• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Patates, bal kabagi, havuc ve pirinc verdim yine. Normalde õgürüyodu ve agzini acmazdi kilitlerdi. birinizden gordum icine birazcik sari elmayi rendeleyip koydum ve yedi saka gibi cocuk. Nerden anladin da yedin diyorum

Bize doktor blender robot yasakladı kuzum çatalla yada cam rendeyle ezip veriyoruz ilk başta öğürdüler bu refleks dil üstlerinde ama vermeye devam ettikçe daha iyiler şimdi
Canım patates havuç püresini hasladiktan sonra çatalla ezerken su katıyor musun? Çok kati oluyor sanki yiyemiyor benimki. Şimdi çatalla ezip veriyorum yiyor ama ekstra su katıyorum. Çok katı oluyor.

Arkadaşlar doktorum kemik suyu önermedi büyük insanları bile zorlar bebeğe etinden yedirin dedi.cift cekilmis kuzu kıyması ile başlamak gerekmiş.9. aydan sonra sığır eti ve balık verebilirmisim.simdilik corbalarina ekmek çeşitleri ekleyerek devam ettiriyor 10 güne kahvaltiya başlayacak.kahvaltida ekmeğe üzüm pekmezi, tereyağı, krem peynir ya da lor( tuzsuz) cevizi toz haline getirip tereyağıyla karıştırıp vermemi söyledi son olarak yumurta sarısı ver dedi. Ben çorbayı çok yemiyor diye biraz pekmez katıyordum yapmamamız gerekiyormuş sebzelerin tadını alabilmesi icin.
Ben geçen ilk kez yediğimiz köfteden verdim. Köftenin içini ezip verdim kıyma gibi gayet yedi. Çok korkuyorum boğulacak diye ama onlar baya profesyonel galiba 🤔

Kızlar benimki de azıcık katı şeylere öğürüyordu ama yavaş yavaş alışiyor galiba. Bugün makarna yerken beni öyle izledi ki korka korka denemek istedim. Çubuk makarnayı böldüm yoğurtlu idi. Böyle küçük küçük verdim ve resmen yedi tuttu ve yanımdan ayrılmıyor yürütecte devamını istedi. Verdim yedi baya ben şok . Bu bıcırıklar her şeyi yutabilyor resmen 🤣

Kızlar benimki de azıcık katı şeylere öğürüyordu ama yavaş yavaş alışiyor galiba. Bugün makarna yerken beni öyle izledi ki korka korka denemek istedim. Çubuk makarnayı böldüm yoğurtlu idi. Böyle küçük küçük verdim ve resmen yedi tuttu ve yanımdan ayrılmıyor yürütecte devamını istedi. Verdim yedi baya ben şok . Bu bıcırıklar her şeyi yutabilyor resmen 🤣
Gözümün önünde bir sahne canlandı yavru kusun solucan yeme ani gibi 🤣😁 ben de boğulacak diye çok korkuyordum blw yapan annelerin videolarını izledim öğürme olduğu sürece korkulacak bir şey yok dedi biri onlar çıkartıyormus kendisi.hatta merak ettim havuç patates kabak haşlayıp koydum önüne eliyle yedi bazen büyük koparttı ogurup çıkarttıgini görünce ben de daha rahat oldum sanırım bu konuda.

Gözümün önünde bir sahne canlandı yavru kusun solucan yeme ani gibi 🤣😁 ben de boğulacak diye çok korkuyordum blw yapan annelerin videolarını izledim öğürme olduğu sürece korkulacak bir şey yok dedi biri onlar çıkartıyormus kendisi.hatta merak ettim havuç patates kabak haşlayıp koydum önüne eliyle yedi bazen büyük koparttı ogurup çıkarttıgini görünce ben de daha rahat oldum sanırım bu konuda.
Hahaha aynen güzel benzetme 🤣 ya cidden denedin mi ben de bazen yapsam mı diyorum. Ya cimcimeler akıllı. Aslında biz korkuyoruz ama onlar profesyonel takılıyorlar ,🤣

Kizlar benim kizim dogdugundan beri gunde 20 kere hapsiriyor sizin bebeklerde boyle bir durum var mi? Normel midir ki

Ben bugun krep yapip verdim cokta guzel yutuyorlar canim dedigin gibi :-)

Ben bugun krep yapip verdim cokta guzel yutuyorlar canim dedigin gibi :-)
Ay cidden sevindim kuzum aslında alıştırmak gerekiyor katı şeylere. Tarifini yazar mısın kuzum ne kattın içine? Ben de netten bebek makarnası sipariş vereceğim. Her gün kıyma yedirmeyi planlıyorum biraz biraz alışsın. Geven köfte yemişti biraz benimki de 🤗 şuan belli menümüz var gün boyu aynı şeyleri tekrar ediyorum yavaş yavaş farklılık katıyorum ama galiba benimki de katı şeylere yavaş yavaş alıştı 🤗

Ay cidden sevindim kuzum aslında alıştırmak gerekiyor katı şeylere. Tarifini yazar mısın kuzum ne kattın içine? Ben de netten bebek makarnası sipariş vereceğim. Her gün kıyma yedirmeyi planlıyorum biraz biraz alışsın. Geven köfte yemişti biraz benimki de 🤗 şuan belli menümüz var gün boyu aynı şeyleri tekrar ediyorum yavaş yavaş farklılık katıyorum ama galiba benimki de katı şeylere yavaş yavaş alıştı 🤗
  • 1 adet yumurtanın sarısı
  • 1 tatlı kaşığı tuzu alınmış beyaz peynir/lor
  • 2 tatlı kaşığı tam buğday unu
  • Göz kararı su ( Yaklaşık 1 çay bardağı su)
  • 1 tatlı kaşığı tuzsuz tereyağı

Bu tarifi yaptim canim cok guzel oldu dene bence :-)

Bende kofteye basliycam canim nasil yaptin ?

• 1 adet yumurtanın sarısı
  • 1 tatlı kaşığı tuzu alınmış beyaz peynir/lor
  • 2 tatlı kaşığı tam buğday unu
  • Göz kararı su ( Yaklaşık 1 çay bardağı su)
  • 1 tatlı kaşığı tuzsuz tereyağı
Canım yumurta sarısı vermeye başladın mı? Ben de vermek istiyorum korkuyorum da alerjisi var mıdır diye? Lor peyniri nereden aldın kuzum. Afiyet olsun paşaya 🥰🥰🤭

Back