- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.081
Tup bebek merkezinde yaptirmistim doktorum baske yerde yap sonucu asistanima bildir tlefonla dedi. Acil de yaptiricam mecbur.saglik ocaginda pazartesi verirsem sali gunu sonuc cikcak2 güne bir bakılıyor genelde cumanyak günü yaptırdığınız saatte aynı yerde yaptırabilirsiniz bencebeklemekte stres. Kat kat artsın inşallah
Benin 289 cikmisti 11.gunde smdi pazartesi me kadr cikmasi gerekir ki tahminiYarına kadar bekleyin bence de benim doktorum da 2 gün arayla yaptırdı .
Değeriniz çok iyi hiç endişelenmeyin. Bugün 2 gün olmuş olduğu için yapın dedim ama siz bilirsiniz. Bugün en az 500 olurBenin 289 cikmisti 11.gunde smdi pazartesi me kadr cikmasi gerekir ki tahmini
Esimi ikna ediyim de gotursun tesekkur ederimDeğeriniz çok iyi hiç endişelenmeyin. Bugün 2 gün olmuş olduğu için yapın dedim ama siz bilirsiniz. Bugün en az 500 olur
Bulantı bilekliği varmış bide etkisini bilemem tabiHoşgeldin mide bulantısı yaşayangillerekuzum benim mide bulantılarım hala devam ediyor sana tavsiyem doktorundan bulantı ilacı yazmasını istemen. Ben doktoruma dedim bana prilam diye ilaç yazdı en azından kusmuyorum ilaç sayesinde
Ise yariyomuki cuma aksamdan beri kusuyorum serum takiyolr ilac da fayda vrmyo napcgmi sasrdimBulantı bilekliği varmış bide etkisini bilemem tabi
Teşekkür ediyorum canım şuan ilaç işimi görüyor şükürler olsunBulantı bilekliği varmış bide etkisini bilemem tabi
Valla canım hiç bilmiyorum ki denemedim öyle kusmam yok diye bi dene istersen Allah yardımcın olsunIse yariyomuki cuma aksamdan beri kusuyorum serum takiyolr ilac da fayda vrmyo napcgmi sasrdim
Canım ya sanırım en çok vajinal bakılan ben oldum. Daha ikinci kan tahlil günüm baktı değer yüksek olunca bir hafta sonra bir daha baktı. Keseden on gün sonra kalp için tekrar baktı. Benimkiler üç kese gibi görünüp korkuttu orda tekrardan baktı. Etti 4 defa çarşamba gece kan geldi korkudan gittim karından göremedi tekrar vajinal baktı adam bekle istersen sabahı dedi ama o kana bekleyemezdim onları görmem lazımdı. 5 defa bakıldı. Tüp bebek merkezine ilk baktığı zaman aradığım da sordum burda olsan bizde vajinal bakacağız dedi. İlk haftalar ters giden bir şey varsa vajinal daha erken fark ediliyor korkma dedi.Benim bugün transferden sonraki 12. Günüm pozitif elhamdulillah bebişim tutunmuş . Ama vajinadan bakılması beni korkutuyor nedenserandevum 13 gün sonra , keseceğimizi de görmeyi nasip eder inşallah rabbim
Ben geldimJhulia hayırlı olsun canım ya maşallah prenses bekletmeden göstermiş. Çok heyecanlandım cinsiyeti gösterdi deyince. İnşallah benimkilerde 1 ay sonra gösterir
Hoşbuldum canım. Çok güzel fikirlerle geldimHoșgeldin ya
Hoşbuldum canım. Çok güzel fikirlerle geldimhamilelik sürecini dolu dolu yaşamak istiyorum çocuk gelmişimi üzerine kitaplar okumak istiyorum. Sen tecrübe etmişsin ama hamilelik süreci kitapları okuyup doğuma hazırlamak istiyorum kendimi. Filmler araştıracağım. Çocuk gelişimi filmlerini. mesleğim gereği biliyorum ama eskileri izledim yeniler mutlaka yapılmıştır. Burda endişelerimizi, korkularımızı, heyecanlarımızı paylaşıyoruz. Yeni tecrübe ettiklerimizi yazıyoruz. Benim gibi ilk defa anne olacaklar daha bir panik. Emzirme videoları izledim dün belki erken ama yavaş yavaş artık bilgi edinme yollarına bakacağım.
Sagol canimValla canım hiç bilmiyorum ki denemedim öyle kusmam yok diye bi dene istersen Allah yardımcın olsunEtrafımda deneyen kimse de bilmiyorum
Bende bunu kullaniyorum canim en iyisi bencede buDün biri gebelik takibi programını sormuştu sanırım. Fotosunu ekliyorum kırmızı kalp olan. Yüklü yazıyor yanına. Ben hemen hemen hepsini indirdim en çok bunu beğendim gerisini sildim.
Prematüre fikrine alıştırıyorum kendimi mesela eşimi de hazırlıyorum. Çok heyecanlanlı cinsiyetleri belli olsun kıyafet alalım diyor. Dün bir tane biri kız biri erkek ikiz bebek kıyafeti bulmuş. Yeni doğan için küçük olabilirler acele etme diyorum olsun bizde birkaç ay sonra giydiririz diyor. 7 aylık olmadan bir şey almayı düşünmüyorum. Sağlıkla gelsinler. İlk ve ikiz ayrı bir korku veriyor sonra yaparız katıksız severiz üstesinden gelinirTabiki bence bunun erken veya geç diye zamanı yok. Her hamilelik özel Elbete ama hasret duyup tedavi sonucu olunca ayrı bir özel. Heleki ikiz olunca
Çok zor olmuştur tedavi sonucu sahip olup korkusuz değilde yine yüreği ağızda beklemek. Bunlara hazırlıyorum kendimi ihtimali var kötü düşünmüyorum ama her yönlü düşünüyorum kendimden çok eşimi hazırlıyorum. Çarşamba günü sabah hiçbir şey yokken gecesi yaşadığımız durum beni biraz daha bu şekilde düşünmeye itti. İnşallah bu hamileliğin de zamanında gelir. Sağlıkla doğar ağız dolusu mutlu olursunMesela bende oğlumu küvezdeyken bi kac defa sadece emzirme bildim oda çok kötü geçiyordu. Eve getirdiğim zaman sütüm kesildi. Bende emzirmek istiyorum. 9 ayı doya doya endişesiz korkusuz olsun istiyorum karnım kocaman olsun istiyorum. Oğlumu 28 haftalık dünyaya getirdim sadece 4 kilo almıştım!! Bulantim vs olmamıştı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?