Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Birçok bir şey yazmaması cevap alamadım sizlere sormak istiyorum aranızda ikiz gebelik yaşayan tüp bebek anneleri Beta larınızı hatırlıyor musunuz acaba Benim 5 gün 62 10 gün 341 15 gün 4 bin çıktı acaba ikiz midir 5n gun emrysu 2 tane transfer edildi 21 aralikta

Gel canım ikizlerin demirbaşi benim iki defa test yaptım. 11. Gün 997 13. Gün 2090 çıkmışti.

Gel canım ikizlerin demirbaşi benim iki defa test yaptım. 11. Gün 997 13. Gün 2090 çıkmışti.
yaaa masallahhh allah anali babali büyutsün insallah kac haftalikken kese ve kalp sesini duydunz acaba hamilelik boyinca kac kg aldiniz

yaaa masallahhh allah anali babali büyutsün insallah kac haftalikken kese ve kalp sesini duydunz acaba hamilelik boyinca kac kg aldiniz
Tedavinin 20. Günü keseyi gördük canım 4+5 ti sanırım on gün sonra yani 30. Gün 6+2 de kalp atışı dinledik çok şükür kilo olayına gelince 30. Haftaya kadar sadece 7 kilo aldım 32 den sonra 17 kilo aldım kilo değil ödem oluştu. 83 ile gebe 106 kilo ile doğuma girdim. Doğumdan on gün sonra sadece 7 kilosu kalmışti 30 dan sonraki o şişlik gitti yani

anladim cnm masallah vermissin hemen kilonu saglikli olsnlarda önmli olan o ne zorluklar emeklerle sahip oluyrz rabbim kucagima alamyida nasip eylesin

anladim cnm masallah vermissin hemen kilonu saglikli olsnlarda önmli olan o ne zorluklar emeklerle sahip oluyrz rabbim kucagima alamyida nasip eylesin
Canım benim Beta HCG ucmustu. Ben de çift embriyo transfer olmuştum kesin ikiz olur diyordu herkes ama bir tanesi tuttu. Beta HCgye bakma kese zamani gerçek bilgiyi edinirsin. Şükürler olsun bugünü gösterene. O zamanlar heyecanlı zamanlar tabi Rabbim hakkında kaç tane hayırlısı ise onu naaip etsin

aminn allah razi olsun cuma gunu gidecegim allah nasip ederse haber veririm sizlere

Canım yumurta sarısı vermeye başladın mı? Ben de vermek istiyorum korkuyorum da alerjisi var mıdır diye? Lor peyniri nereden aldın kuzum. Afiyet olsun paşaya
Evet canim basladim once bir cay kasigi 3 gun kuralina gore cok sukur alerji olmadi ama tek pek sevmedi oglum tuzsuz filn ya lor kullanmadim canim beyaz peynir kulladim aksamdan suya koydum kullanacagim kadarini tuzu cikiyor zaten. Tesekkur ederiz canim

Kuzum bizim orda çok meşhur kasaptan almıştık biz yerken hevesle bize bakınca anlık verdik ben yapmadım bizime yediğimizden verdim. Ama tabi ona özel kıyma yapacağım o deneme idi
Bizimkiler daha cok hosuna gidiyor bu biciriklarinn

aminn allah razi olsun cuma gunu gidecegim allah nasip ederse haber veririm sizlere
Benim ilk 8. Gün kan değerim 170 li bişeydi sonra 2 kat artmadı bile öyle aman aman yüksek değildi sanırım kesenin biri daha geç tutundu sağlıkla devam etsin kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…