- 9 Mart 2019
- 1.431
- 1.496
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #11.301
Evet şanslıydım bir çok yöntem denedim bu süreçte. Denedigm herhangi bir şey sansima işe yaradı. Şükürler olsun bebeğim bu süreçte aglamadi. Ağladığı zamanda denemedim zaten. Eğitimin 2 buçuk ay sürdü ve hala devam ediyor. Ben öyle dediğin gibi katı kural uygulamadim. Uygulayamam zaten. Hala yeri geliyor kucağımda sallıyorum canım. Zaten kesintisiz güzel uyuyorlarsa senin için önemli değil canım. benim.bebegim uykuya geçişte zorlanıyordu çok zorlandım ben de .Nesir o ağlatmalı olan uyku eğitimini vermedi bence şansına bebeğide ona ayak uydurdu. Gelde benim kıza ver eğitim meğitim hak getire çok şükür bizde epeyce yol aldık uyku konusunda. Oğlum artık park yatağında sallama ile uyuyor. Kızımda bazen beşik bazen ayakta sallama ama eskisi gibi değiller. Zaman geçtikçe düzeliyor. 6. Aydan sonra sallama işin biter diyor annem. Çok düşük ihtimal 6 dan sonra uzun uzun sallama ile uyuyan bebek olsun diyor. Onun için ben artık kasmıyorum onlar nasıl istiyorsa öyle yapıyorum. Gece 8 9 arası uyuyorlar gecemiz beslenme için uyanma ile geçiyor. Çok şükür