- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.941
Yaa diş yokken bile beceriyolar ısırmayı dün elmayı bile kopardı minnoş ısıra ısıraO dişler beni bı güzel ısırıyor yemekleri de ısırır dedim verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa diş yokken bile beceriyolar ısırmayı dün elmayı bile kopardı minnoş ısıra ısıraO dişler beni bı güzel ısırıyor yemekleri de ısırır dedim verdim
amin allah razi olsnBenim ilk 8. Gün kan değerim 170 li bişeydi sonra 2 kat artmadı bile öyle aman aman yüksek değildi sanırım kesenin biri daha geç tutundu sağlıkla devam etsin kucağına al inşallah
Canim bende kziima vermeye basladim yumurta sarisi severekte yiyo korkma ver bir yerden baslamak gerek.Canım yumurta sarısı vermeye başladın mı? Ben de vermek istiyorum korkuyorum da alerjisi var mıdır diye? Lor peyniri nereden aldın kuzum. Afiyet olsun paşaya
Kaybimiz yokta canim az aliyor ya gecen ay 400 aldi. Gayet guzel yiyor doktor cok hareketli o yuzden dedi .. hic durmuyorki simdide bi yerden tutanarak ayaga kalkmayi ogrendi emeklemeden yuruycek benim yaramazBizde 5.5 aylıkken başladık ama kilo nedeniyle değil . Kilo kaybı varsa yedir bolca uzasın kilo alsin kuzucuk
Benim kızımda yerden Bir şeyi tutuyor çok değişik bir şey yapıyor böyle dizleri üzerinde kalkmaya çalışıyor. Oğlum kuvvetli maşallah ama kızımın kemiği İnce kuracaksın Bir yerini diyorum gülüyor sızı bilmemde beni çok atraksiyonlu günler bekliyor biri sağa kaçıyor diğeri sola birde oyuncak kavgalarimizda başladıki. Vosvos88 senle yazdıktan iki gün sonra benimkiler desteksiz oturmaya başladı. Çok hızlı gelişiyor her şey birgün önce yapamadıklarini ertesi gün yapıyorlar. İkiside desteksiz oturmaya başladıKaybimiz yokta canim az aliyor ya gecen ay 400 aldi. Gayet guzel yiyor doktor cok hareketli o yuzden dedi .. hic durmuyorki simdide bi yerden tutanarak ayaga kalkmayi ogrendi emeklemeden yuruycek benim yaramaz
maşallah onlara canım gerçekten çok hızlı gelişiyorlar bir anda değişiyor dünyaları minnoşlarınBenim kızımda yerden Bir şeyi tutuyor çok değişik bir şey yapıyor böyle dizleri üzerinde kalkmaya çalışıyor. Oğlum kuvvetli maşallah ama kızımın kemiği İnce kuracaksın Bir yerini diyorum gülüyor sızı bilmemde beni çok atraksiyonlu günler bekliyor biri sağa kaçıyor diğeri sola birde oyuncak kavgalarimizda başladıki. Vosvos88 senle yazdıktan iki gün sonra benimkiler desteksiz oturmaya başladı. Çok hızlı gelişiyor her şey birgün önce yapamadıklarini ertesi gün yapıyorlar. İkiside desteksiz oturmaya başladı
Ay cok komik yaa ama cok sirinlerdr kavgalari bile ayaklaninca dusunemiyorum seni canim bennimkide oturuyor cok abuk gelisiyorlar dedigin gbi canim yaBenim kızımda yerden Bir şeyi tutuyor çok değişik bir şey yapıyor böyle dizleri üzerinde kalkmaya çalışıyor. Oğlum kuvvetli maşallah ama kızımın kemiği İnce kuracaksın Bir yerini diyorum gülüyor sızı bilmemde beni çok atraksiyonlu günler bekliyor biri sağa kaçıyor diğeri sola birde oyuncak kavgalarimizda başladıki. Vosvos88 senle yazdıktan iki gün sonra benimkiler desteksiz oturmaya başladı. Çok hızlı gelişiyor her şey birgün önce yapamadıklarini ertesi gün yapıyorlar. İkiside desteksiz oturmaya başladı
Senin kızla benim oğlanın hareketleri benziyor yahu yüzüstü olduğunda poposunu kaldırıyor dizlerini büküp Bi de geri geri ilerliyor biraz annesi gibi herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabıbenimki de oturuyor bazen heyecanlanıyoruz babasıyla yüzüstü eğiliveriyor. Ayy benimki oyuncak oynamıyor saçma sapan şişe tabak kıyafetleri falan eşine geçse onlarla oynuyor Maşallah kuzularımızaBenim kızımda yerden Bir şeyi tutuyor çok değişik bir şey yapıyor böyle dizleri üzerinde kalkmaya çalışıyor. Oğlum kuvvetli maşallah ama kızımın kemiği İnce kuracaksın Bir yerini diyorum gülüyor sızı bilmemde beni çok atraksiyonlu günler bekliyor biri sağa kaçıyor diğeri sola birde oyuncak kavgalarimizda başladıki. Vosvos88 senle yazdıktan iki gün sonra benimkiler desteksiz oturmaya başladı. Çok hızlı gelişiyor her şey birgün önce yapamadıklarini ertesi gün yapıyorlar. İkiside desteksiz oturmaya başladı
Maşallah bak sen kuduruğaKaybimiz yokta canim az aliyor ya gecen ay 400 aldi. Gayet guzel yiyor doktor cok hareketli o yuzden dedi .. hic durmuyorki simdide bi yerden tutanarak ayaga kalkmayi ogrendi emeklemeden yuruycek benim yaramaz
Canım ben yumurta vereli 1 ay oluyor korkma minik parça ile başla takip et bakalımCanım yumurta sarısı vermeye başladın mı? Ben de vermek istiyorum korkuyorum da alerjisi var mıdır diye? Lor peyniri nereden aldın kuzum. Afiyet olsun paşaya
Canım sen ek gıdaya başlayalı baya oldu aslında 8de 1 yumurtayla başlayabilirsin aslında. Loru ben kendim yapacağım sütü kestirerek peynir altı suyunuda çorbaya falan katarımCanım yumurta sarısı vermeye başladın mı? Ben de vermek istiyorum korkuyorum da alerjisi var mıdır diye? Lor peyniri nereden aldın kuzum. Afiyet olsun paşaya
Oğlum öyle yapıyor emeklemeye hazırlık eskiden geriye gidiyordu öne gitmeyi öğrendi ilk bi bocaladi totoyu dikip geri ileri bir garip hareket yapıyordu öne mi geriye mı gitsem bunun karmaşasini yaşadı sonra öğrendi. Rabbim bizlere bağışlasınSenin kızla benim oğlanın hareketleri benziyor yahu yüzüstü olduğunda poposunu kaldırıyor dizlerini büküp Bi de geri geri ilerliyor biraz annesi gibi herkes gider mersine biz gideriz tersine hesabıbenimki de oturuyor bazen heyecanlanıyoruz babasıyla yüzüstü eğiliveriyor. Ayy benimki oyuncak oynamıyor saçma sapan şişe tabak kıyafetleri falan eşine geçse onlarla oynuyor Maşallah kuzularımıza
Video çekip duruyoruz birgün içinde ne değişiyor merak ediyorum bazen aşamalı gelişmiyor Birsen oluyor ben sokAy cok komik yaa ama cok sirinlerdr kavgalari bile ayaklaninca dusunemiyorum seni canim bennimkide oturuyor cok abuk gelisiyorlar dedigin gbi canim ya
Canım ben yaşadım bunu ellerini kundak yaptım yattıktan sonra açtım gündüz için gece iki üç gece yanıma aldım. Önce kundak sayesinde gündüz terk etti sonra gece. Şimdi yan yatıyor sırt üstü yatmayı sevmiyor. 90 derece yan dönüş yapıp uyur. Yüz üstü pozisyondan sırt üstü dönmeye başladığı gibi terk ediyor. Şimdi gece acikip uyanınca sadece yapar. O zaman zaten sesi geliyor aç minnakinKızlar iyi akşamlar benim minnak geceleri yüzüstü dönüyor ve uyanıyor hadi döndün başını yana çevirip uyumaya devam et o da yok dün gece belki on kez kalkıp çevirdim yanıma mı yatırsam bilemedim beşikteki alanını daralttım ama dönmesine engel olmadı
Deneyim bu taktiği sagol cnmCanım ben yaşadım bunu ellerini kundak yaptım yattıktan sonra açtım gündüz için gece iki üç gece yanıma aldım. Önce kundak sayesinde gündüz terk etti sonra gece. Şimdi yan yatıyor sırt üstü yatmayı sevmiyor. 90 derece yan dönüş yapıp uyur. Yüz üstü pozisyondan sırt üstü dönmeye başladığı gibi terk ediyor. Şimdi gece acikip uyanınca sadece yapar. O zaman zaten sesi geliyor aç minnakin
Canim benim oglanda oyleydi mecbur hamak aldimKızlar iyi akşamlar benim minnak geceleri yüzüstü dönüyor ve uyanıyor hadi döndün başını yana çevirip uyumaya devam et o da yok dün gece belki on kez kalkıp çevirdim yanıma mı yatırsam bilemedim beşikteki alanını daralttım ama dönmesine engel olmadı
Aaa bak onda da dönemez dimi Bi süre taktı mı takıyor inş Bi süre sonra bunu da unutur. Sagol cnmCanim benim oglanda oyleydi mecbur hamak aldim
Hayırlı olsun canımikizmiş