• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Dediğiniz gibi Allah yardımcım olsun öyleyse :cry: bir de benim göğüslerim de ne şişme, ne ağrı, ne yanma hissi hiçbir şey yok ben anlayamadım, garip geldi bana göğüsteki hassasiyet kaçıncı hafta da başlıyor acabası? :KK17:
Benim hiç hassasiyet olmamıştı canım. Takılma küçük detaylara 😀 tabi biz de senin gibiydik her şeye takiliyorduk ama şimdi doğurduk da hanilelere ogutt veriyoruz 🙃

Bebeklerimizin büyüyor oluşunu izlemek muazzam bir duygu. Hergün yeni bir beceri koyarak ilerlemeleri, artık bilinçli olarak senin farkında oluşları, sana gülüşleri dünyalara değişilmeyecek bir tat veriyor... Çok şanslıyım böylesine güzel iki yavruya sahibim... Onlara sahip olmak için yaşadığımız onca sıkıntı, stresden eser kalmadı.. Eminimki doğum sonrası yaşadığımız yorucu günler içinde aynısını diyeceğimmm günler gelecek. Ama 5 ay sonra ama 1 yıl sonra... 🙏🙏🙏 Her çocuk özeldir 💞

Bebeklerimizin büyüyor oluşunu izlemek muazzam bir duygu. Hergün yeni bir beceri koyarak ilerlemeleri, artık bilinçli olarak senin farkında oluşları, sana gülüşleri dünyalara değişilmeyecek bir tat veriyor... Çok şanslıyım böylesine güzel iki yavruya sahibim... Onlara sahip olmak için yaşadığımız onca sıkıntı, stresden eser kalmadı.. Eminimki doğum sonrası yaşadığımız yorucu günler içinde aynısını diyeceğimmm günler gelecek. Ama 5 ay sonra ama 1 yıl sonra... 🙏🙏🙏 Her çocuk özeldir 💞
Kesinlikle canim rabbimin en guzel mucizeleri onlar cok sukur bin sukur:-)

Yaa doğdular da dana kadar oldular ne günler yaşadık😅 zor taşıyorum artık mini minnacıklardı. Kanguruya alıştırmaya çalışıyorum 2 gündür ama beceremedim 😅

Yaa doğdular da dana kadar oldular ne günler yaşadık😅 zor taşıyorum artık mini minnacıklardı. Kanguruya alıştırmaya çalışıyorum 2 gündür ama beceremedim 😅
Benim oğlan zorluyor tosunum hayırlısı ile sürünme oturma yürüme olursa kucağa gerek kalmaz hem peşindr zayıflarımda 😂😂

Benim hiç hassasiyet olmamıştı canım. Takılma küçük detaylara 😀 tabi biz de senin gibiydik her şeye takiliyorduk ama şimdi doğurduk da hanilelere ogutt veriyoruz 🙃

İlk hamilelik ya bir de ne olur ne olmaz bilmeyince etrafımdakilerde olan tepkimeleri kendimde de arıyorum 😆 Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın 🥰 bende doğurup öğüt verdiğim günlere gelirim inşaAllah 🤲🏻

Kizlar benim bucur yatirrken kendini diklestirmeye basldi siznkiler de nasil :-)
Canım benimkilerde başı bayağı kaldırıyor. On gündür falan mama yedirmek için kucağıma alınca oturur pozisyonda durmak istiyorlar. Üç gündür özellikle oğlum artık sırt üstü yatmak istemiyor. Oğlum yan dönme çalışmaları yapıor. Fizik tedavi uzmanı arkadaşım var erken değil mi oturmaları için diye sordum. 4. Ayda yavaş yavaş artık destekli olur dedi. Beli ağırır diye korkma zaten onun canı yanarsa kendini ileri geri atar. Bunu çocuk belirliyor dedi 3 ay bunun için biraz erken dursa da karın ve boyun kası gelişmiş ise yapar dedi. Oğlum maşallah kilosu ayından fazla olunca çok rahat yapıor. Kızım daha güçsüz ama yinede durmuyor oturma merakı sardı benimkileri. Yüz üstü yatırıp egzersiz yaptırmamı söyledi arkadaşım. Oyuncak koyuyorum önüne elimle ayağına poposuna destek veriyorum gitmeye çalışıyor 😂😂😂

Canım benimkilerde başı bayağı kaldırıyor. On gündür falan mama yedirmek için kucağıma alınca oturur pozisyonda durmak istiyorlar. Üç gündür özellikle oğlum artık sırt üstü yatmak istemiyor. Oğlum yan dönme çalışmaları yapıor. Fizik tedavi uzmanı arkadaşım var erken değil mi oturmaları için diye sordum. 4. Ayda yavaş yavaş artık destekli olur dedi. Beli ağırır diye korkma zaten onun canı yanarsa kendini ileri geri atar. Bunu çocuk belirliyor dedi 3 ay bunun için biraz erken dursa da karın ve boyun kası gelişmiş ise yapar dedi. Oğlum maşallah kilosu ayından fazla olunca çok rahat yapıor. Kızım daha güçsüz ama yinede durmuyor oturma merakı sardı benimkileri. Yüz üstü yatırıp egzersiz yaptırmamı söyledi arkadaşım. Oyuncak koyuyorum önüne elimle ayağına poposuna destek veriyorum gitmeye çalışıyor 😂😂😂
Bu egzersizi doğduklarından beri kucakta kafayı biraz kaldırmaya başladıklarından itibaren yatakta yapıyoruz canım 🤗

Bu egzersizi doğduklarından beri kucakta kafayı biraz kaldırmaya başladıklarından itibaren yatakta yapıyoruz canım 🤗
Benimkiler kafayı bayağıdır tutuyor canım ya maşallah son on gün oturacak kadar sağlam duruyorlar. Benim oğlumun tırnakları ve el yumruğu çok sert yüzüne çok zarar veriyor diye eldiven taktım. Şuan pişmanım yüz üzerine gidecek ellerini açsa yumruk yumruk tosunum 😂

Evet çok sık duyacağım sanırım bu cümleleri :) bende dediğinizi yapıp tadını çıkartmaya çalışacağım çok teşekkür ederim :) çok zor ve yıpratıcı bir süreç gerçekten Rabbim mücadele veren ve isteyen herkese nasip etsin :dua:
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sonralıkla da bol bol uyu uykunun tadını çıkar 🙂🙈

Kizlar yardima ihtiyacim var. Kizlara dogumdan beri golden goat mama kullanyorum fiyati da baya ucuk malum dolar yukseliste mama fiyatimiz daha da yukselmis. Suana kadar sukur gaz kabus vs cok nadir yasandi yani memnunduk ama artik inek sutu mamaya gecmek istiyorum hem biraz daha ekonomik olcak kizlar da 3 aylik oldular.
Lutfen tecrubenize dayanarak bana mama tavsiyenizi yazar misiniz? Biraz arastirdim SMA mama dusunuyorum sizin fikrinizi de almak isterim 🤔

Kızlar bu yanak nasıl geçcek fikri olan var mı

Eklentiler

• D4CCF42E-06C7-4737-8C23-0CEC68798009.jpeg
    D4CCF42E-06C7-4737-8C23-0CEC68798009.jpeg
    79,9 KB · Görüntüleme: 34
Back