• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kizlar yardima ihtiyacim var. Kizlara dogumdan beri golden goat mama kullanyorum fiyati da baya ucuk malum dolar yukseliste mama fiyatimiz daha da yukselmis. Suana kadar sukur gaz kabus vs cok nadir yasandi yani memnunduk ama artik inek sutu mamaya gecmek istiyorum hem biraz daha ekonomik olcak kizlar da 3 aylik oldular.
Lutfen tecrubenize dayanarak bana mama tavsiyenizi yazar misiniz? Biraz arastirdim SMA mama dusunuyorum sizin fikrinizi de almak isterim 🤔
Biz hep aptamil kullandık kolik bebeğime comformil kullan dedi doktor iyi geldi gibi ama oda pahalı baya

Kizlar yardima ihtiyacim var. Kizlara dogumdan beri golden goat mama kullanyorum fiyati da baya ucuk malum dolar yukseliste mama fiyatimiz daha da yukselmis. Suana kadar sukur gaz kabus vs cok nadir yasandi yani memnunduk ama artik inek sutu mamaya gecmek istiyorum hem biraz daha ekonomik olcak kizlar da 3 aylik oldular.
Lutfen tecrubenize dayanarak bana mama tavsiyenizi yazar misiniz? Biraz arastirdim SMA mama dusunuyorum sizin fikrinizi de almak isterim 🤔
Comformil daha pahalıya geliyomuş baktım şimdide😅 birde bizim doktor mama değişikliği mama reddine sebep olur neyle başladıysanız onunla devam edin dedi doktorunada danış istersen canım

Canım biz aptamil conformil kullanıyoruz oğlum için kızımada yine aptamil reflü maması ben memnunum. Senin ilk kullandığın mamayı benim oğlan sevmedi içmedi. İlk aptamil normali almıştık gaz olunca o mamayı dediler kabul etmedi oğlum aptamil i seviyor benimkiler.

Ben bugün 2020 Ekim ayında transfer olacakların topiğine misafir oldum🤗🤗 bir yıl önce bu zamanlar başlamıştı maceralarımız. Julia ile Nesir trafser olmuştu bile 😅Ekim duygu yüklü geçecek benim için 3 Kasım. Kardiyakarrest90 ile zuzu ile peş peşe test verdik. Çok şükür 🙏 🙏 🙏

Ben bugün 2020 Ekim ayında transfer olacakların topiğine misafir oldum🤗🤗 bir yıl önce bu zamanlar başlamıştı maceralarımız. Julia ile Nesir trafser olmuştu bile 😅Ekim duygu yüklü geçecek benim için 3 Kasım. Kardiyakarrest90 ile zuzu ile peş peşe test verdik. Çok şükür 🙏 🙏 🙏
Ahh ne günlerdi 😍 hayal bile edemiyordum gecen sene😍 Cok sukur Allah a ki hayallerımızı yasıyoruz suan 🥰 Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallahhhh 🤲🏻

Alerjimi oldu ki benim bebeklerin birine gaz damlası yüzüne değince olmuştu geçmezse kortizonlu krem başlamak gerek dedi doktor ama geçti sonra bende akmasın yanağına diye kaşıkla veriyorum şimdi
Ne yapılır bilemedim yaa sebebini bulmak lazım ilk önce.
Acaba öptünüz mü? Fazla öpünce de olabilir. Birde kendi salyasıda akıyorsa yapabilir. Ben öpünce biraz kızarıyor ama öpmeden olan duş yapınca geçiyor. Salya olsa benimkilerde dudak altında küçük küçük oldu
Değişik bi şey de yemedim ki yiyecekten oldu desem. Öpmeye öpülüyo evet onu da yasaklıyım bi. Bi de dokunmayla artıyo sanki çünkü uyurken böyle değil. Yayılıyor şu an ama biraz bekleyeyim bakalım daha da fenalaşırsa gideyim bi doktora hiç de gidesim yok amA

Değişik bi şey de yemedim ki yiyecekten oldu desem. Öpmeye öpülüyo evet onu da yasaklıyım bi. Bi de dokunmayla artıyo sanki çünkü uyurken böyle değil. Yayılıyor şu an ama biraz bekleyeyim bakalım daha da fenalaşırsa gideyim bi doktora hiç de gidesim yok amA
Damla ilaç vs değmiş olabilir mi canım birde banyodan sonra ven mustela krem sürüyorum yüzlerine oda iyi geliyor. Cildi atopik olabiliyormuş bazı bebeklerin şampuan falan bile yapmış olabilir geçmezse doktora göstermek gerek sanki.

Minnaklarimm Minnaklarimm B beklenenmucize cevabiniz icin sagol kizlar. Aptamil conformil fiyat olarak golden goat ile aynimis baktim simdi. Esim aptamil marka istemiyor bir arkadasinin olumsuz yorumdan etkilendi galiba 😐
Kardiyakarrest90 Kardiyakarrest90 bizim bir kizimiz yanagida baya kurmustu salyadan sebamed yuz krem kullandim geciryor guzel yumsak kivami var eger sadece kuruluksa gecer cnm, bu arada o yanaklari israsim geldi masallah tatlos 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20201009-012129.png
    Screenshot_20201009-012129.png
    227,5 KB · Görüntüleme: 20
23 Eylül'de transfer olup yine ayın 23 ünde doğurdum 😊 aklıma geçen yıl Eylül de ne günlerdi bee diye getirsemde sabote edildim bebiş tarafından 😁 hep ilgi istedi. Şükredip, baska isteyenler için dua ettim derken baktım Eylül bitmiş 😅 Çok şükür bizler şanslı kesimdik Allah isteyen bekleyenlerin Ekim'ini duygu yüklü yapsın.🤗

Sms yada evolvia canim ikiside guzel

Canım biz de aptamille başladık gaz yapınca değiştirdim ve smilac aldım çünkü smilac içeriğinde palm yağı olmayan tek mamaydı ve amerikan markasıydı fda onaylı falan filan ama bunda da gaz problemi olmasa da kusması fazla olmaya başlayınca tavsiye üzerine bebelac gold kullandım ve ne gaz ne kusma çok memnun kaldık. Fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun ayrıca doktora sorduğumda o da bebelac gold kullanabilirsin fermente bir mama sindirim sistemine faydası olur demişti.

Kızlar bu yanak nasıl geçcek fikri olan var mı
Ah yaa bu yanak öpülmez miiiii 😍😍😍 maşallah minik kuzuma 🧿Benim bebeğimde de oldu doktora götürdüm hergün banyo yaptırın dedi ki zaten yaptırıyordum ve bir krem verdi içeriği bitkiselmiş onu kullanınca geçti. Şimdi eli sürekli ağzında ve yüzünü gözünü ovuşturdukça yine tekrarlıyor. Yüzünü ıslak pamukla silip kremini sürüyorum hemen yatışıyor. Coresatin pembe olan. Özellikle rengini söyle eczaneye eğer alırsan çünkü bu kremden 12 çeşit varmış ve renk kodlarıyla ayırmışlar pembe olanı bebekler ve çok hassas ciltler için.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 32
23 Eylül'de transfer olup yine ayın 23 ünde doğurdum 😊 aklıma geçen yıl Eylül de ne günlerdi bee diye getirsemde sabote edildim bebiş tarafından 😁 hep ilgi istedi. Şükredip, baska isteyenler için dua ettim derken baktım Eylül bitmiş 😅 Çok şükür bizler şanslı kesimdik Allah isteyen bekleyenlerin Ekim'ini duygu yüklü yapsın.🤗
Bende 23 Ekim de transfer oldum 23 Haziran da doğurdum 😂😂😂çok şükür canım 🙏

Canım biz de aptamille başladık gaz yapınca değiştirdim ve smilac aldım çünkü smilac içeriğinde palm yağı olmayan tek mamaydı ve amerikan markasıydı fda onaylı falan filan ama bunda da gaz problemi olmasa da kusması fazla olmaya başlayınca tavsiye üzerine bebelac gold kullandım ve ne gaz ne kusma çok memnun kaldık. Fiyat olarak da diğerlerine göre daha uygun ayrıca doktora sorduğumda o da bebelac gold kullanabilirsin fermente bir mama sindirim sistemine faydası olur demişti.
Sen nerelerdesin epeydir yoktun 🤗🤗

Sen nerelerdesin epeydir yoktun 🤗🤗
Ah evet kuzum bir süredir giremedim kayınvalidenin yarattığı sıkıntılarla uğraşıyordum 😂 geri kalan bütün zamanımı oğlumla oynayarak geçiriyorum. Bir de bir uygulama keşfettim kesnlikle indirmenizi tavsiye ederim bebeğimizin sıçrama, atak haftaları, edindiği yeni beceriler, olası sıkıntılar her şeyi gösteren bir uygulama. Hayatımda ilk defa ücretli bir uygulama indirdim ama kesinlikle değdi☺️

Eklentiler

• BABC30BB-1EBC-41F9-A6A1-5DCC1700B31B.jpeg
    BABC30BB-1EBC-41F9-A6A1-5DCC1700B31B.jpeg
    218,6 KB · Görüntüleme: 30
Ah evet kuzum bir süredir giremedim kayınvalidenin yarattığı sıkıntılarla uğraşıyordum 😂 geri kalan bütün zamanımı oğlumla oynayarak geçiriyorum. Bir de bir uygulama keşfettim kesnlikle indirmenizi tavsiye ederim bebeğimizin sıçrama, atak haftaları, edindiği yeni beceriler, olası sıkıntılar her şeyi gösteren bir uygulama. Hayatımda ilk defa ücretli bir uygulama indirdim ama kesinlikle değdi☺
Evet bunu biliyorum aylık mı o ücret canım yoksa bir defa veriyorsun o kadar mı? Sende de mi kayınvalide 😂😂 neyseki geçti gitti inşallah

Evet bunu biliyorum aylık mı o ücret canım yoksa bir defa veriyorsun o kadar mı? Sende de mi kayınvalide 😂😂 neyseki geçti gitti inşallah
O ücret bir kereliğe mahsus ama içinde parayla satın alabileceğin ekstralar var onları aktif etmek istersen tekrar ödeme yapabilirsin ama inan hiç gerek yok onlara. 36 ya da 39₺ gibi birşey ödemiştim ben indirirken. Kayınvalideye gelince hamileliğimden beri aramızda mesafe vardı zaten, doğumuma da gelmek istediler ama ben istemedim dolayısıyla oğlum 2,5 aylık hala torununu göremedi böyle giderse de hiçbir zaman göremeyecek uzaktan fotolarıyla yetinecek. 600km mesafe var aramızda ama bir şekilde müdahale edip kriz çıkarmayı başarıyor. Ben de bunu anlayamıyorum neredeyse hepimiz benzer sıkıntılar yaşadık. Oysaki onlara torun verdik onları babaanne, dede yaptık. Bir de hiç birimiz diğer kadınlar gibi pıt diye kendiliğinden hamile kalmadık. Çok sancılı yollardan geçerek kavuştuk bebeklerimize. Bunları bildikleri halde bu kriz çıkarma, ortalık karıştırma çabası neden?? Valla bu yaşta hepsi de baya iyi performans sergilediler delirttiler bizi 😂😂 neyse inşallah bundan sonra uzak olsunlar, sessiz sedasız dursunlar köşelerinde temennisinde bulunup konuyu kapatayım her ne kadar bu cümleye yazarken ben de inanmasam da 😂😂😂

Back