- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #1.061
İştahsızlık bende de var tatlı şeyler görünce bile midem bulanıyor ama genel bi bulantım yok ağzım sulanıyor bi tuhaf.Kizlar ben cok istahsizim ya assiri midem bulanio aksam ve sabahlari ozellikle ve basim donuo boym 1.71 kilom 53 tu smdi 50 iyice hortlak gibi oldm. Hamile olacagm gunu hayal ettm ama hamile oldgmdan beri depresyonsaym resmen. Bi ilk pozitfi aldgmda o mutlulugu hissettm ama sonrasnda hic iyi degilim bas agrisi donmesi bulanti istahsizlik mahvetti benjsizinkide boyle mj
Ben acayip birsey oldm ya her gordugumden canim istiyor aldiriyorm 1 lokmada midem bulanio kesiliyorm. Artk can istemelerime gem guruyorm vallaİştahsızlık bende de var tatlı şeyler görünce bile midem bulanıyor ama genel bi bulantım yok ağzım sulanıyor bi tuhaf.
Bende tam tersi hiç bişey istemiyor canım sabah kahvaltısını bile zorla öğlen 1 gibi yaptım bi hamburger istedi canım oda hamilelikle alakası yok severim ondan olduBen acayip birsey oldm ya her gordugumden canim istiyor aldiriyorm 1 lokmada midem bulanio kesiliyorm. Artk can istemelerime gem guruyorm valla
Ay herkes farkli oluyor demek ki. Normade bende 1 once kahvalti yapmazdm ama smdi en gec 10 a kadar azda olsa zorlada olsa kahvalti yapiyorm icim cekiliyor sanki cok kotu oluyorm zorla biseyler yedikten sonra kendimi iyi hissediyorum. Umarm 3 ayda sonlanir. Bunu 9 ay yasayanlarda var Allh korsnBende tam tersi hiç bişey istemiyor canım sabah kahvaltısını bile zorla öğlen 1 gibi yaptım bi hamburger istedi canım oda hamilelikle alakası yok severim ondan olduİlk aylar katlanacağız artık sağlıklı olsunlar da canım
İş yerinden arkadasım yanında çöp pöşeti taşıyordu bide telefonun yanına koyardı kusura bakmayın diye poşetiyle koşardıAy herkes farkli oluyor demek ki. Normade bende 1 once kahvalti yapmazdm ama smdi en gec 10 a kadar azda olsa zorlada olsa kahvalti yapiyorm icim cekiliyor sanki cok kotu oluyorm zorla biseyler yedikten sonra kendimi iyi hissediyorum. Umarm 3 ayda sonlanir. Bunu 9 ay yasayanlarda var Allh korsn
İş yerinden arkadasım yanında çöp pöşeti taşıyordu bide telefonun yanına koyardı kusura bakmayın diye poşetiyle koşardıay gülmeyim mazallah
Canim bende de mide bulantısı yok ama bende sabahlari mide kazintisiyla uyaniyorum ilaclarim icin erken kahvalti yapiyorum bende zorla yiyorum ve tatli seylerden ozellikle bi bikkinlik geldi banada ama midem cok bulanmiyoAy herkes farkli oluyor demek ki. Normade bende 1 once kahvalti yapmazdm ama smdi en gec 10 a kadar azda olsa zorlada olsa kahvalti yapiyorm icim cekiliyor sanki cok kotu oluyorm zorla biseyler yedikten sonra kendimi iyi hissediyorum. Umarm 3 ayda sonlanir. Bunu 9 ay yasayanlarda var Allh korsn
Hayır canım benim keseye tüp bebek doktorum karından baktı galiba doktordan doktora değişiyor.Aynen tup bebek bölümünde alttan bakiliyo ama normal kadin doğuma gidersen karından bakarlar
Aynen benim de bulantım yok midem 1 aydır birşey yemiyor gibi kazınıyor sabahları ilaç içeceğim diye ufak atıştırıyorum ama iştahım yok canım bir şey istemiyorCanim bende de mide bulantısı yok ama bende sabahlari mide kazintisiyla uyaniyorum ilaclarim icin erken kahvalti yapiyorum bende zorla yiyorum ve tatli seylerden ozellikle bi bikkinlik geldi banada ama midem cok bulanmiyo
Hoşgeldin mide bulantısı yaşayangillereKizlar ben cok istahsizim ya assiri midem bulanio aksam ve sabahlari ozellikle ve basim donuo boym 1.71 kilom 53 tu smdi 50 iyice hortlak gibi oldm. Hamile olacagm gunu hayal ettm ama hamile oldgmdan beri depresyonsaym resmen. Bi ilk pozitfi aldgmda o mutlulugu hissettm ama sonrasnda hic iyi degilim bas agrisi donmesi bulanti istahsizlik mahvetti benjsizinkide boyle mj
Bende de durum aynı canımm, ben baya kiloluyum amaKizlar ben cok istahsizim ya assiri midem bulanio aksam ve sabahlari ozellikle ve basim donuo boym 1.71 kilom 53 tu smdi 50 iyice hortlak gibi oldm. Hamile olacagm gunu hayal ettm ama hamile oldgmdan beri depresyonsaym resmen. Bi ilk pozitfi aldgmda o mutlulugu hissettm ama sonrasnda hic iyi degilim bas agrisi donmesi bulanti istahsizlik mahvetti benjsizinkide boyle mj
Bende de aşırı derecede sinirlilik mevcut herşeye kızıyorum herşeye bağırıyorum , sanıyorum ilaçların yan etkilerieşimi dün evden kovdum resmen 5 yıldır bebek istiyorum bebek bekliyorum adama diyorum ki senden boşanacağım töbe yarabbi
Ya sorma onu ben de yaşadım dualarimda Rabbim güzel iyi eşimin adına bana bebek ver derken daha dün kavga ettim sonra barıştık tabi ama çok komik insan bu dönem çok sinirli oluyor ve sözlerine dikkat edemiyor.Bende de aşırı derecede sinirlilik mevcut herşeye kızıyorum herşeye bağırıyorum , sanıyorum ilaçların yan etkilerieşimi dün evden kovdum resmen 5 yıldır bebek istiyorum bebek bekliyorum adama diyorum ki senden boşanacağım töbe yarabbi
2 güne bir bakılıyor genelde cumanyak günü yaptırdığınız saatte aynı yerde yaptırabilirsiniz bencekizlar ben 11.gunumde kan testi yapmistim. Yani cuma gunu doktor pazartesi tekrar vermemi istedi.ben bugun yapsam degerim artimis midir diye merakta ediyirum skntu olur mu ki
Ya sorma onu ben de yaşadım dualarimda Rabbim güzel iyi eşimin adına bana bebek ver derken daha dün kavga ettim sonra barıştık tabi ama çok komik insan bu dönem çok sinirli oluyor ve sözlerine dikkat edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?