün falan oldu çıkalıkullandığın deterjan olabilir, inek sütü alerjisi olabilir emiyorsa yada senin yediğin başka bişey. Kendi yediklerinden deneyerek bulmaya çalış canım. biz şöyle yaptık salça, süt ürünleri, baharat, çikolata,yumurta bebek düzelene kadar hepsini kestik. sonra birer hafta ekleyerek gittik. alerjisi olduğu şeylerde tekrar kızardı egzaması ve kusması arttı. ben direk yemeyi kestim bir hafta içinde düzeldi tekrar yeni bir şey ekledim.
Canım bir ayda aldığı kilomu 380 grmÇok geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları. 3 gün önce gittik 380 gr almış çok az ama buna da şükür. Üzülme stresin kuzuya fçda yansımasın iyi çıkacak inş
Kahvaltı bizde en son dedi doktor onun için bekledim canım.bugün biz avakadoyuda eledikikisindede alerji yaptı. yumurta denemedinmi daha bende haftaya falan başlamayı düşünüyorum.
Evet cnm Dr da öyle dedi artık önceki gibi bekleme dedi iyi maşallah inş öyle devam eder pıtırcıklarCanım bence artık böyle olacak. İlk üç ay gibi olmuyor. Zaten bizim için olmasında benimkiler İlk dört ay biri 1800 aldi diğeri 1300 öyle gitse sıkıntı olurduiki aydır yavaşladı kızım iki ayda 1200 Gr almış oldu oğlum 1500 Gr . Haftaya bakalım ek gıda sonrası ne oldular.
Duam sizinle bizi de haberdar et cnmSagol canim insallah ya valla cok uzuluyorum
Evet cnmCanım bir ayda aldığı kilomu 380 grm
Anne sütü değil canım inek sütü senin yediklerin sütünden geçiyor ya. Bizde alerji 3 4 aylıkken başladı bebek alerjikse her zaman olabilir dedi doktor. Vücutlarında birikip alerji eşiğine gelince atıyomuşBende deterjandan şüphelendim aslında aynı granül sabun ama lavanta kokulu aldk o mu yaptı diyorum ama ben yıkama sonrası tekrar durulama yapıyorum e o kadar ütü yapıyorum bişey kalmaz diye düşünüyorum ama birde alt zıbınlari bezinden çıkınca lekeniyo diye onları önce beyazlarla yıkıyorum sonra sabun tozuyla acaba o mu yapıyo diycem ama bu düzen bayagidir var birde anne sütü demişsin ilk başta yapmayıp sonradan yapabilir mi anne sütü şimdiye kadar yoktu çünkü şu son 15 gün falan oldu çıkalı
Sagol canim idrar tahlilleri temiz cikti alerjiye gitcezDuam sizinle bizi de haberdar et cnm
Hadi gözün aydın çok sevindimSagol canim idrar tahlilleri temiz cikti alerjiye gitcez
Sagol canim insallah alerjide temiz cikarHadi gözün aydın çok sevindim
Doğrudur canm bende sırayla yediklerimi birakiyim baharatı bı kaç gün oldu bırakalı birde tatlıyı kesicem biraz fazla yiyorum çikolata falan daha sonrada yumurta peynir keserim olmazsaAnne sütü değil canım inek sütü senin yediklerin sütünden geçiyor ya. Bizde alerji 3 4 aylıkken başladı bebek alerjikse her zaman olabilir dedi doktor. Vücutlarında birikip alerji eşiğine gelince atıyomuş
Bende bundan korkuyorum . Yani tok tutup mama yememesinden. Bu şekilde kilo almaz . Bende dün tel şehriye ile pirinç aynı anda çorbaya koydum kızım mama yemek istemedi. Bugün tekrar yaptım bakacağım ondan mı diye. Besinlerden kilo alacak kadar verdiğim zaman bunları vereceğim. Yulaf aklımda bulunsun. 500 Gr almaları iyi demi sağlıkçısin daha iyi biliyorsun .Kızlar bayadır yogundum yazamadım. Bizde ek gıdaya devam ediyoruz. Sabah 7 de kalkıyor 1 saat sonra kahvaltı yapıyor. 2. Uykudan sonra da sebze veriyorum yatmadan önce de ya meyve ya da irmikli muhallebi filan yapıyorum. Yulaf cok tok tutuyor kızlar verırken dıkkat edın. Dün yulaflı pankek yaptım kahvaltıya 4-5 saat emmedi hıc. Biliyorsunuz kılo almıyor dıye ek gıdaya erken baslamıstık ama gecen ay 480 gram almıstı sukur bakalım bu ay nasıl olacak. Onun dışında egzamayla ugrastık su 2-3 haftadır. Gögsunde cıktı boynunun her tarafına yayıldı. İlaçlar kremler filan... gectı tekrarladı daha sonra. Yün giydirmiyorum suan yelek atkı şapka filan. Bakalım tekrar deneyeceğim egzeması tekrarlayacak mı
Icmesi gerekiyor canim ek gida aldigi icin yinede doktoruna bir sorKızlar ya ben kızıma su içiremiyorun. Oğlumun damak tadı sıfırbiberonda bir şey olsun da sudur mamadir fark etmiyor suyu mama niyetine içiyor. Kızım öyle değil uyanık farklı tadı hemen alıyor. Ve suyu içmek istemiyor. İçmese ne gibi zararları olur. Doktor Su hakkında hiçbir şey demedi bu gidişimde soracağım
Gecmis olsun canim benim oglum bu ay hic almadi verdi. Kusma ve asiri gaz var doktor colyaktan suphelndi alerji testine gidecegiz bizde.Kızlar bayadır yogundum yazamadım. Bizde ek gıdaya devam ediyoruz. Sabah 7 de kalkıyor 1 saat sonra kahvaltı yapıyor. 2. Uykudan sonra da sebze veriyorum yatmadan önce de ya meyve ya da irmikli muhallebi filan yapıyorum. Yulaf cok tok tutuyor kızlar verırken dıkkat edın. Dün yulaflı pankek yaptım kahvaltıya 4-5 saat emmedi hıc. Biliyorsunuz kılo almıyor dıye ek gıdaya erken baslamıstık ama gecen ay 480 gram almıstı sukur bakalım bu ay nasıl olacak. Onun dışında egzamayla ugrastık su 2-3 haftadır. Gögsunde cıktı boynunun her tarafına yayıldı. İlaçlar kremler filan... gectı tekrarladı daha sonra. Yün giydirmiyorum suan yelek atkı şapka filan. Bakalım tekrar deneyeceğim egzeması tekrarlayacak mı
Ya bizim obur bebiş tok tutmasa da onların tadını aldı şimdi mama yemek istemiyo uyumadan mama vermeye çalıştık yok yemedi bir saat ağladı en son yoğurda kendi mamasından koyduk yedi birazda uyudu zorlaKızlar ya ben kızıma su içiremiyorun. Oğlumun damak tadı sıfırbiberonda bir şey olsun da sudur mamadir fark etmiyor suyu mama niyetine içiyor. Kızım öyle değil uyanık farklı tadı hemen alıyor. Ve suyu içmek istemiyor. İçmese ne gibi zararları olur. Doktor Su hakkında hiçbir şey demedi bu gidişimde soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?