- 9 Mart 2019
- 1.437
- 1.499
- 133
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #10.981
Benim hiç hassasiyet olmamıştı canım. Takılma küçük detaylaraDediğiniz gibi Allah yardımcım olsun öyleysebir de benim göğüslerim de ne şişme, ne ağrı, ne yanma hissi hiçbir şey yok ben anlayamadım, garip geldi bana göğüsteki hassasiyet kaçıncı hafta da başlıyor acabası?
Dimi bende yazrken cok guldumAy okuyunca bir gülesim geldidoğru diyorsun doktora da sorarım içim tam rahat eder.
Kesinlikle canim rabbimin en guzel mucizeleri onlar cok sukur bin sukurBebeklerimizin büyüyor oluşunu izlemek muazzam bir duygu. Hergün yeni bir beceri koyarak ilerlemeleri, artık bilinçli olarak senin farkında oluşları, sana gülüşleri dünyalara değişilmeyecek bir tat veriyor... Çok şanslıyım böylesine güzel iki yavruya sahibim... Onlara sahip olmak için yaşadığımız onca sıkıntı, stresden eser kalmadı.. Eminimki doğum sonrası yaşadığımız yorucu günler içinde aynısını diyeceğimmm günler gelecek. Ama 5 ay sonra ama 1 yıl sonra...Her çocuk özeldir
Yaa doğdular da dana kadar oldular ne günler yaşadıkBebeklerimizin büyüyor oluşunu izlemek muazzam bir duygu. Hergün yeni bir beceri koyarak ilerlemeleri, artık bilinçli olarak senin farkında oluşları, sana gülüşleri dünyalara değişilmeyecek bir tat veriyor... Çok şanslıyım böylesine güzel iki yavruya sahibim... Onlara sahip olmak için yaşadığımız onca sıkıntı, stresden eser kalmadı.. Eminimki doğum sonrası yaşadığımız yorucu günler içinde aynısını diyeceğimmm günler gelecek. Ama 5 ay sonra ama 1 yıl sonra...Her çocuk özeldir
Benim oğlan zorluyor tosunum hayırlısı ile sürünme oturma yürüme olursa kucağa gerek kalmaz hem peşindr zayıflarımdaYaa doğdular da dana kadar oldular ne günler yaşadıkzor taşıyorum artık mini minnacıklardı. Kanguruya alıştırmaya çalışıyorum 2 gündür ama beceremedim
Benim hiç hassasiyet olmamıştı canım. Takılma küçük detaylaratabi biz de senin gibiydik her şeye takiliyorduk ama şimdi doğurduk da hanilelere ogutt veriyoruz
Oturmak istiyor ayaklardan destek alıp dikleştirmeye çalışıyor kendini.Kizlar benim bucur yatirrken kendini diklestirmeye basldi siznkiler de nasil
Canım benimkilerde başı bayağı kaldırıyor. On gündür falan mama yedirmek için kucağıma alınca oturur pozisyonda durmak istiyorlar. Üç gündür özellikle oğlum artık sırt üstü yatmak istemiyor. Oğlum yan dönme çalışmaları yapıor. Fizik tedavi uzmanı arkadaşım var erken değil mi oturmaları için diye sordum. 4. Ayda yavaş yavaş artık destekli olur dedi. Beli ağırır diye korkma zaten onun canı yanarsa kendini ileri geri atar. Bunu çocuk belirliyor dedi 3 ay bunun için biraz erken dursa da karın ve boyun kası gelişmiş ise yapar dedi. Oğlum maşallah kilosu ayından fazla olunca çok rahat yapıor. Kızım daha güçsüz ama yinede durmuyor oturma merakı sardı benimkileri. Yüz üstü yatırıp egzersiz yaptırmamı söyledi arkadaşım. Oyuncak koyuyorum önüne elimle ayağına poposuna destek veriyorum gitmeye çalışıyorKizlar benim bucur yatirrken kendini diklestirmeye basldi siznkiler de nasil
Bu egzersizi doğduklarından beri kucakta kafayı biraz kaldırmaya başladıklarından itibaren yatakta yapıyoruz canımCanım benimkilerde başı bayağı kaldırıyor. On gündür falan mama yedirmek için kucağıma alınca oturur pozisyonda durmak istiyorlar. Üç gündür özellikle oğlum artık sırt üstü yatmak istemiyor. Oğlum yan dönme çalışmaları yapıor. Fizik tedavi uzmanı arkadaşım var erken değil mi oturmaları için diye sordum. 4. Ayda yavaş yavaş artık destekli olur dedi. Beli ağırır diye korkma zaten onun canı yanarsa kendini ileri geri atar. Bunu çocuk belirliyor dedi 3 ay bunun için biraz erken dursa da karın ve boyun kası gelişmiş ise yapar dedi. Oğlum maşallah kilosu ayından fazla olunca çok rahat yapıor. Kızım daha güçsüz ama yinede durmuyor oturma merakı sardı benimkileri. Yüz üstü yatırıp egzersiz yaptırmamı söyledi arkadaşım. Oyuncak koyuyorum önüne elimle ayağına poposuna destek veriyorum gitmeye çalışıyor
Benimkiler kafayı bayağıdır tutuyor canım ya maşallah son on gün oturacak kadar sağlam duruyorlar. Benim oğlumun tırnakları ve el yumruğu çok sert yüzüne çok zarar veriyor diye eldiven taktım. Şuan pişmanım yüz üzerine gidecek ellerini açsa yumruk yumruk tosunumBu egzersizi doğduklarından beri kucakta kafayı biraz kaldırmaya başladıklarından itibaren yatakta yapıyoruz canım
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sonralıkla da bol bol uyu uykunun tadını çıkarEvet çok sık duyacağım sanırım bu cümleleri :) bende dediğinizi yapıp tadını çıkartmaya çalışacağım çok teşekkür ederim :) çok zor ve yıpratıcı bir süreç gerçekten Rabbim mücadele veren ve isteyen herkese nasip etsin
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sonralıkla da bol bol uyu uykunun tadını çıkar
10 da çok geç şimdiki aklım olsa yataktan çıkmazdımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun00:00-01:00 den önce yatmazdım ama bu tavsiyelerinizden sonra 22:00 oldum mu uyuyorum
Yaa ben son aylarda birde sıcaktı hiç uyuyamamıştım resmen10 da çok geç şimdiki aklım olsa yataktan çıkmazdım
10 da çok geç şimdiki aklım olsa yataktan çıkmazdım
Senin tam sıcağa denk geldi. Bende ramazan ayında kaşıntıdan eşim sahurda banyo yaptırır öyle uyurdu. Ne günler geride kaldı çok şükürYaa ben son aylarda birde sıcaktı hiç uyuyamamıştım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?