- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.001
Bende cok faydasini gordum canim oglum elinden tutarak yuruyor kendi kkendine bi yerden tutup kalkiyir. Cok koymuyorum gunde 10 dk oda zarar vermz zatenSaka maka buyuyo sıpalar kizlar. Ben yurutec aldim her ne kadar onermeseler de. İlk gun anlamadi ne oldugunu sadece oturdu oynadi ama sonra bir acildi tam acildi. İstedigi yere gidiyor oynuyor karistiriyor evet doktorlar onermiyor olabilirler ama ben faydasini gordum acikcasi
Eski doktorlar öneriyorlar ama 7 aydan sonraSaka maka buyuyo sıpalar kizlar. Ben yurutec aldim her ne kadar onermeseler de. İlk gun anlamadi ne oldugunu sadece oturdu oynadi ama sonra bir acildi tam acildi. İstedigi yere gidiyor oynuyor karistiriyor evet doktorlar onermiyor olabilirler ama ben faydasini gordum acikcasi
Sagol cnm teşekkür ederim daha marketlere bakmaya bile çıkamadımmarketlerde bulamazsan ben iste gelsinden sipariş verdim canım yaşadığın yerde varsa bilgin olsun
Canım benim ben üç gün kuralı ile gittim. Sadece irmik hurma cici bebe bunları yapmadım . Kızımda döküntü oldu ıspanak iyi gelmedi cici bebe ile ıspanak aynı zamanda verdim onun için hangisi yaptığını bulmak için ara verdim iki besine bugün tekrardan cici bebe verdim. Geçti bizim. Bir şey kullanmadım kaşıntı yapmadı kolların da oldu Bizim. Hurma pekmez irmik cici bebe. Pekmez irmik elendi verdim Bir şey yapmadı bakalım cici bebe mi inşallah o değildir eğer oysa korkarım ki yumurta alerjisi olur. Haber ederim sanaSelam kızlar bizim ek gıda serüveni bayağı meşakkatli ggecicek oğlum havucta sınıfta kaldı diye ara vermiştik sonra yine basladik ama o ara dönemde yoğurt cicibebe verdim cicibebe mi yaptı ne yaptı anlayamadım ama alerji oldu göğüs kısmını deli gibi kaşıyodu yavrum sağlık ocağına götürdüm bı şurup verdi hatta aşıları bile bir hafta ertelendi ama şurup ilk önce haffletti sonra göbeğe doğru kaşıntılar artmaya başladı çocuk doktoruna götürdüm şurubu verme dedi hamatel birde başka krem verdi Bepanthol de kullan dedi nemli kalsın vücudu devamlı şimdi kesildi kaşıntı ama egzama olmuş dedi ayrıca ek gıdaya başla tekrardan dedi üç gün kuralına uyarak gittim hep ve kaşıntı sonrasında oldu doktor hiç birşey yapmamışda olabilir bazı bebeklerin cildi daha hassas senin yediğin bile yapabilir dedi şimdi tekrar basliycam ama çok tedirginim ya yine yaparsa diye birde krem kullanıyoruz bu sürede belkide yapsada cikmiycak ortaya kafam Bir milyon oldu düşünmekten 6 ay 6 günlük olduk şuan ve sil baştan basliycaz zaten sadece yoğurt ve havucu geçmiştik
Ispanak bizede iyi gelmediBizde alerji daha anne sütü alırken oldu salça acı baharat ve susam alerji yapıyor ek gıda da ıspanak alerji yaptı. Sadece mustela balm kullanıyoruz nemlendirici eğer çıkacaksa krem engellemiyor zaten sadece kurumasın diye sürüyoruz çıktığında da bir haftada ancak toparlıyor
Kuzum alerji testlerindede bişey çıkmıyor ki özellikle deriden yapılanda. Çocuğun kolunu deldiler birsürü hiç bişey çıkmadı şimdi birsürü şeye alerjisi var. Kanda da alerji testi yaptırdık yumurta sarısı beyaz ve süt için hiç bişey çıkmadı.Kizlar bu ay kilo aliminiz nasil?biz almayi birak 150 gr verdik surekli kusuyor asiri gaz sikayeti var doktora gotrduk colyaktan suphelndi. Idrar testi ve kultur verdik yarin cikcak sonuc eger temizse alerji testi icin elazigya gondercek. Cok uzuluyorum insallah colyak degildr genetigimzde yok ama bilemedim :-(
Birde yediklerini takip edebilirsin ne yediğinde kusuyor ben öyle buluyorum. Mesela ben salça yersem hem egzması hem kusması artıyo. Baharat ve susamda da aynısı olduKizlar bu ay kilo aliminiz nasil?biz almayi birak 150 gr verdik surekli kusuyor asiri gaz sikayeti var doktora gotrduk colyaktan suphelndi. Idrar testi ve kultur verdik yarin cikcak sonuc eger temizse alerji testi icin elazigya gondercek. Cok uzuluyorum insallah colyak degildr genetigimzde yok ama bilemedim :-(
Evet kremlerde bı kaç gün geçirdi ama dün yine başladı ve ben ek gıdayi on gün önce kestim başka bişey yapiyo sanırım ama bulamıyorum da ne olduğunuBizde alerji daha anne sütü alırken oldu salça acı baharat ve susam alerji yapıyor ek gıda da ıspanak alerji yaptı. Sadece mustela balm kullanıyoruz nemlendirici eğer çıkacaksa krem engellemiyor zaten sadece kurumasın diye sürüyoruz çıktığında da bir haftada ancak toparlıyor
Çok sağol canım geçmedi kremler de biraz haffletti ama dünden beri yine kaşınıyo travazol eşime vermişti doktor denerim eğer yine gitgide çoğalırsaGecmis olsun canim.eger hala gecmediyse egzama ise travozal diyr bir krem var onu 3 gun kullan gecer. Bende kizima kullandim gecti.popusu ek gidaya ilk gectigimiz zamn olmustu.bunu surdukten sonra sukur gecti
Bende aslında üç gün kuraliyla devam ediyodum bende cicibebe bişey yapmaz diye verdim onu verirken bir iki gün pekmez de koydum sonra pekmez yaptı diye kestim onu baktım geçmiyo yoğurdu kestim yine geçmedi cicibebeyi de kestim sağlık ocağındaki hemşire cicibebe yapabilir dedi yumurta alerjisi varsa umarım yokturCanım benim ben üç gün kuralı ile gittim. Sadece irmik hurma cici bebe bunları yapmadım . Kızımda döküntü oldu ıspanak iyi gelmedi cici bebe ile ıspanak aynı zamanda verdim onun için hangisi yaptığını bulmak için ara verdim iki besine bugün tekrardan cici bebe verdim. Geçti bizim. Bir şey kullanmadım kaşıntı yapmadı kolların da oldu Bizim. Hurma pekmez irmik cici bebe. Pekmez irmik elendi verdim Bir şey yapmadı bakalım cici bebe mi inşallah o değildir eğer oysa korkarım ki yumurta alerjisi olur. Haber ederim sana
Ben emziriyorum canım benim o ihtimal yok bugün hurma vereceğim. Ben cici bebe defterini kapadım zaten istemeye istemeye üç gün olmuştu vereli başlamadan kapatmış olduk. Kızlardan biri bebeğim çok seviyor dedi bende vereyim sevinsin gariplerim dedim hep sebze sebze yiyorlar.Bende aslında üç gün kuraliyla devam ediyodum bende cicibebe bişey yapmaz diye verdim onu verirken bir iki gün pekmez de koydum sonra pekmez yaptı diye kestim onu baktım geçmiyo yoğurdu kestim yine geçmedi cicibebeyi de kestim sağlık ocağındaki hemşire cicibebe yapabilir dedi yumurta alerjisi varsa umarım yokturçocuk doktoru hiç bir şeyde yapmamış olabilir veya senin yediğin de yapmış olabilir dedi ama düşünüyorum o dönem farklı hiç bişey yemedim yalnız bende mantar oluşmuştu hamilelik öncesi göbeğimde o yine tekrarladi sonra geçer gibi oldu dirsegimde çıktı kaşıntı döküntü oldu acava diyorum benden mi geçti çocuğa da
Geçmiş olsun canım. Ben önümüzdeki hafta götüreceğim ama kilo aldılar farkındayım.Kizlar bu ay kilo aliminiz nasil?biz almayi birak 150 gr verdik surekli kusuyor asiri gaz sikayeti var doktora gotrduk colyaktan suphelndi. Idrar testi ve kultur verdik yarin cikcak sonuc eger temizse alerji testi icin elazigya gondercek. Cok uzuluyorum insallah colyak degildr genetigimzde yok ama bilemedim :-(
Canım galiba cici bebe solan yerlerde hafif bir kızarma var. Haftaya kahvaltıya başlıyorum. İnşallah yumurta alerjisi olmazBende aslında üç gün kuraliyla devam ediyodum bende cicibebe bişey yapmaz diye verdim onu verirken bir iki gün pekmez de koydum sonra pekmez yaptı diye kestim onu baktım geçmiyo yoğurdu kestim yine geçmedi cicibebeyi de kestim sağlık ocağındaki hemşire cicibebe yapabilir dedi yumurta alerjisi varsa umarım yokturçocuk doktoru hiç bir şeyde yapmamış olabilir veya senin yediğin de yapmış olabilir dedi ama düşünüyorum o dönem farklı hiç bişey yemedim yalnız bende mantar oluşmuştu hamilelik öncesi göbeğimde o yine tekrarladi sonra geçer gibi oldu dirsegimde çıktı kaşıntı döküntü oldu acava diyorum benden mi geçti çocuğa da
Çok geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları. 3 gün önce gittik 380 gr almış çok az ama buna da şükür. Üzülme stresin kuzuya fçda yansımasın iyi çıkacak inşKizlar bu ay kilo aliminiz nasil?biz almayi birak 150 gr verdik surekli kusuyor asiri gaz sikayeti var doktora gotrduk colyaktan suphelndi. Idrar testi ve kultur verdik yarin cikcak sonuc eger temizse alerji testi icin elazigya gondercek. Cok uzuluyorum insallah colyak degildr genetigimzde yok ama bilemedim :-(
Haklisin canim onlari takip etcem bakalim neye alerjisi varBirde yediklerini takip edebilirsin ne yediğinde kusuyor ben öyle buluyorum. Mesela ben salça yersem hem egzması hem kusması artıyo. Baharat ve susamda da aynısı oldu
Sagol canim insallah ya valla cok uzuluyorumÇok geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları. 3 gün önce gittik 380 gr almış çok az ama buna da şükür. Üzülme stresin kuzuya fçda yansımasın iyi çıkacak inş
Sagol canim benimGeçmiş olsun canım. Ben önümüzdeki hafta götüreceğim ama kilo aldılar farkındayım.
Canım bence artık böyle olacak. İlk üç ay gibi olmuyor. Zaten bizim için olmasında benimkiler İlk dört ay biri 1800 aldi diğeri 1300 öyle gitse sıkıntı olurduÇok geçmiş olsun canım inşallah tertemiz çıkar sonuçları. 3 gün önce gittik 380 gr almış çok az ama buna da şükür. Üzülme stresin kuzuya fçda yansımasın iyi çıkacak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?