- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #11.981
Bize doktor açken ek gıda verin sonra doymuyorsa meme + mama demişti o şekilde ilerliyoruz. Biz kahvaltıda veriyoruz 5. Sebzeden sonra falan başladım tabi kahvaltımız sebze yada meyve henüz yumurta falan denemedik 6 ay bitsin öyle vercem yumurta ve peyniriBende önce mama Bir saat sonra ek gıdayı veriyorum. Kahvaltı ile tam oturacak inşallah
Sabah erken uyandığımız için emzşriyorum cnm sonrasında kahvaltı tarzı ek gıda vermeye çalışıyorum akşamları da yoğurt meyveli yoğurt falan püre çorba VS bu ara zorla açıyo agzını benimki ya hayırlısıBende önce mama Bir saat sonra ek gıdayı veriyorum. Kahvaltı ile tam oturacak inşallah
6 ile 8 ay arasi tadım ya ek gıda ağırlığıkla olursa kilo kaybı olur diye ben yine merkeze mama koydum. Ben 7 aylık olalım kahvaltı vereceğim inşallahBize doktor açken ek gıda verin sonra doymuyorsa meme + mama demişti o şekilde ilerliyoruz. Biz kahvaltıda veriyoruz 5. Sebzeden sonra falan başladım tabi kahvaltımız sebze yada meyve henüz yumurta falan denemedik 6 ay bitsin öyle vercem yumurta ve peyniri
Çok yedirmiyorum bende doktorun listesi nasılsa öyle ilerliyoruz tam tersi göbek yaptılar6 ile 8 ay arasi tadım ya ek gıda ağırlığıkla olursa kilo kaybı olur diye ben yine merkeze mama koydum. Ben 7 aylık olalım kahvaltı vereceğim inşallah
Bende senin gibi yapıyorum. Benim emzirme yerine mama iki uyku arasında bir 150 CC mama artı öğlen çorba ikindi irmikli meyve akşam yoğurt. Benimkiler 2 saat üzerine uyuduklari için ben 1 1.5 saat sonra veriyorumCanim oglum 7 de uyaniyor emziriyorum. 9.30 da tekrar uyku saatimiz yarim saat oncesinde kahvalti yaptiriyorum sonra uyutuyorum . Uyaninca emziriyorum. Iki saat sonra meyve puresi yada yogurt veriyorum. Iki saat sonra tekrar ek gida boyle gunde 3 yada 4 kez ek gida veryorum 7_8 kezde bei emiyor geceyle birlikte
Benimkiler aldı gibi irmik pirinç tam anlamıyla vermiyorum. Henüz kahvaltı yok mesela et tavuk balık yok,Çok yedirmiyorum bende doktorun listesi nasılsa öyle ilerliyoruz tam tersi göbek yaptılar
Benim oğlum yeni bugün ağız açmayı öğrendiSabah erken uyandığımız için emzşriyorum cnm sonrasında kahvaltı tarzı ek gıda vermeye çalışıyorum akşamları da yoğurt meyveli yoğurt falan püre çorba VS bu ara zorla açıyo agzını benimki ya hayırlısı
hayvansal gıda bizde vermedik daha zaten erken başladık birisi kabız oldu napcaz bilmiyorum doktorun söylediği herşeyide yaptıkBenimkiler aldı gibi irmik pirinç tam anlamıyla vermiyorum. Henüz kahvaltı yok mesela et tavuk balık yok,
Canım ben İshal ve kabızlığın önüne şöyle geçiyorum. Muz kabız, armut ishal ediyor. Patates yine kabız eder sebze meyve seçimini dengede tutuyorum. Pirinç kabız eder mesela onun yerine yulaf unu Yulaf ezmesi kullanın diyorlar.hayvansal gıda bizde vermedik daha zaten erken başladık birisi kabız oldu napcaz bilmiyorum doktorun söylediği herşeyide yaptık
Ahahahah yavrum yaa sevsinler o hüüp ara sıra biz de de var tükürmelerBenim oğlum yeni bugün ağız açmayı öğrendipipet olsa daha iyi çekemis ne çektim bir ay hup diye çekiyor. Ağzını büzerek açıyordu arada yüzüme pu yapıyor şükür bugün ağzıni açtı
Patatesi sevmedi ya benim oğlanCanım ben İshal ve kabızlığın önüne şöyle geçiyorum. Muz kabız, armut ishal ediyor. Patates yine kabız eder sebze meyve seçimini dengede tutuyorum. Pirinç kabız eder mesela onun yerine yulaf unu Yulaf ezmesi kullanın diyorlar
ben tatlı patates verdim canım yediler daha çok vitamini vs varmışPatatesi sevmedi ya benim oğlan
Oh yarasın miniklere sagol cnm deneyelim inşben tatlı patates verdim canım yediler daha çok vitamini vs varmış
Başka sevdiği bir şey ile ver canımPatatesi sevmedi ya benim oğlan
marketlerde bulamazsan ben iste gelsinden sipariş verdim canım yaşadığın yerde varsa bilgin olsunOh yarasın miniklere sagol cnm deneyelim inş
Bizde alerji daha anne sütü alırken oldu salça acı baharat ve susam alerji yapıyor ek gıda da ıspanak alerji yaptı. Sadece mustela balm kullanıyoruz nemlendirici eğer çıkacaksa krem engellemiyor zaten sadece kurumasın diye sürüyoruz çıktığında da bir haftada ancak toparlıyorSelam kızlar bizim ek gıda serüveni bayağı meşakkatli ggecicek oğlum havucta sınıfta kaldı diye ara vermiştik sonra yine basladik ama o ara dönemde yoğurt cicibebe verdim cicibebe mi yaptı ne yaptı anlayamadım ama alerji oldu göğüs kısmını deli gibi kaşıyodu yavrum sağlık ocağına götürdüm bı şurup verdi hatta aşıları bile bir hafta ertelendi ama şurup ilk önce haffletti sonra göbeğe doğru kaşıntılar artmaya başladı çocuk doktoruna götürdüm şurubu verme dedi hamatel birde başka krem verdi Bepanthol de kullan dedi nemli kalsın vücudu devamlı şimdi kesildi kaşıntı ama egzama olmuş dedi ayrıca ek gıdaya başla tekrardan dedi üç gün kuralına uyarak gittim hep ve kaşıntı sonrasında oldu doktor hiç birşey yapmamışda olabilir bazı bebeklerin cildi daha hassas senin yediğin bile yapabilir dedi şimdi tekrar basliycam ama çok tedirginim ya yine yaparsa diye birde krem kullanıyoruz bu sürede belkide yapsada cikmiycak ortaya kafam Bir milyon oldu düşünmekten 6 ay 6 günlük olduk şuan ve sil baştan basliycaz zaten sadece yoğurt ve havucu geçmiştik
Gecmis olsun canim.eger hala gecmediyse egzama ise travozal diyr bir krem var onu 3 gun kullan gecer. Bende kizima kullandim gecti.popusu ek gidaya ilk gectigimiz zamn olmustu.bunu surdukten sonra sukur gectiSelam kızlar bizim ek gıda serüveni bayağı meşakkatli ggecicek oğlum havucta sınıfta kaldı diye ara vermiştik sonra yine basladik ama o ara dönemde yoğurt cicibebe verdim cicibebe mi yaptı ne yaptı anlayamadım ama alerji oldu göğüs kısmını deli gibi kaşıyodu yavrum sağlık ocağına götürdüm bı şurup verdi hatta aşıları bile bir hafta ertelendi ama şurup ilk önce haffletti sonra göbeğe doğru kaşıntılar artmaya başladı çocuk doktoruna götürdüm şurubu verme dedi hamatel birde başka krem verdi Bepanthol de kullan dedi nemli kalsın vücudu devamlı şimdi kesildi kaşıntı ama egzama olmuş dedi ayrıca ek gıdaya başla tekrardan dedi üç gün kuralına uyarak gittim hep ve kaşıntı sonrasında oldu doktor hiç birşey yapmamışda olabilir bazı bebeklerin cildi daha hassas senin yediğin bile yapabilir dedi şimdi tekrar basliycam ama çok tedirginim ya yine yaparsa diye birde krem kullanıyoruz bu sürede belkide yapsada cikmiycak ortaya kafam Bir milyon oldu düşünmekten 6 ay 6 günlük olduk şuan ve sil baştan basliycaz zaten sadece yoğurt ve havucu geçmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?