Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Insallah canim insanin kendi evi gibisi yok gercekten. Ama iste seninde iki bebis orda rahat olursun. Ucretsize ayrildinmi canim sen?
Heyet raporu bulamadım ama iki ay artı maaş alabildim canım. 20 günlük hekim raporunu aldım. Kasım ayınınki tamam. Şans bana güldü seminerler online olacakmış on gün Aralık için açığım olacaktı böylece kapandı aralık ayını da alıp 16 Aralık ta izne çıkacağım inşallah

Sevindim canim senin adina

Selam kızlar nasılsınız bebislerde durumlar nasıl ataklar falan bizim 4 ay asimiz yine huzursuz ve hafif ateşli geçti ben bişey sormak istiyorum ya gece bebisleri yatırırken çorap giydiriyomusunz ben tek çorap yatırıyorum gündüz de üstüne bı tane daha giydiriyorum çıplak olunca hemen buz gibi oluyo ayakları ama acaba çok mu abartiyorum

Ben giydiriyorum canım. Sancı oluyor sonra. Yaza doğru çıkaracağım.

Ben de çorapla yatırıyorum cnm tepine tepine onu bile çıkarmaya çalışıyor

Teşekkürler kızlar bende devam edeyim bı müddet daha çorapla ya bebekleri dahi çorapla yatrmayin zararlı diyolar ya ondan takıldı kafama ama benimkinin ayaklar daha yeni yeni sıcaklığını korumaya başladı çorap çıkar çıkmaz buz oluyodu iki çorapla bile çok sıcak olmazdı

Ben çorap üstüne ayaklı pijama altıyada patikli tulum giydiriyorum soğuk Ankara ben bile çorapla yatıyorumda

Canım bunun nedeni bebeklerin kliması el ve ayaklarıymış. Ani bir ateş yükselmesi olunca eller ayaklar vücudu soğutuyormuş. Ben sürekli baktığım için klimayı devre dışı bırakıyorum

Angelnursee canım bebeğinin hangi dişi çıktı? Oğlumun üç numaralı diş yeri beyazlamıi geliyor ilk incisi. Kızımında aynı diş yeri kabarmış ama beyazlık henüz yok. Ön üst alt ikilinin hemen yanındaki dii

Alt on iki dis canim .. orasi daha sonra cikar aslinda senin oglan orayimi cikrdi

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-06-16-45-17.png
    359,3 KB · Görüntüleme: 33
10-16 olan yan kesici. Haziran anneleri de bir arkadaşın bebeğininde üst ikili çıkıyormuş. Hatta o da ilk çocuğum da normal yerden çıktı bu niye böyle oldu diyordu. Doktor a gidene kadar çıkar kendi söyler normal mi diye? Ben netten bir bakayım yinede

Ben hep çift giydiriyorum. Ayakları çok terliyor ve buz gibi oluyor sürekli. Sobayı yakınca Bi de çok ağlarsa falan Bi de arada çıkarıyorum hemen rahatlıyor seviniyor ama Giydirmek zorundayım havalar soğudu mecburum

Tarttım bu ay sadece 300 gr almış kızım. Hem meme hem mama veren anneler nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi kaç saatte ne kadar ve emzirmeyle birlikte mi nasıl? Canm sıkıldı

Alt on iki dis canim .. orasi daha sonra cikar aslinda senin oglan orayimi cikrdi
Hem alt hem üst yan kesici dişleri kabarmış ikisininde. Oğlanın beyazlıkta var. Sağ olasın canım
Canim o zamn alt ust birden cikariyorlar maasallah nasil uyku duzenleri bizmki hepten gitti kucakta uyumk istyor bende dis donemi diye naziyla oynuyorum vallada cok yorulduk

Maşallah diyim canım bizde ataklar üç dört gün etki edip geçiyor. 3. Ay için meme reddi sadece birkaç gün sürdü geçti o iştah azalması diyeyim 4. Ay uyku gerilemesi kızımda oldu sadece o da üç günde normale döndü. Biz uykuyu sanırım hallettik

Canım seninki pgt lı tüp bebekmiydi yoksa normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…